09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Böyle kayınvalideden çok kayınvalidecilere bitiyorum zaten
Bizimkilerde öyle maalesef 1 anneanne 2 de kızı var kaynanamdan önce gelirler

En azından eşin seni savunmuş artık eskisi kadar rahat davranamazlar

onların keyfı olsun dıye neden yavrumu bır suru çocuğuun olduğu yere yollıyayım çalışmasam yıne gönullerı olucak buutun bunların sebebı kvdem evde olan bıten herşeyi yetiştirdi şimdi teyzenın benden küçük kızları bıle bana laf etmeye çalışıyo tabı herzaman susan ben bu sefer susmadım büyük kız sınır krızı geçirdi gülüyorum çnkü gerçekten sınır krızı geçirdi sözde onlar 3 tane ben bıtane ama ağızlarını açtıklarına pişman oldular ya ben onlara karşı en ufak kötü nıyet taşımadım eşyalarımdan makyaj malzemelerıme kadar paylaştım ama onlar annesı ve kvdem benı konuştukça kendılerını doldurmuşlar söz sahıbı olduklarını sandılar

e canım kadın bakmak istemiyosa sağda solda dertleniyosa bana baktırıyolar diye napacaksın

Böyle kayınvalideden çok kayınvalidecilere bitiyorum zaten
Bizimkilerde öyle maalesef 1 anneanne 2 de kızı var kaynanamdan önce gelirler

En azından eşin seni savunmuş artık eskisi kadar rahat davranamazlar

bırakrahat davranmayı bidaha bana doğru bakmaya cesaret edemıycekler daha evli biledeğiller çok ayıp rezıller bı genç kıza böyle kavgalara gırmek yakışmıyor kavgayıda nasıl çıkardılar bılıyormusunuz bız evden çıkarken onlar geliyordu ben onların yuzuna bakmamışım eşimde dışarda onu es geçip gırdıler içeri eşimi görmezden ggelmelerı sorun değil
ama benım onlara doğru bakamam sorun kvdem durdurdu sen küçüksun teyzenın elini öp dedi bana arada soğukluk varya ben gırmek ıstemedım neyse hadı kırmıyayım deyip girdim anasıverdı elini kızı bı başladı saymaya sana hiç yakıştıramadım bize bakmadın yaghu ben çocukla uğrşırken bakamışım sıze ee sız abınızın elini öpmeden nasıl geçiyosunuz ben ne yapsm saygısızlık onlar ingiliz soyu herşey mubah

Son düzenleme:

öyle olur canım,onların padişahın sol şeysinden kopup geldiler te Allahım
sen sıkma canını restini çekmişsin çekildin köşene canları cehennemde çıksın, bazı genç kızlar eke eke konuşmayı pek sever sanırsın 5 kez evlendi boşandı

Büyüklerimizi örnek alıyoruz deseydin
Teyze de öz yeğenini görmeden geçiyomuş madme siz yağınca mı sorun oluyo

Bi de bende toplumda ayıp olmasın diye o anneannenin bile elini öpüyorum ama hep parmağıma denk geliyo öpücüğüm
Bilgin olsun

Nemesis eltin taşındı ya uzağa mı taşındı
Bizim bi arkadaş aynı senin eltin gibi yakın oturuyodu ama memnun değildi
Ramazan ayında uzaktan aldı evini, oraya geçti
Şimdi de yatıya kalma sorunu yaşıyo

bu luzumsuzlar yuzzunden ağlamalı bı bayram yaşadım ağlamak aptallık değmez ama şunu yedıremedım kendıme asla onları kıskanıcak bı davranışım olmadı hatta onlar okuldayken eşime zorla yardım yapalım dıye ısrar edıyordum arada para verıyorduk karşılığı bu olmalıydı ben el gıbı davranmadım annelerı ne derse desın ama onlar ufak değiller gayette okumuşlar nasıl davranılması gerektığını bilmelilerdi

valla canım orasını bilmiyorum, bana söylemedi zaten kv taşındılar diye, sesi çok kötüydü noldu hasta falanmısın dedim çocuklarım uzakta falan dedi geçiştirdi, ben eşime dedim sesi kötü geldi diye, o da abimler taşınmış ona canı sıkkın dedi, görüşmüyolarki canım yatıya kalsınlar bayramda falan gelmemişlerki

nemiş iyi olmuş taşınmışlarda ne olsa sana geliyordu haberlerı şimdi onlar ayrı durunca sende rahat edersın

İyilik yap denize at devrindeyiz
Bende iftar düzenliyim dedim geçenlerde
Sevaptan çok günaha soktular insanı
Belediye çadırı sanki, oyumuz da gelsin şuyumuzda
Hayır yani 75 m2 evde oturduğumuzu da biliyolar

Seneye nanik

nemiş senın test ne oldu bu arada telefondan gördüm bayramdada sonuç ne şimdi oluyormuyuz teyze

Ben bi de son Pazar iftara aldım arkadaşları
Eşimin arkadaşları yani
2 si evli = 4 kişi, eşleriyle de ben arkadaşım işte
2 tane de sap
İftara aldık

Bu çiftlerden biriyle samimiyiz
Hepsi geldi onlar yok
Eşim aradı meşgule almış arkadaşı
Ezan okununca mecbur oturduk hep beraber
Geldiler bi yarım saat sonra
Hallerinden belliydi aslında da açık vermelerini istemedim
Mutfaktan pilav almaya gittim
Eşi geldi iki ara bi derede anlattı
15 gündür taşındık 15 gündür küsüz
Çocuğun annesi kalın demiş, kız kabul etmemiş, çocuk ta küsmüş zaten senin yüzünden buralar geldik
Büyüdüğüm mahallemden ayrıldım diyomuş suçluyomuş
Kızda demiş ben 2 yıldır mahallemden ayrıyım ( 2 yıldır evliler )
Küsler diye birbirini aramamış, geç kalmışlar

nemiş senın test ne oldu bu arada telefondan gördüm bayramdada sonuç ne şimdi oluyormuyuz teyze

valla canım bilemiyorum ki, kadişte dedi işyerindeki ablalarda dedi adetime daha günler var çıkmazmış testte, kan testide yaptırmadım ama cumartesi günü kahvemsi pembemsi bi akıntım oldu 2 gün sürdü bakalım gerisi gelecek mi acaba dedim yerleşme kanaması falan mı, çünkü döllenmeden 10 gün sonra falan olur diyo, bilemedim acemisiyim bu işlerin hayırlısı bakalım

canım dhaa gunler varsa kesın olmıyabılır sonuç hayırlısı ALLAH gönlündekini versin

kızlar k.valide falan derken benim de aklımda bişi var size danışayım ben de..

şimdi biz üç eltiyiz..üçüzmüz deı ayn yaştayız hatta aynı ayda doğmuşuz..benm eşin en büyük kardeş..ortanca kardeşi ve eşi ile bi sorunumuz yok,onlar zaten bizden önce evlenmişler ilk gelin o eltim..iyi biridir zararsız kendi halinde.bayramlarda falan hep o arar önce eşimi de beni de..bu bayramda da ben onu aradım sorun yok yani aramızda..ama küçük eltim bi garip..sözlendi,nişanlandı vb..şeylerde hep aradım tebrik için..hamile kaldı yine aynı şekilde aradım sordum..o ise sadece ilk evlendiği bayram k.validemin yanındayken aradı bizi o kadar..aradan 3-4 bayram daha geçti beni ya da eşimi aramak yok..onun dışında benim onu tüm aramalarıma rağmen bir kez bile aramadı hal hatır sormak için..sadece hamile olduğumu duyunca aradı bi o..görünüşte sorunumuz yok,1 ay önce bebek görmeye evlerine gittik yine sorun yok ama sizce bu davranışlarında bi gariplik yok mu? bana mı anormal geliyo?

bu yenı evlileri aileden nekadar uzak tutarsak kadar ıyı bizimkiler bizi harcama planımızı yapamazmışız dıye tutuyorlarmış yanlarında bıze hafıften gerızeklaı dıyorlar yanı harcama planını evlenmeden öğretmek akıllarına gelmıyor tabı yada işlerine gelmıyor herkes yuvesını kuruyor o yuvanın üstünde kızın yada erkeğin ailesinin gölgesı varsa o yuva daima sallalntıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…