merabaaaa panpişimmm bayramda izmirdeydim :))
ay o da ayrı bi manyaktı, tutturdu namusuma laf ettin diye deli mi ne, iyi olmuş
bu arada hamile miyim bilmiyorum be canım muallak henüz
Anlat kardiş içinde tutma
Ama bence onlar daha çok kaldıbayramdan önce gidiyodu Gofretto , sene de bir ailemi görüyorum diyomuş Ous
İpek'te geciktirmeye çalışıyodu
eee benden günah gitti
sabah gittik
eltim görümcem falan toplanmışlar hepsine de soğuk davrandım usul yerini buldu bayramlaştık
bi ara ben dışardayken enişteleri laf çarptı ous a şimdi sen kv lideye bayramlaşmayada gidersin gibisinden beni görünce afalladı ses etmedim
sora annemlere geçelim diye evden çıkarken alaycı bi şekilde görümcemin kızlarına dedimki
babaannenizin elini öptünüzmü dedim ses yok gideyimde ben öpeyim dedim
hepside şok oldu bozuldular sora geldik ousa dedimki akşama eve dönelim tamam dedi
sora ortamama baktım kv bi yumuşak bi yumuşak kalalım dedik
bi gün iki gün derken kadın tekrar fabrika ayarlarına döndü
en son bırakırken laf çarpıyodu bende karşılık veriyodum ous la arama gelince bi ilgi bi ilgi dibimden ayrılmadı bendeki iyiliği görünce sanırım vicdanı sızlıyo
eee benden günah gitti
sabah gittik
eltim görümcem falan toplanmışlar hepsine de soğuk davrandım usul yerini buldu bayramlaştık
bi ara ben dışardayken enişteleri laf çarptı ous a şimdi sen kv lideye bayramlaşmayada gidersin gibisinden beni görünce afalladı ses etmedim
sora annemlere geçelim diye evden çıkarken alaycı bi şekilde görümcemin kızlarına dedimki
hepside şok oldu bozuldular sora geldik ousa dedimki akşama eve dönelim tamam dedi
en son bırakırken laf çarpıyodu bende karşılık veriyodum ous la arama gelince bi ilgi bi ilgi dibimden ayrılmadı bendeki iyiliği görünce sanırım vicdanı sızlıyo
benim bayram arefeden başladı, ous 2. ve 3. çalışıcam dedi, arefe manisaya gittik benim akrabalara
1. gün de burdaki ousun akrabaları gezdik ve benim annemi babamı
2. gün çalıştı ous şükür gün boyu yattım balkona bile çıkmadım
3. gün çalışmaktan vazgeçti, akşama kadar yattık akşam dışarı çıktık arkadaşlarla gece 2 ye kadar gezdikkk dolandıkk avare gibi
dün kahvalyıta ark.lar geldi bi çift öğleye de arkadaşların devamı geldii, akşama kadar oturdukk
akşamda fb-gs maçı vardı atv de , ous syretçem dedi, bende ben sevmiyom maç anana git dedim
kardşin ve babanda var izlersiniz dedim, gitti, akşamda çiğdem çitledim,keyif yaptımm
bugünde geldik aynı teraneyeuyanamadım daha
dün bide hindistancevizli top yaptık hiç bu kadar kolayını yapmamıştım, isteyen olursa tarifini yazarımm çok basitime gitti
Sovr alemsin
Hangi toptan
Havuçlu olansa onu biliyorum başkaysa kolay madem yaz
oooo hhacıı nerdeydiniiz nerelere gittiniz, ev ziyaretimi dolaştınızmı
anlattım attım içimden kurtuldumasyalı anlatsana canım ya zamanımız bol dinleriz biz.
gofrettoda gelse keşke
hoş geldinben de geldim.................
benim bayram arefeden başladı, ous 2. ve 3. çalışıcam dedi, arefe manisaya gittik benim akrabalara
1. gün de burdaki ousun akrabaları gezdik ve benim annemi babamı
2. gün çalıştı ous şükür gün boyu yattım balkona bile çıkmadım
3. gün çalışmaktan vazgeçti, akşama kadar yattık akşam dışarı çıktık arkadaşlarla gece 2 ye kadar gezdikkk dolandıkk avare gibi
dün kahvalyıta ark.lar geldi bi çift öğleye de arkadaşların devamı geldii, akşama kadar oturdukk
akşamda fb-gs maçı vardı atv de , ous syretçem dedi, bende ben sevmiyom maç anana git dedim
kardşin ve babanda var izlersiniz dedim, gitti, akşamda çiğdem çitledim,keyif yaptımm
bugünde geldik aynı teraneyeuyanamadım daha
dün bide hindistancevizli top yaptık hiç bu kadar kolayını yapmamıştım, isteyen olursa tarifini yazarımm çok basitime gitti
hanımabla sorumsuz değil ama ne bileyim çocuk gibi işte. küser gider. yoksa sorumluluklarını yerine getirir ama karşısındaki insana saygı duymayı öğrenememiş bir türlü. ben bi çok konuda ondan daha ağır kalıyorum şurada yazdıklarımı gördünüz ben bile o kadar şımarıkken. ben erkek ağır bassın istiyorum beni durdursun öyle deme desin ayıp desin ama bizimkinde nerde sürekli ben söylüyorum benimle böyle konuşma öyle deme yanlış anlarlar. çok gamsız konuşuken laf nereye gidecek düşünöüyor saygı 0.
eee benden günah gitti
sabah gittik
niye alemim kıızz , yok havuçlu değil, bu vericeğim tarif havuçludan daha kolay geldi bana
2 bardak sütle kakaolu pudingi yapıyoruz ,
o esnada bir paket pötibr pisküvi yi rondodan geçiriyoruz kum gibi oluyo pudingin içine ekliyoruz sonrasında birkaç avuç kadar isteğe bağlı antep fıstığı ( tarifte fındık yazıyodu ama evde a.fıstığı vardı) rondodan geçirip pudingli biskuvili karışıma ekliyoruz ,
karışıyo bi güzel onlar, sonra top yapıp hindistan cevizine bulayıpp dolaba atıyoruzz
bana pek basit geldi
yok kanka oteldeydik 5 gün 3 günde kordon konak karşıyaka gezdik .))
yok kanka oteldeydik 5 gün 3 günde kordon konak karşıyaka gezdik .))
Ne garip bir kaygana bu böyle .
Anana git dedim diyosun ya
Anladım
Sultan lokumu gibi
O da muzlu puding ve irmikle yapılıyo hani
Havuç ta kolay aslında ama rende veya robot işi yorucu biraz
Minik ellerim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?