09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nemesis canım hakkına hayırlısı ama testi en erken 18 sinde yapmalısın
cute güneş kremini ihmal etme canım ben zaten hep kullanırım her zaman yani ama şimdi iki kat dikkat gerekecek belki kremi günde birden çok kez süreceğim yüzüme boynuma falan

evet işte benimde yaptığım tam olarak o hareketler olacak muhtemelen abla

görürsün inşallah canım bebek çok güzel bi duygu bence ex ten olan beklentilerini minimuma indir
Günaydın
Geçmiş bayramınızı kutlar
Büyüklerimin ellerinden
Küçüklerimin gözlerinden ( varsa tabi ) öperim
Çikiletalarımı ve harçlıklarımı isterim
odacımız çok şakacıdır sabah şakayla elimi uzattım oda öptü kendimi kötü hissettim harçlığımı isterim diyo gel çekim sende öp sanada verim

okudum canım kavga sebebını ne gerek varmıs bende anlyamadım ama adam haklı olabilirmi değişecek tek kişi omu yoksa acaba oldugu gıbı kabullenmekmı gerek

öpüşme sevişmeye gelince canım frijitmi oldun allah korusun :2:

Teker teker gelin
Sabah sabah birden çok konuya adapte olamıyorum
Nolmuş nolmuş
Nemesis hamile mi hadi bakalım pembe mi mavi mi patik örcem
Bu arada Nemesis bi tane sen benim namusuma dil uzattın diyen bi üyecik vardı hani dmlal mı ne ? O niye UI olmuş :44:

Cute sorunun mu vardı bilmiyodum ben neyse ki düzelmiş

Sovr sen ayılamadın herhalde benim gibi
Bayramı anlatmadın daha
Nasıl geçti

Asıl bayramı Gofretto ile Benİpek'ten dinleyin onlar kaynanaların memlekete gittiler :18:

Sen rahat ol yeterki keyfini çıkar güzelcene

günaydın çekirgecim saolasın çikiletenı gelde al

odacımız çok şakacıdır sabah şakayla elimi uzattım oda öptü kendimi kötü hissettim harçlığımı isterim diyo gel çekim sende öp sanada verim

Gelemeyeceğimi biliyosunuz dimi hain domdomlar

Gofretto ile Benipek'i merak ediyorum ben kayınvalideye yatılı bayrama gittiler köye
Allah gani gani sabır versin pek uyuşmuyolardı da

bugün karamsar günümdeyim sanki. herşeye isyan edesm var, herkesten nefret ediyorum...
kabullenemem. bişey söylediğimde bana saçmalama diyemez benim keskin kurallarım var ama adama anlatamıyorum. ben eşimle aramda seviyeli muhabbet olsun isterim bana ileri geri konuşmasın ben ona konuşmuyorum çünkü. herkeste beklenen bu değilmi. ben ona saygı gösteriyorsam oda gösterecek. daha ilk yıllarda kavga küfür başlarsa salam manyaklar havada uçuşursa oho ilerde bu nerelere kadar gider. kusura bakmasın. belki hayalperestim ama saygı bitince bende herşey biter. önce kendisi saygı duyacak.
firijit ne gülüm ya :44:

asıl benden dinlenmesi gerekte benim yazdıklarım bıkkınlık verir iyisimi girmeyelim
not:kaynanamda 4 gün geçirdikte

firijit e baktım bilmiyorum olabilir. yani aslında istememin sebebi bence kullanılıyormuşum gibi düşünmem. evlenirsem düzelir bence. ama şu durumdayken eski eşim dahi olsa kimseyle beraber olmak istemiyorum.

asıl benden dinlenmesi gerekte benim yazdıklarım bıkkınlık verir iyisimi girmeyelim
not:kaynanamda 4 gün geçirdikte

Anlat kardiş içinde tutma
Ama bence onlar daha çok kaldı bayramdan önce gidiyodu Gofretto , sene de bir ailemi görüyorum diyomuş Ous
İpek'te geciktirmeye çalışıyodu

asyalı anlatsana canım ya zamanımız bol dinleriz biz.

gofrettoda gelse keşke

Hey Elmoş
Geldiysen üç kere tıkla

Banlısın diye paçayı kurtardın sanma
Sen benden 2 yaş büyüksün
Harçlığımı söke söke alıciym

Dök içini rahatlarsın nefret bile bir duygudur.

her şey iyide şimdi gidip kıl yoldurmak gerek tatil öncesi o beni kasıyo

Ayyy bide o var demi

hanımabla sorumsuz değil ama ne bileyim çocuk gibi işte. küser gider. yoksa sorumluluklarını yerine getirir ama karşısındaki insana saygı duymayı öğrenememiş bir türlü. ben bi çok konuda ondan daha ağır kalıyorum şurada yazdıklarımı gördünüz ben bile o kadar şımarıkken. ben erkek ağır bassın istiyorum beni durdursun öyle deme desin ayıp desin ama bizimkinde nerde sürekli ben söylüyorum benimle böyle konuşma öyle deme yanlış anlarlar. çok gamsız konuşuken laf nereye gidecek düşünöüyor saygı 0.

ay o da ayrı bi manyaktı, tutturdu namusuma laf ettin diye deli mi ne, iyi olmuş
bu arada hamile miyim bilmiyorum be canım muallak henüz

sağolasın canım dua edin benim için

Saygı yitirilince sevgi de uçar gider bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…