nemesis canım hakkına hayırlısı ama testi en erken 18 sinde yapmalısınvalla kızlar benim test yanlış çıktı galiba, o kadar erken çıkmaz bencede, Batmanda Allah bilir testlerde kaçaktır
neyse yaa hayırlısı, bugün doktora gidecektimde odada kimse yok herkes izin almış bayramla birleştirmiş bırakıp çıkamıyorum zaten adetimde 19 ya da 20 Ağustos bekliyim bakalım
bu arada eltim taşınmış kv çok üzgündü bayram için aradığımda, inşallah böylesi daha iyi olur
cute güneş kremini ihmal etme canım ben zaten hep kullanırım her zaman yani ama şimdi iki kat dikkat gerekecek belki kremi günde birden çok kez süreceğim yüzüme boynuma falanbilim ya ne dıcem ben cumartesı gunu aksam ustu dısarıd akaldım ustelık cokta gunes yakmıyordu ama yanmısım ben gogus kısımlarım boyundan asagısı ben koruyucu kullanmıyorum dısarı cıkarken hamıle oldugum ıcınmı bu kadar cabuk yaktı benı?
bırde catlak kremıne basladınmı ben sımdılık bepanthol losyon kullanıyorum yuzumden ayaklarıma kadar vucuduma
bende 30 agustosta denıze gıtmeyı dusunuyorum bebıs yuzuyor bırazda ben yuzeyım :)
evet işte benimde yaptığım tam olarak o hareketler olacak muhtemelen ablaYüzme bilmesende suyun içinde hareket etmen bile yeterli gelir,kasların çalışır,çok fazla güneş altında kalma tabi şapkanıda tak mutlaka.Ben 5 aylık hamileyken bile denizden çıkmazdımyüzerdim,ama dikkatli davranırdım tabi.
görürsün inşallah canım bebek çok güzel bi duygu bence ex ten olan beklentilerini minimuma indirdüşünüyomuyum bilmiyorum. anı yaşamak istiyorum şu an sadece onu özledim. ama o yokken daha güçlü ve daha huzurluyum. gelmesi benim için yıkımdan başka bişey değil. anlayamıyorum gelince bana ne olduğunu yokken arkasından atıp tutyorum çünküşaka bi yana gelmese daha mutluyum ama gelince gitmesini sitemiyorum. değişmeyecek buna da adım gibi eminim. ailesiylede sorunlarım oldu boşanırken asla ailesiyle görüşmem böylede bir evlilik yürümez barışpmamız hiç mantıklı deil bence.
günaydın çekirgecim saolasın çikiletenı gelde al
hanım abla saol bilgilendirme için. inş bende hamile kaldığım günleri görürüm. artık bir hayalden öteye geçmiyor kafamda ne evlilik nede bebek..
odacımız çok şakacıdır sabah şakayla elimi uzattım oda öptü kendimi kötü hissettim harçlığımı isterim diyo gel çekim sende öp sanada verimGünaydın
Geçmiş bayramınızı kutlar
Büyüklerimin ellerinden
Küçüklerimin gözlerinden ( varsa tabi) öperim
Çikiletalarımı ve harçlıklarımı isterim
2 gun sonra yap testı benım adetım 4 veya 5 agustos benım perıyodum kısa 26 gunde
ben 31 agustosta ogrendım canım
canım onunla olmak çok güzel beraber vakit geçirmek. güveniyorum seviyorum yani çok başka bi his dünya yansa umrumda olmaz yani o derece kendimden geçiyorum.
ama ilişki anlamında yatmak istemiyorum asla. içimden gelmiyor onunla şey yapmak. öpünce bile çok uzasın istemiyorum. galiba cinsel bi hastalığa tutuldum:26:
kavgamızda saçma zaten yazdım. bizim hiç ele avuca gelen kavgalarımız olmadıki zatenç böyle salak şeyler hep.
nemesis canım hakkına hayırlısı ama testi en erken 18 sinde yapmalısın
cute güneş kremini ihmal etme canım ben zaten hep kullanırım her zaman yani ama şimdi iki kat dikkat gerekecek belki kremi günde birden çok kez süreceğim yüzüme boynuma falan
evet işte benimde yaptığım tam olarak o hareketler olacak muhtemelen abla
günaydın çekirgecim saolasın çikiletenı gelde al
odacımız çok şakacıdır sabah şakayla elimi uzattım oda öptü kendimi kötü hissettim harçlığımı isterim diyo gel çekim sende öp sanada verim
bugün karamsar günümdeyim sanki. herşeye isyan edesm var, herkesten nefret ediyorum...Piyonistim ous sorumsuz anladığım kadarıyla,1 değil 10 kere düşün derim ilişkinizi üzülen sen olursun yoksa.
İnşallah canım ya rabbim sanada göstesin o güzel günleribu jadarda umutsuzluğa kapılma ama .
kabullenemem. bişey söylediğimde bana saçmalama diyemez benim keskin kurallarım var ama adama anlatamıyorum. ben eşimle aramda seviyeli muhabbet olsun isterim bana ileri geri konuşmasın ben ona konuşmuyorum çünkü. herkeste beklenen bu değilmi. ben ona saygı gösteriyorsam oda gösterecek. daha ilk yıllarda kavga küfür başlarsa salam manyaklar havada uçuşursa oho ilerde bu nerelere kadar gider. kusura bakmasın. belki hayalperestim ama saygı bitince bende herşey biter. önce kendisi saygı duyacak.okudum canım kavga sebebını ne gerek varmıs bende anlyamadım ama adam haklı olabilirmi değişecek tek kişi omu yoksa acaba oldugu gıbı kabullenmekmı gerek
öpüşme sevişmeye gelince canım frijitmi oldun allah korusun :2:
Sen rahat ol yeterki keyfini çıkar güzelcene
Teker teker gelin
Sabah sabah birden çok konuya adapte olamıyorum
Nolmuş nolmuş
Nemesis hamile mihadi bakalım pembe mi mavi mi patik örcem
Bu arada Nemesis bi tane sen benim namusuma dil uzattın diyen bi üyecik vardı hani dmlal mı ne ? O niye UI olmuş :44:
Cute sorunun mu vardı bilmiyodum ben neyse ki düzelmiş
Sovr sen ayılamadın herhalde benim gibi
Bayramı anlatmadın daha
Nasıl geçti
Asıl bayramı Gofretto ile Benİpek'ten dinleyin onlar kaynanaların memlekete gittiler :18:
aman belkide psikolojiktir yaa ne bileyim test yapmam daha
asıl benden dinlenmesi gerekte benim yazdıklarım bıkkınlık verir iyisimi girmeyelim
not:kaynanamda 4 gün geçirdikte
bugün karamsar günümdeyim sanki. herşeye isyan edesm var, herkesten nefret ediyorum...
kabullenemem. bişey söylediğimde bana saçmalama diyemez benim keskin kurallarım var ama adama anlatamıyorum. ben eşimle aramda seviyeli muhabbet olsun isterim bana ileri geri konuşmasın ben ona konuşmuyorum çünkü. herkeste beklenen bu değilmi. ben ona saygı gösteriyorsam oda gösterecek. daha ilk yıllarda kavga küfür başlarsa salam manyaklar havada uçuşursa oho ilerde bu nerelere kadar gider. kusura bakmasın. belki hayalperestim ama saygı bitince bende herşey biter. önce kendisi saygı duyacak.
firijit ne gülüm ya :44:
her şey iyide şimdi gidip kıl yoldurmak gerek tatil öncesi o beni kasıyo
Teker teker gelin
Sabah sabah birden çok konuya adapte olamıyorum
Nolmuş nolmuş
Nemesis hamile mihadi bakalım pembe mi mavi mi patik örcem
Bu arada Nemesis bi tane sen benim namusuma dil uzattın diyen bi üyecik vardı hani dmlal mı ne ? O niye UI olmuş :44:
Cute sorunun mu vardı bilmiyodum ben neyse ki düzelmiş
Sovr sen ayılamadın herhalde benim gibi
Bayramı anlatmadın daha
Nasıl geçti
Asıl bayramı Gofretto ile Benİpek'ten dinleyin onlar kaynanaların memlekete gittiler :18:
nemesis canım hakkına hayırlısı ama testi en erken 18 sinde yapmalısın
cute güneş kremini ihmal etme canım ben zaten hep kullanırım her zaman yani ama şimdi iki kat dikkat gerekecek belki kremi günde birden çok kez süreceğim yüzüme boynuma falan
evet işte benimde yaptığım tam olarak o hareketler olacak muhtemelen abla
hanımabla sorumsuz değil ama ne bileyim çocuk gibi işte. küser gider. yoksa sorumluluklarını yerine getirir ama karşısındaki insana saygı duymayı öğrenememiş bir türlü. ben bi çok konuda ondan daha ağır kalıyorum şurada yazdıklarımı gördünüz ben bile o kadar şımarıkken. ben erkek ağır bassın istiyorum beni durdursun öyle deme desin ayıp desin ama bizimkinde nerde sürekli ben söylüyorum benimle böyle konuşma öyle deme yanlış anlarlar. çok gamsız konuşuken laf nereye gidecek düşünöüyor saygı 0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?