09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne yapacaksan buna sen karar verrisin istersen 4 ay sonra işe de başlayabilirsin evde durmak bana yaramıyor çocuga da bir şey veremiyorum da diyebilirsin ama dediğim gibi senin bilecegin bir şey kimseyi ilglendirmez

kızlar ara verdim acık geri geldim. ne kaçırdım çek

Asyalı'nın kayınvalidesi bakmış geline söz geçiremiyorum toruna göz dikmiş, al kızım eline ıslak mendili bana iş yap diyomuş
Asyalı o okuyacak, babaannesine iş görmeyecek demiş

Sebatiye abla herşeye rağmen kayınvalidesine
Kotondan alt üst bişeyler almış, eli boş gitmemek için

Nemesis'in eltisi taşınmış kayınvalide hüzünlüymüş
Sevinsin diye bi vok tava yollamış Nemesis te

Sovr ütü yapmayı hiç sevmiyomuş. Bi de kaynanası demiş ki onu bunu bilmem düğün borcunuz 1000 tl kiranız 500, düğün borcu bitince ev alacaksınız yoksa gözüm açık gider. Ous demiş 10 yıl oluyo kredi çocuk olunca ne olcak. Kayınvalide demiş 40 ı çıkınca çocuğa ben bakarım Sovr yine çalışsın. Sovr de ayar olmuş tabi, biz veririz bunun kararını gibisinden ama orda susmuş bayram diye

Bende kavanozları Ous açsın, çöpleri Ous döksün diyodum

evet nems bende sinir olurum önemli konulada kendi karar verim gereksiz konuşmaya

hani ben bakarım diye teklif etmek başka bişi 40 ından sonra çalışırsın demek başka bişi

ben doğuruyosam kararını ben veririm demi,

dur size bir şey alıntılayım da görün

keşke yeri gelmişken yüzüne söyleseydin ben 2 sene kendim bakıcam diye, ayıp bişey değilya bu en doğal hakkın kim ne dicek, eşinde derdi heralde evet biz öyle konuştuk diye

dur size bir şey alıntılayım da görün

bizim blogdan

Kızgınlık nefret…27/5/2009 ·
Bu yazıyı yazıp yazmama konusunda çok tereddütte kaldım.Çok kızgındım ve duyugusal davrandığımı tek taraflı düşündüğümü hatta haksızlık bile yapıyor olacağım konusunda sürekli kendimi eleştirdim durdum ama olmadı kızgınlığım geçmedi olanları söylenenleri haklı gösteremedi hiçbirşey.Bu yüzden ‘ Sarı Çizmeli’nin yazısındaki gibi öyle “babaanneye dedeye teşekkürler ” felan yazmayın.Bu konuda çok dertliyiz.Bizde babaanne yanında bacısıyla birlikte misafir gibi gelir 2 gün kalır gider.Bacısı sözcülük yapar babaanneye.Hani onun söyleyemediklerini söyler. Eeee ne de olsa anne yüreği taşıyor ucundan kıyısından da olsa.” Şunuda söylememeliyim, şurda da haksızım ” diyebilir.Buna mahal vermemek için her zaman bir bacı bulunur yanında sizinde teyze demek zorunda kaldığınız.
Anne:
-Babaannesi 1 haftalığına işe gitmem gerekiyor gelip kızıma bakar mısın?

Teyze:
-Yakınlarda bakacak kimse yok mu? Zart baksın zurt baksın, onu kocası (burdaki koca dede oluyor henuz kızımı görmeye bile gelmeyen) yanında istiyor.
…

Burda yazılmayacak daha nice boş söz ve eylem…Hala aynı azgınlık, hala aynı şeytani nefis…Nasıl rencide ederiz davası.Değişen hiçbişey yok.

keşke yeri gelmişken yüzüne söyleseydin ben 2 sene kendim bakıcam diye, ayıp bişey değilya bu en doğal hakkın kim ne dicek, eşinde derdi heralde evet biz öyle konuştuk diye

ilk defa bu bebek mevzusu açıldı ses etmedim , eve gelince ousa söyledim

ous uygun bi zamanda söyler zaten

ama yine bana konuyu açarsa bu sefer söylücem , ondan izin mi alıcamm,

kendisi bu zamana kadar alsaymış evini madem bu kadar kolayy

eskiden erkekten beklenirdi herşey devir değişti resmen , kız çalışsında oğlumuz rahat etsin derdinde yeni nesil kv -kp ler

ücretsiz izne ayrılacağım işleri teslim etmem lazım çünkü evden bağlanıp yapıyorum.1 hafta işe gidip kurs verip izne çıkacağım annem kız kardeşimin kızına bakıyor, kardeş doktor gecesi gündüzü yok ve çocukta küçük hiperkatif bırakılacak gibi değil KV ye söyledik.9 kişiden izin çıkmadan gelemedi.ben istemiyorum komşum bakar dedim kocam benden habersiz çağırmış yine de

ben hiç içimde tutamıyorum anında söylüyorum söylemesem varya o gece ne eşimi uyuturum ne kendim uyurum kafamda kurarım

detaylarda boğ bizi kuzum dök içini

gerçekten çok sınırlerım bozuldu insanların güçsüzleri yada arkasında kımse olmayan insanları ezme merkanı anlamıyorum yanı o ınsanlara kötü davranınca gunah olmadığını falanmı sanıyorlar sorun eşimin teyzesıve kızlar ben geçenlerde eşimle kavga ettım teyzesi yüzünden bız kvdemle tartışınca teyzede bıze cephe alıyo eşimi yolda göruyormuş bakmadan geçiyormuş eşim çok üzüldü bizi birisi görse konuşmadan geçtiğimizi ne dıycektım dedi bunun üzerine teyze bıkaç ay sonra ev taşıdı hemen benım eşimi çağırdı yardıma bende gıtmesını istemedım ama ses etmedım bu anahtar lamdan gıtmiş gelincede çocuğu uyandırdırdı zili çalıp bende ağzıma gelenı saydım senı bukadar saymayan insanları için koşa koşa gıdıyorsun anahtar bıle aklına gelmıyor falan cıdden eşimi hiç saymıyorlar kvdem dinlemiş hepsini kardeşine yetiştirmiş sonra başka bı küslük olmuş aralarında 1 ay görüşmediler pek rahat ettik meğer küslüğün sebebi ben bıara çalıştımya neden kvdem bakıyormuş çocuğa teyze hanım buna kızmış bayramda direk kavgaya gelmişler zaten ama kendılerını rezıl edip gittiler eşim ilk defa onlara karşı benı savundu gözleri korktu nasıl toparlıycaklarını bılemedıler ama yınede üzüldüm ben bu kötü niyetı haketmıyorum çünkü

ben hiç içimde tutamıyorum anında söylüyorum söylemesem varya o gece ne eşimi uyuturum ne kendim uyurum kafamda kurarım

bende öyleydim 2-3 aya kadar nems , dan dun konuşurdum sonra konuşunca da içim içimi yerdi geçmezdi sinirim

son zamanlarda nedensiz bi durgunluk var havalardan nasılsa

kimselyle laf dalaşına gircek gücüm yok , ha birde istediği gibi konuşsun kendi kendine kararlar alsın

olay bende bitiyor , ous'un kafasını karıştırırsa da yine ousun bileceği iş yine olay bende bitiyor

en kötüsü evde huzursuzluk çıkar , buna cesareti varsa kendi evinde huzursuz olmaya buyursun olsun

sürahi ninee

peki çek hani 2 haftada bir falan kv ye gidiyoz diyosun yaa hani o zaman sürahiyi de görüyosunuz mecburen dimi

Maalesfe evet
aynı binadalar ama aynı ev gibi, bi yatmaya iniyo
2 yıl bitti süze süze bitiremedi hala beni

aa o bozguncu bacıdan bizde de var

hayır canım onlar sadece namaz kılarım oruç tutarım zekat veririm benden iyi müslüman olmaz sanıyolar halbuki bir gönül kırmanın günahı kaç rekat namazla örtülebilir
durumdan vazife çıkaran akrabalara oldum bittim kıl olmuşumdur kv bitti bide teyze başladı bu ne yaa cüretlere bak, sende baktırma madem çocuğunu, ver kreşe hükmün parana geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…