ya canım benimkide laf sokarken artık kızımıda kullanmaya başladı
dün diyoki kızıma dah iki yaşında ya eee insaf
anne nanenin temizliğini yapıyomuşun hadi eline ıslak mendil alda bizimkinide yapsana bikaç kez söledi eltimde var bu arada ama artık dayanamadım ya dedim bnein kızım okuyacak işle güçle ne işi olur da şimdiden beklenti içindesiniz dedim
ordan eltim sen okudun yapmadınmı dedi
babannnemin işini kesinlikle yapmadım dedim çünkü babam izin vermezdi
eltim başladı benim bacım yapardı oğulların diyoki oğlum hadi yapın ıyyyyyyyyyy sinir oldm
içimden geldiğinden değilde sırf gıcıklık olsun diye kaldım
sabh 11 lere kadar uyuduk kv kendini yiye yiye kahvaltımızı hazırlıyodu
eşimle mümkün olduğunca sarmaş dolaş oldum
hattasinir olsun diye eşime sabah banyo yap dedim
eğer eve gelsek gerçekten sıkılacaktık belkide kavga edecektik çünkü gidecek gezecek bi yer yok hemm bu fırsat elemi geçer nasılda azıcık bi boşluktan fırsat bilip oğullarını yanlarına çekip beni üzmüşlerdi
görümceme el öpmeye gitmedik kendiside soraki günlerde hiç gelmedi
yok olmuyor yağ gibi kayıyor ütü
şanıma yakışan olsun istedim
Geçmiş bayramınız kutlu olsun
Benim cidden ince
Yeğenlerimin bilekleri ve yüzüğü oluyo bana
Hatta benim alyansımı gören acıyodu bana
Ona şey diceksin
Ben babamın en sevdiğini gömleğini yakmıştım uzun zamandır bana ütü yaptırmıyolardı , inşallah seninkini yakmam
Hey maşallah
Biz de hatun sanalım kendimizi daha
vall nefret ediyom ütüden dün makinaya 2 posta çamaşır attım tabi birsürü ütülencek beni bekliyo
bu ne biçim iştir ya evde çalış işte çalışşş
Hatunlukla ilgisi yok bununbakma bana mğnyonum ama güçlüyümdür
ya canım benimkide laf sokarken artık kızımıda kullanmaya başladı
dün diyoki kızıma dah iki yaşında ya eee insaf
anne nanenin temizliğini yapıyomuşun hadi eline ıslak mendil alda bizimkinide yapsana bikaç kez söledi eltimde var bu arada ama artık dayanamadım ya dedim bnein kızım okuyacak işle güçle ne işi olur da şimdiden beklenti içindesiniz dedim
ordan eltim sen okudun yapmadınmı dedi
babannnemin işini kesinlikle yapmadım dedim çünkü babam izin vermezdi
eltim başladı benim bacım yapardı oğulların diyoki oğlum hadi yapın ıyyyyyyyyyy sinir oldm
Ben olsam yapmazdım bu kadar
ablam hamile oldugunu takvimde gördüm cok sevindimkızlar günaydıngeçmiş bayramınız kutlu olsun :)
elmayranın banı 10 unda açılmayacak mıydı hala banlı? görüşen var mı?
nemiş test yaptın mı canım?
Bende sevmem ütüyü de yeniledim şimdi rahat ütü yapıyorum
bu arada kızlar bazen arada geçmiştir konusu ben hamilelik sonrası 2 yaşına kadar çocuğumu kendim büyütmek istiyorum
tabi planladığım , acil gelişen bi durum bi sıkışıklık terslik olmaz ise
bayramın ilk güni kv de oturuyoruz , kp dediki onu bunu bilmem düğün borcunuz bitince ev alcaksınız
yoksa gözüm açık gider,1000 lira kredi ödüyosunuz 500 de kira kredi bitince yeni evin kredisini rahatça ödersiniz dedi
ous ta dedi ki o işler öyle olmuyo baba o kredi 10 yıllık olcak ya o sırada çocuğum olduğunda nolcak
kv dedi ki nolcak sovr 40 ı çıkınca çalışmaya başlar çocuğa ben bakarım
hiçbir yorum yapmadım ous ta yapmadı bayram bayram kırıcı bişi söylerim diye sustum
eve gelince ousa dedim bak biz bu konuyu aramızda konuştuk 2 yaşına kadar ben bakçam
olurda düşüncen değişir aklın bunalır kafan karışır çok bozuşuruzzz aramızdaki kararları sadece kendimiz değiştiririz dedim
ses etmedi, ama benim doğcak çocuğuma ne kadar bakıcağımı kv nasıl kendinde hak görüyoda bu şekilde emrivaki konuşuyo
gıcık oldum, ha tabi ki eğer ki bi aksilik olmazsa dedikleri olmuycak ama demese daha iyiydi
ablam hamile oldugunu takvimde gördüm cok sevindim
Allah kucağına almayı nasip etsin
*
herkese merhaba bu arada
yuhh diyorum vicdansızlar kadının gögsünde sütü aka aka gitsin işe
bu arada kızlar bazen arada geçmiştir konusu ben hamilelik sonrası 2 yaşına kadar çocuğumu kendim büyütmek istiyorum
bayramın ilk güni kv de oturuyoruz , kp dediki onu bunu bilmem düğün borcunuz bitince ev alcaksınız
yoksa gözüm açık gider,1000 lira kredi ödüyosunuz 500 de kira kredi bitince yeni evin kredisini rahatça ödersiniz dedi
ous ta dedi ki o işler öyle olmuyo baba o kredi 10 yıllık olcak ya o sırada çocuğum olduğunda nolcak
hiçbir yorum yapmadım ous ta yapmadı bayram bayram kırıcı bişi söylerim diye sustum
eve gelince ousa dedim bak biz bu konuyu aramızda konuştuk 2 yaşına kadar ben bakçam
olurda düşüncen değişir aklın bunalır kafan karışır çok bozuşuruzzz aramızdaki kararları sadece kendimiz değiştiririz dedim
ses etmedi, ama benim doğcak çocuğuma ne kadar bakıcağımı kv nasıl kendinde hak görüyoda bu şekilde emrivaki konuşuyo
gıcık oldum, ha tabi ki eğer ki bi aksilik olmazsa dedikleri olmuycak ama demese daha iyiydi
yuhh diyorum vicdansızlar kadının gögsünde sütü aka aka gitsin işe
çek iyi yapmışsın boşverrr ,
kızlar elmayra denen kader mahkumundan haber alırsanz bana bi haber verin ya kızçeyi unuttular orda
canım cevap vermezdim ama kzım birden kalktı silmeye başladı çocuğumu sindirecek pısırık edecekSaçma
Bence cevap vermeseydin
Sanki ıslak mendili alıp yapsa nolacak, temizlik öyle mi olur
Bizim ikizlerde yapıyo ıslak mendille aynayı bi silmişler, izler belliablam çıldırıyodu
öyle ol işte.kimseye fırsat verme.2007 de gittiğimizde eve girdik babasının yanına geçtik babası elini uzattı güya el öptürmeyi sevmiyor tokalaşacak( nikahta elini öptürmemişti ve eşim çok bozulmuştu sonra bahaneleri el öptürmeyi sevmiyor olmuştu.yalan üstüne yalan) eşim ver elini öpecek dedi adam uzatmadı eşim sinirlendi ortam gerildi adam kuzu kuzu elini uzattı eşim öptürdü.yoksa oracıkta çıkıp gidecekti.neyse ne saçma şeyler
evet canım çocuktan öğrenip orda hasetlenecek Allahtan eşin arkanda nasıl becerdin bi ara anlat ablacımbence bu karı benim kızdan telefondan anneannesinde olduğunu öğrenmeye çalıştı.çocuk niye biz burdayız desin ki
salak zannediyor ki ben oğlunu aldım sabahın köründe annemin elini öpmeye götürdüm öküzzzzzzzzz
çüş deseydin 7 . günü eline veremde bak deseydinbu arada kızlar bazen arada geçmiştir konusu ben hamilelik sonrası 2 yaşına kadar çocuğumu kendim büyütmek istiyorum
kendisi 30 yıllık evli, o kadar kolaysa 40 ı çıktığında kendi çalışsaymış da şimdiye çoktan evi arabası olsaymış kolay sanıyolar
ben anne olmadığım halde hassasiyeti anlamnaya çalışıyorum
Aslında abla bakma, ben alıştırmak istemiyorum
Yoksa şakayla kızınca Ous'u bile düşürebiliyorum yani
Ous benden 15 kilo fazla
Baktım diyo elin minik onu ben açayım
Eee dedim neden olmasın
Öyle başlayınca öyle gitti
İyi de oldu
pit pazarından giyiniyor yaa gelinine para biriktirebilmek için o yüzden farklı olsun, zevkli olsun havam olsun dedim
ablam hamile oldugunu takvimde gördüm cok sevindim
Allah kucağına almayı nasip etsin
*
herkese merhaba bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?