09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sovrcum kesinlikle kv saçmalamış yani bu cüreti nerden buluyolar anlamıyorum, hadi kendi oğluna emrivaki yapabilirsin dangıl dungul konuşabilirsin ama sen el kızısın yabancısın lafa gelince kızım gibisin derler ama o öyle olmuyo biliyoruz dün bir bugün iki, anneler demez yani bu lafı, velev ki kırkım çıktı bakalım çocuğu sanamı baktırıcam

bence cocugu mümkün oldugunca onlardan uzak tutmalısın.çocukken verilen zarar sonra kolay kolay düzelmiyor.öz güvenini zedelerler haberin olmaz

Fakirin aldım 2200 watt olanından acayip kırışık açıyor,önceden resmen cebelleşiyormuşum ütü yaparken

evet asıl nokta bu: anne bunu demez elden anne olmaz

Bi ben bi Kadesa zaten pıtırcıkız

hayır en en pıtırcık benim

sovr k.validenin dediklerini takma o konuşsun sonuçta sen kendini biliyosun bebeğin doğuncada istediğin kadar bakarsın ona.o öyle söyledi diye 40 ı çıkınca işe başlayacak değilsin,zaten kadının mantığı olsa o cümleyi kurmaz :)

bence cocugu mümkün oldugunca onlardan uzak tutmalısın.çocukken verilen zarar sonra kolay kolay düzelmiyor.öz güvenini zedelerler haberin olmaz

dün gece kızıma süt içirirken ne çektik eşime dedimki kesinlikle ailelerden uzak tutalım bu çoucğu oda evet dedi

Sebatiye abla benim kayınvalidemle bi sorunum olmadığı halde kotondan alt üst bişeyler almam yani
Bayram çikolatası alıp gittim
Bi de anneler gününde anneme ne alıyosam bir çeşit, ona da onu alırım o kadar

evet asıl nokta bu: anne bunu demez elden anne olmaz

benimkide daha tanışmaya geldikleri gün ben yün yataktan başka yatakta yatamam demişti, harbiden dillerinin ayarı yok
ama bayramda aradığımda acıdım yaa, eltimler taşınmışlar sesi çok kötü geliyodu hem onca lafı saydılar birbirlerine hemde anne işte üzülüyo, bende bi vok tava aldım yolladım hediye, sevinsin

Ben pek takmıyorum
Ağzı olan konuşuyo nasılsa diye
Ama her ortamda söylenince uyuz oluyorum tabi
Kayınvalidem yine diğerlerine göre iyi, kardeşleri ulu orta söyler
Ben bi kere onlara dedim ' Siparişle olmuyo bu işler ' diye
Adam olan anlar yani..

Ous'a da dedim
Senin teyzenler ayda yılda bir bi agucuk yapacak diye çocuk yapmayacam herhalde

canım ben annemin evini yaptırdım geçen yıl ve abartmıyorum 9000 harcadım.canım kocam sen de ne yapıyorsun demedi.

kadın geçen gelişinde küçüğün büyüğü altın ve kıza 50-60 tl lik bir oyuncak getirmişti.

o yüzden boş gidilmezdi.

bu kadın iyi biri olsaydı ben onu hediyelere boğardım elim açıktır herkesin gönlünü görürüm para meselesi değil zaten bunlar

Son düzenleme:

iyi yapmışsın..........

Tabi her şey karşılıklı
Kadın da üstüne düşeni yapıyomuş
Bizimkiler bırak hediyeyi oğlum doğum günü kutlu olsun bile demezler arayıp
Ama evde kim var, bizde gelelim mi demek için sık sık ararlar

evet doğru söylyosunuz , annem hayatta demez öyle bişi , yani anlamıyorum kendisi de anne

ben anne olmadığım halde bırakamam diyorum kendi kendime , böyle bişii söyleyemez insan ,

sebatiye abla dediğin gibi devlet bile 4 ay süre veriyo 18 haftaya çıkmış gerçi aman çok arttırmışlar

gerçi bi süre de yarım gün çalışcakmış doğum yapanalr yeni düzenlemeler var da

ben özel sektördeyim tamamen çıkıcam, kendi paramın da kahyası olamazlar

hani söylencek şeyler değil ama zaten yeterince imkanlarımdan yararlanıyolar parada pulda gözüm yok ama

biraz da oğulları baksın bana yaa bakamıcaksa da evlendirmeseydi , insan bazen sırtını dayamak istiyor birisine

ulen hep birileri bana dayadısırtını ,

evet elinden geleni yapar bizim kıza bunlar diğer toruna 10 misli anasının gönlünü görmek için dolap üstüne dolap

arkadaşlar doğumla ilgili bi düzenleme yok henüz, ben izin rapor ve sicil işlerine bakıyorum yazı falan gelmedi yani, doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…