Aferin hep böyle ol bazı işleri de ous yapsın demi
canım cevap vermezdim ama kzım birden kalktı silmeye başladı çocuğumu sindirecek pısırık edecek
zaten kahvaltı yaparken hepsi birden kzımın ne yiyosun diye gözünün içine bakıyorlar utandırıyolar sorada yemiyo diyolar
sanırım ütü kaynaklı da olabilir, ütü sona kalmıştı, azcık da param kalmıştı en dandik ütüyü almıştım
o yüzden ütü vakit alıyo sürekli üstünde gezdir sürtekli suyu bitiyo falan
ütüyü değiştireyim bari belki daha kolay olur ütü ,
çek iyi yapmışsın boşverrr ,
sovrcum kesinlikle kv saçmalamış yani bu cüreti nerden buluyolar anlamıyorum, hadi kendi oğluna emrivaki yapabilirsin dangıl dungul konuşabilirsin ama sen el kızısın yabancısın lafa gelince kızım gibisin derler ama o öyle olmuyo biliyoruz dün bir bugün iki, anneler demez yani bu lafı, velev ki kırkım çıktı bakalım çocuğu sanamı baktırıcam
Bi ben bi Kadesa zaten pıtırcıkız
Bi ben bi Kadesa zaten pıtırcıkız
bence cocugu mümkün oldugunca onlardan uzak tutmalısın.çocukken verilen zarar sonra kolay kolay düzelmiyor.öz güvenini zedelerler haberin olmaz
evet asıl nokta bu: anne bunu demez elden anne olmaz
Sebatiye abla benim kayınvalidemle bi sorunum olmadığı halde kotondan alt üst bişeyler almam yani
Bayram çikolatası alıp gittim
Bi de anneler gününde anneme ne alıyosam bir çeşit, ona da onu alırım o kadar
benimkide daha tanışmaya geldikleri gün ben yün yataktan başka yatakta yatamam demişti, harbiden dillerinin ayarı yok
ama bayramda aradığımda acıdım yaa, eltimler taşınmışlar sesi çok kötü geliyodu hem onca lafı saydılar birbirlerine hemde anne işte üzülüyo, bende bi vok tava aldım yolladım hediye, sevinsin
canım ben annemin evini yaptırdım geçen yıl ve abartmıyorum 9000 harcadım.canım kocam sen de ne yapıyorsun demedi.
kadın geçen gelişinde küçüğün büyüğü altın ve kıza 50-60 tl lik bir oyuncak getirmişti.
o yüzden boş gidilmezdi.
bu kadın iyi biri olsaydı ben onu hediyelere boğardım elim açıktır herkesin gönlünü görürüm para meselesi değil zaten bunlar
Tabi her şey karşılıklı
Kadın da üstüne düşeni yapıyomuş
Bizimkiler bırak hediyeyi oğlum doğum günü kutlu olsun bile demezler arayıp
Ama evde kim var, bizde gelelim mi demek için sık sık ararlar
slm kızlar bayram bana zehir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?