evet doğru söylyosunuz , annem hayatta demez öyle bişi , yani anlamıyorum kendisi de anne
ben anne olmadığım halde bırakamam diyorum kendi kendime , böyle bişii söyleyemez insan ,
sebatiye abla dediğin gibi devlet bile 4 ay süre veriyo 18 haftaya çıkmış gerçi aman çok arttırmışlar
gerçi bi süre de yarım gün çalışcakmış doğum yapanalr yeni düzenlemeler var da
ben özel sektördeyim tamamen çıkıcam, kendi paramın da kahyası olamazlar
hani söylencek şeyler değil ama zaten yeterince imkanlarımdan yararlanıyolar parada pulda gözüm yok ama
biraz da oğulları baksın bana yaa bakamıcaksa da evlendirmeseydi , insan bazen sırtını dayamak istiyor birisine
ulen hep birileri bana dayadısırtını ,
slm kızlar bayram bana zehir oldu
kızlar ara verdim acık geri geldim. ne kaçırdım çek
hayırdır inşallah dicemde hayır değil belliki ne oldu :26:
eşimin gerizekalı sülalesı yuzunden tabıkı neden olucak
evet nems bende sinir olurum önemli konulada kendi karar verim gereksiz konuşmaya
hani ben bakarım diye teklif etmek başka bişi 40 ından sonra çalışırsın demek başka bişi
ben doğuruyosam kararını ben veririm demi,
evet nems bende sinir olurum önemli konulada kendi karar verim gereksiz konuşmaya
hani ben bakarım diye teklif etmek başka bişi 40 ından sonra çalışırsın demek başka bişi
ben doğuruyosam kararını ben veririm demi,
dur size bir şey alıntılayım da görün
hadi bakkaaalım bir pazartesiye daha eş ailesinden başladıkk
dökül bakalım katie sıra sende
keşke yeri gelmişken yüzüne söyleseydin ben 2 sene kendim bakıcam diye, ayıp bişey değilya bu en doğal hakkın kim ne dicek, eşinde derdi heralde evet biz öyle konuştuk diye
bizim blogdan
Kızgınlık nefret 27/5/2009 ·
Bu yazıyı yazıp yazmama konusunda çok tereddütte kaldım.Çok kızgındım ve duyugusal davrandığımı tek taraflı düşündüğümü hatta haksızlık bile yapıyor olacağım konusunda sürekli kendimi eleştirdim durdum ama olmadı kızgınlığım geçmedi olanları söylenenleri haklı gösteremedi hiçbirşey.Bu yüzden Sarı Çizmelinin yazısındaki gibi öyle babaanneye dedeye teşekkürler felan yazmayın.Bu konuda çok dertliyiz.Bizde babaanne yanında bacısıyla birlikte misafir gibi gelir 2 gün kalır gider.Bacısı sözcülük yapar babaanneye.Hani onun söyleyemediklerini söyler. Eeee ne de olsa anne yüreği taşıyor ucundan kıyısından da olsa. Şunuda söylememeliyim, şurda da haksızım diyebilir.Buna mahal vermemek için her zaman bir bacı bulunur yanında sizinde teyze demek zorunda kaldığınız.
Anne:
-Babaannesi 1 haftalığına işe gitmem gerekiyor gelip kızıma bakar mısın?
Teyze:
-Yakınlarda bakacak kimse yok mu? Zart baksın zurt baksın, onu kocası (burdaki koca dede oluyor henuz kızımı görmeye bile gelmeyen) yanında istiyor.
Burda yazılmayacak daha nice boş söz ve eylem Hala aynı azgınlık, hala aynı şeytani nefis Nasıl rencide ederiz davası.Değişen hiçbişey yok.
Bizim bu bayram ekşın yoktu
Neden
Çünkü anneanne köye gitmişti
Keşke hiç gelmese
ilk defa bu bebek mevzusu açıldı ses etmedim , eve gelince ousa söyledim
ous uygun bi zamanda söyler zaten
ama yine bana konuyu açarsa bu sefer söylücem , ondan izin mi alıcamm,
kendisi bu zamana kadar alsaymış evini madem bu kadar kolayy
eskiden erkekten beklenirdi herşey devir değişti resmen , kız çalışsında oğlumuz rahat etsin derdinde yeni nesil kv -kp ler
detaylarda boğ bizi kuzum dök içini
ben hiç içimde tutamıyorum anında söylüyorum söylemesem varya o gece ne eşimi uyuturum ne kendim uyurum kafamda kurarım
sürahi ninee
peki çek hani 2 haftada bir falan kv ye gidiyoz diyosun yaa hani o zaman sürahiyi de görüyosunuz mecburen dimi
gerçekten çok sınırlerım bozuldu insanların güçsüzleri yada arkasında kımse olmayan insanları ezme merkanı anlamıyorum yanı o ınsanlara kötü davranınca gunah olmadığını falanmı sanıyorlar sorun eşimin teyzesıve kızlar ben geçenlerde eşimle kavga ettım teyzesi yüzünden bız kvdemle tartışınca teyzede bıze cephe alıyo eşimi yolda göruyormuş bakmadan geçiyormuş eşim çok üzüldü bizi birisi görse konuşmadan geçtiğimizi ne dıycektım dedi bunun üzerine teyze bıkaç ay sonra ev taşıdı hemen benım eşimi çağırdı yardıma bende gıtmesını istemedım ama ses etmedım bu anahtar lamdan gıtmiş gelincede çocuğu uyandırdırdı zili çalıp bende ağzıma gelenı saydım senı bukadar saymayan insanları için koşa koşa gıdıyorsun anahtar bıle aklına gelmıyor falan cıdden eşimi hiç saymıyorlar kvdem dinlemiş hepsini kardeşine yetiştirmiş sonra başka bı küslük olmuş aralarında 1 ay görüşmediler pek rahat ettik meğer küslüğün sebebi ben bıara çalıştımya neden kvdem bakıyormuş çocuğa teyze hanım buna kızmış bayramda direk kavgaya gelmişler zaten ama kendılerını rezıl edip gittiler eşim ilk defa onlara karşı benı savundu gözleri korktu nasıl toparlıycaklarını bılemedıler ama yınede üzüldüm ben bu kötü niyetı haketmıyorum çünkü
gerçekten çok sınırlerım bozuldu insanların güçsüzleri yada arkasında kımse olmayan insanları ezme merkanı anlamıyorum yanı o ınsanlara kötü davranınca gunah olmadığını falanmı sanıyorlar sorun eşimin teyzesıve kızlar ben geçenlerde eşimle kavga ettım teyzesi yüzünden bız kvdemle tartışınca teyzede bıze cephe alıyo eşimi yolda göruyormuş bakmadan geçiyormuş eşim çok üzüldü bizi birisi görse konuşmadan geçtiğimizi ne dıycektım dedi bunun üzerine teyze bıkaç ay sonra ev taşıdı hemen benım eşimi çağırdı yardıma bende gıtmesını istemedım ama ses etmedım bu anahtar lamdan gıtmiş gelincede çocuğu uyandırdırdı zili çalıp bende ağzıma gelenı saydım senı bukadar saymayan insanları için koşa koşa gıdıyorsun anahtar bıle aklına gelmıyor falan cıdden eşimi hiç saymıyorlar kvdem dinlemiş hepsini kardeşine yetiştirmiş sonra başka bı küslük olmuş aralarında 1 ay görüşmediler pek rahat ettik meğer küslüğün sebebi ben bıara çalıştımya neden kvdem bakıyormuş çocuğa teyze hanım buna kızmış bayramda direk kavgaya gelmişler zaten ama kendılerını rezıl edip gittiler eşim ilk defa onlara karşı benı savundu gözleri korktu nasıl toparlıycaklarını bılemedıler ama yınede üzüldüm ben bu kötü niyetı haketmıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?