09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Saçma
Bence cevap vermeseydin
Sanki ıslak mendili alıp yapsa nolacak, temizlik öyle mi olur

Bizim ikizlerde yapıyo ıslak mendille aynayı bi silmişler, izler belli ablam çıldırıyodu

öyle ol işte.kimseye fırsat verme.2007 de gittiğimizde eve girdik babasının yanına geçtik babası elini uzattı güya el öptürmeyi sevmiyor tokalaşacak( nikahta elini öptürmemişti ve eşim çok bozulmuştu sonra bahaneleri el öptürmeyi sevmiyor olmuştu.yalan üstüne yalan) eşim ver elini öpecek dedi adam uzatmadı eşim sinirlendi ortam gerildi adam kuzu kuzu elini uzattı eşim öptürdü.yoksa oracıkta çıkıp gidecekti.neyse ne saçma şeyler

şanıma yakışan olsun istedim

Ben olsam yapmazdım bu kadar

Geçmiş bayramınız kutlu olsun

Nevoşum seninde kutlu olsun canım

Hatunlukla ilgisi yok bunun bakma bana mğnyonum ama güçlüyümdür

Hatunlukla ilgisi yok bunun bakma bana mğnyonum ama güçlüyümdür

Aslında abla bakma, ben alıştırmak istemiyorum
Yoksa şakayla kızınca Ous'u bile düşürebiliyorum yani
Ous benden 15 kilo fazla

Baktım diyo elin minik onu ben açayım
Eee dedim neden olmasın
Öyle başlayınca öyle gitti
İyi de oldu

bence bu karı benim kızdan telefondan anneannesinde olduğunu öğrenmeye çalıştı.çocuk niye biz burdayız desin ki

salak zannediyor ki ben oğlunu aldım sabahın köründe annemin elini öpmeye götürdüm öküzzzzzzzzz

bu arada kızlar bazen arada geçmiştir konusu ben hamilelik sonrası 2 yaşına kadar çocuğumu kendim büyütmek istiyorum

tabi planladığım , acil gelişen bi durum bi sıkışıklık terslik olmaz ise

bayramın ilk güni kv de oturuyoruz , kp dediki onu bunu bilmem düğün borcunuz bitince ev alcaksınız

yoksa gözüm açık gider,1000 lira kredi ödüyosunuz 500 de kira kredi bitince yeni evin kredisini rahatça ödersiniz dedi

ous ta dedi ki o işler öyle olmuyo baba o kredi 10 yıllık olcak ya o sırada çocuğum olduğunda nolcak

kv dedi ki nolcak sovr 40 ı çıkınca çalışmaya başlar çocuğa ben bakarım

hiçbir yorum yapmadım ous ta yapmadı bayram bayram kırıcı bişi söylerim diye sustum

eve gelince ousa dedim bak biz bu konuyu aramızda konuştuk 2 yaşına kadar ben bakçam

olurda düşüncen değişir aklın bunalır kafan karışır çok bozuşuruzzz aramızdaki kararları sadece kendimiz değiştiririz dedim

ses etmedi, ama benim doğcak çocuğuma ne kadar bakıcağımı kv nasıl kendinde hak görüyoda bu şekilde emrivaki konuşuyo

gıcık oldum, ha tabi ki eğer ki bi aksilik olmazsa dedikleri olmuycak ama demese daha iyiydi

kızlar günaydın geçmiş bayramınız kutlu olsun :)

elmayranın banı 10 unda açılmayacak mıydı hala banlı? görüşen var mı?

nemiş test yaptın mı canım?
ablam hamile oldugunu takvimde gördüm cok sevindim

Allah kucağına almayı nasip etsin
*
herkese merhaba bu arada

Bende sevmem ütüyü de yeniledim şimdi rahat ütü yapıyorum

sanırım ütü kaynaklı da olabilir, ütü sona kalmıştı, azcık da param kalmıştı en dandik ütüyü almıştım

o yüzden ütü vakit alıyo sürekli üstünde gezdir sürtekli suyu bitiyo falan

ütüyü değiştireyim bari belki daha kolay olur ütü ,

çek iyi yapmışsın boşverrr ,

yuhh diyorum vicdansızlar kadının gögsünde sütü aka aka gitsin işe

*
herkese merhaba bu arada

canım çok teşekkürler amin...

kızlar elmayra denen kader mahkumundan haber alırsanz bana bi haber verin ya kızçeyi unuttular orda

aslında ben niye 40 lı çocugumu bırakıp çalışıyorum öyle kolay ise oğlun geceleri de çalışsın mesela taksi şöförlüğü yapsın diyeceksin böylelerine

Bunların hepsi aynı
En iyisi duyma, görme
Konuşsun dursunlar
Sonuçta annesi babası sizlersiniz, sizin dediğiniz olacak

Gerçi bunun bi de başka versiyonu var
Beni istemeye geldiklerinde eşimin anneannesi dedi ki anneme 'torun olursa sen bakarsın'
Ben ablamı kast ediyolar sandım benmişim, daha kız isteme bu dimi bismillah bi dur ama ağızlarının ayarı yok

Şimdi de kaynanam ben bakarım diyo
2 yıl olacak torun yok, herhalde bakan yok diye yapmıyoruz sanıyolar
Gerek yok dedim doğduktan sonra benim annem de bakar da henüz düşünmüyoruz biz

kendisi 30 yıllık evli, o kadar kolaysa 40 ı çıktığında kendi çalışsaymış da şimdiye çoktan evi arabası olsaymış kolay sanıyolar

ben anne olmadığım halde hassasiyeti anlamnaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Saçma
Bence cevap vermeseydin
Sanki ıslak mendili alıp yapsa nolacak, temizlik öyle mi olur

Bizim ikizlerde yapıyo ıslak mendille aynayı bi silmişler, izler belli ablam çıldırıyodu
canım cevap vermezdim ama kzım birden kalktı silmeye başladı çocuğumu sindirecek pısırık edecek
zaten kahvaltı yaparken hepsi birden kzımın ne yiyosun diye gözünün içine bakıyorlar utandırıyolar sorada yemiyo diyolar

evet canım çocuktan öğrenip orda hasetlenecek Allahtan eşin arkanda nasıl becerdin bi ara anlat ablacım

çüş deseydin 7 . günü eline veremde bak deseydin

devlet bile 4 aylıklık ücretli iizn veriyor onlardan daha merhametli devlet baba

bir de madem öyle mal mülk derdindeydiniz de niye oğlunuza bir ev bırakamadınız

Aferin hep böyle ol bazı işleri de ous yapsın demi

Kendi kendine planları yapmış bile,sormak yok nasıl yapacaksınız demek yok boşver sallmaa bile dedikler,ni

pit pazarından giyiniyor yaa gelinine para biriktirebilmek için o yüzden farklı olsun, zevkli olsun havam olsun dedim

Havanı attın yani

*
herkese merhaba bu arada

Selam pudracımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…