09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay o da ayrı bi manyaktı, tutturdu namusuma laf ettin diye deli mi ne, iyi olmuş
bu arada hamile miyim bilmiyorum be canım muallak henüz

Evet okurken gülmedim değil
Bana da bişeyler demeye yeltendi de ben biraz payladım
Biri yorumumu beğenmiş şimdi gördüm
O ise UI olmuş

Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre verir

Anlat kardiş içinde tutma
Ama bence onlar daha çok kaldı bayramdan önce gidiyodu Gofretto , sene de bir ailemi görüyorum diyomuş Ous
İpek'te geciktirmeye çalışıyodu

eee benden günah gitti
sabah gittik
eltim görümcem falan toplanmışlar hepsine de soğuk davrandım usul yerini buldu bayramlaştık
bi ara ben dışardayken enişteleri laf çarptı ous a şimdi sen kv lideye bayramlaşmayada gidersin gibisinden beni görünce afalladı ses etmedim
sora annemlere geçelim diye evden çıkarken alaycı bi şekilde görümcemin kızlarına dedimki
babaannenizin elini öptünüzmü dedim ses yok gideyimde ben öpeyim dedim
hepside şok oldu bozuldular sora geldik ousa dedimki akşama eve dönelim tamam dedi
sora ortamama baktım kv bi yumuşak bi yumuşak kalalım dedik
bi gün iki gün derken kadın tekrar fabrika ayarlarına döndü
en son bırakırken laf çarpıyodu bende karşılık veriyodum ous la arama gelince bi ilgi bi ilgi dibimden ayrılmadı bendeki iyiliği görünce sanırım vicdanı sızlıyo

benim bayram arefeden başladı, ous 2. ve 3. çalışıcam dedi, arefe manisaya gittik benim akrabalara

1. gün de burdaki ousun akrabaları gezdik ve benim annemi babamı

2. gün çalıştı ous şükür gün boyu yattım balkona bile çıkmadım

3. gün çalışmaktan vazgeçti, akşama kadar yattık akşam dışarı çıktık arkadaşlarla gece 2 ye kadar gezdikkk dolandıkk avare gibi

dün kahvalyıta ark.lar geldi bi çift öğleye de arkadaşların devamı geldii, akşama kadar oturdukk

akşamda fb-gs maçı vardı atv de , ous syretçem dedi, bende ben sevmiyom maç anana git dedim

kardşin ve babanda var izlersiniz dedim, gitti, akşamda çiğdem çitledim,keyif yaptımm

bugünde geldik aynı teraneye uyanamadım daha

dün bide hindistancevizli top yaptık hiç bu kadar kolayını yapmamıştım, isteyen olursa tarifini yazarımm çok basitime gitti

Noluyomuş kayınvalideye bayrama gitmek mi ayıp gitmemek mi ?
Sen giderken iyi oluyo da Ous gidince mi kötü
Kendileri gitmiyo sanki, görümcenler orda olduğuna göre adam kendi annesinden önce hanımının eşine gelmiş hatta
Saçma sapan muhabbetler işte

İyi yine kalmak içinden geliyo
Ne kadar yumuşak olursa olsun, hiç bişey yaşanmasa bile en güzeli gidin evinizde kalın bence
Ki yaşanmış ta yani
Can çıkmadan huy çıkmaz diye de bişey var son gün bunu görmüşsünüz işte

asyalı aslında sizin sorununuz fazla muhabbet tez ayrılık getirir olayı, kalma olayını biraz düzene soksanız

hani en fazla bir gece kalsanız gittiğinizde, 2 tarafta da tabi

belki aralar daha mı tatlı olur ki öyle olunca.... süre uzayınca tadı kaçıyo gibi

Son düzenleme:

Sovr alemsin

Hangi toptan
Havuçlu olansa onu biliyorum başkaysa kolay madem yaz

Sovr alemsin

Hangi toptan
Havuçlu olansa onu biliyorum başkaysa kolay madem yaz

niye alemim kıızz , yok havuçlu değil, bu vericeğim tarif havuçludan daha kolay geldi bana

2 bardak sütle kakaolu pudingi yapıyoruz ,

o esnada bir paket pötibr pisküvi yi rondodan geçiriyoruz kum gibi oluyo pudingin içine ekliyoruz sonrasında birkaç avuç kadar isteğe bağlı antep fıstığı ( tarifte fındık yazıyodu ama evde a.fıstığı vardı) rondodan geçirip pudingli biskuvili karışıma ekliyoruz ,

karışıyo bi güzel onlar, sonra top yapıp hindistan cevizine bulayıpp dolaba atıyoruzz

bana pek basit geldi

ben bayramda paso temizlik yaptım, koltukların kılıflarını kırlentlerin kılıflarını falan yıkadım yerleri sildim halıları 1 aydır sermiyoduk etrafı dip köşe temizledik halıları serdik kapıya bi poşet şeker astım gelen çocuklar bağıra çağıra alıp gittiler, kapıyı açınca gitmek bilmiyolar para istiyolar

1. gün anneme gittim onun dışında kimseye gitmedim.kapı komşumla aram açıktı kadın sürekli barışmak istiyor hediyeler felan ona uğrayım diyordum ona bile gitmedim.fırsat buldukça dışarı çıktık.gezdik dolaştık.

hee neden alem olduğumu anladım

5-6 ay önce anneme gitçem diyince gıcık oluyodum kavga çıkarıyodum

şimdi alıştım gitse de kafa dinlesem modundayımm,

asyalı anlatsana canım ya zamanımız bol dinleriz biz.

gofrettoda gelse keşke
anlattım attım içimden kurtuldum
yalnız ben eski ben değilim artık herşeyden üstün eşimi tuttum sinir oldular
ben de geldim.................
hoş geldin

süper geçmiş
topların tarifini alsam süper olacak bolca Hindistan cevizim var

Evlilikte saygı olmayınca gerisi teferruat kalıyor.
Ous ta rahat demekki.

Ne garip bir kaygana bu böyle .

Anana git dedim diyosun ya

Anladım
Sultan lokumu gibi
O da muzlu puding ve irmikle yapılıyo hani

Havuç ta kolay aslında ama rende veya robot işi yorucu biraz
Minik ellerim için

yok kanka oteldeydik 5 gün 3 günde kordon konak karşıyaka gezdik .))

2 gün bende karşıyakadaydım, belki karşılaşmışızdır olamaz mı olabiliirrr

kordona gitmeyeli baya olduu, güya izmirdeyim nereye gidiyom kii

sebep te üşengeçlikk araba park etçek yer bulunmuyooo sebeb bakar mısın

Ne garip bir kaygana bu böyle .

kocam bayramın 1. günü aramış anasını konuşmuş sonra kızı istemiş.kıza ne dediyse mesela nerdesiniz felan demiş olabilir çocuk "biz burdayız sen niye otubüse binip buraya gelmiyorsun" meali uzun süredir beni görmeye gelmedin demek istemiş.

çocuk işte büyüsün nasıl olsa ona da gösterir maharetlerini bu karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…