gerçekten çok sınırlerım bozuldu insanların güçsüzleri yada arkasında kımse olmayan insanları ezme merkanı anlamıyorum yanı o ınsanlara kötü davranınca gunah olmadığını falanmı sanıyorlar sorun eşimin teyzesıve kızlar ben geçenlerde eşimle kavga ettım teyzesi yüzünden bız kvdemle tartışınca teyzede bıze cephe alıyo eşimi yolda göruyormuş bakmadan geçiyormuş eşim çok üzüldü bizi birisi görse konuşmadan geçtiğimizi ne dıycektım dedi bunun üzerine teyze bıkaç ay sonra ev taşıdı hemen benım eşimi çağırdı yardıma bende gıtmesını istemedım ama ses etmedım bu anahtar lamdan gıtmiş gelincede çocuğu uyandırdırdı zili çalıp bende ağzıma gelenı saydım senı bukadar saymayan insanları için koşa koşa gıdıyorsun anahtar bıle aklına gelmıyor falan cıdden eşimi hiç saymıyorlar kvdem dinlemiş hepsini kardeşine yetiştirmiş sonra başka bı küslük olmuş aralarında 1 ay görüşmediler pek rahat ettik meğer küslüğün sebebi ben bıara çalıştımya neden kvdem bakıyormuş çocuğa teyze hanım buna kızmış bayramda direk kavgaya gelmişler zaten ama kendılerını rezıl edip gittiler eşim ilk defa onlara karşı benı savundu gözleri korktu nasıl toparlıycaklarını bılemedıler ama yınede üzüldüm ben bu kötü niyetı haketmıyorum çünkü
hayır canım onlar sadece namaz kılarım oruç tutarım zekat veririm benden iyi müslüman olmaz sanıyolar halbuki bir gönül kırmanın günahı kaç rekat namazla örtülebilir
durumdan vazife çıkaran akrabalara oldum bittim kıl olmuşumdur kv bitti bide teyze başladı bu ne yaa cüretlere bak, sende baktırma madem çocuğunu, ver kreşe hükmün parana geçsin
onların keyfı olsun dıye neden yavrumu bır suru çocuğuun olduğu yere yollıyayım çalışmasam yıne gönullerı olucak buutun bunların sebebı kvdem evde olan bıten herşeyi yetiştirdi şimdi teyzenın benden küçük kızları bıle bana laf etmeye çalışıyo tabı herzaman susan ben bu sefer susmadım büyük kız sınır krızı geçirdigülüyorum çnkü gerçekten sınır krızı geçirdi sözde onlar 3 tane ben bıtane ama ağızlarını açtıklarına pişman oldular ya ben onlara karşı en ufak kötü nıyet taşımadım eşyalarımdan makyaj malzemelerıme kadar paylaştım ama onlar annesı ve kvdem benı konuştukça kendılerını doldurmuşlar söz sahıbı olduklarını sandılar
Böyle kayınvalideden çok kayınvalidecilere bitiyorum zaten
Bizimkilerde öyle maalesef 1 anneanne 2 de kızı var kaynanamdan önce gelirler
En azından eşin seni savunmuş artık eskisi kadar rahat davranamazlar
e canım kadın bakmak istemiyosa sağda solda dertleniyosa bana baktırıyolar diye napacaksın
bırakrahat davranmayı bidaha bana doğru bakmaya cesaret edemıycekler daha evli biledeğiller çok ayıp rezıller bı genç kıza böyle kavgalara gırmek yakışmıyor kavgayıda nasıl çıkardılar bılıyormusunuz bız evden çıkarken onlar geliyordu ben onların yuzuna bakmamışım eşimde dışarda onu es geçip gırdıler içeri eşimi görmezden ggelmelerı sorun değil
ama benım onlara doğru bakamam sorun kvdem durdu sen küçük teyzenın elini öp dedi arada soğukluk varya ben gırmek ıstemedım neyse hadı kırmıyayım deyip girdim anasıverdı elini kızı bı başladı saymaya sana hiç yakıştıramadım bize bakmadın yaghu ben çocukla uğrşırken bakamışım sıze ee sız abınızın elini öpmeden nasıl geçiyosunuz ben ne yapsm saygısızlık onlar ingiliz soyu herşey mubah
bırakrahat davranmayı bidaha bana doğru bakmaya cesaret edemıycekler daha evli biledeğiller çok ayıp rezıller bı genç kıza böyle kavgalara gırmek yakışmıyor kavgayıda nasıl çıkardılar bılıyormusunuz bız evden çıkarken onlar geliyordu ben onların yuzuna bakmamışım eşimde dışarda onu es geçip gırdıler içeri eşimi görmezden ggelmelerı sorun değil
ama benım onlara doğru bakamam sorun kvdem durdu sen küçük teyzenın elini öp dedi arada soğukluk varya ben gırmek ıstemedım neyse hadı kırmıyayım deyip girdim anasıverdı elini kızı bı başladı saymaya sana hiç yakıştıramadım bize bakmadın yaghu ben çocukla uğrşırken bakamışım sıze ee sız abınızın elini öpmeden nasıl geçiyosunuz ben ne yapsm saygısızlık onlar ingiliz soyu herşey mubah
anlattığına göre buna dertlenmemiş gezmeye çağırmış kardeşi oda gelemem çocuk var uyucaklk şimdi falan demiş oda pat yuzune kapamış tlfnu
Nemesis eltin taşındı ya uzağa mı taşındı
Bizim bi arkadaş aynı senin eltin gibi yakın oturuyodu ama memnun değildi
Ramazan ayında uzaktan aldı evini, oraya geçti
Şimdi de yatıya kalma sorunu yaşıyo
valla canım orasını bilmiyorum, bana söylemedi zaten kv taşındılar diye, sesi çok kötüydü noldu hasta falanmısın dedim çocuklarım uzakta falan dedi geçiştirdi, ben eşime dedim sesi kötü geldi diye, o da abimler taşınmış ona canı sıkkın dedi, görüşmüyolarki canım yatıya kalsınlar bayramda falan gelmemişlerki
bu luzumsuzlar yuzzunden ağlamalı bı bayram yaşadım ağlamak aptallık değmez ama şunu yedıremedım kendıme asla onları kıskanıcak bı davranışım olmadı hatta onlar okuldayken eşime zorla yardım yapalım dıye ısrar edıyordum arada para verıyorduk karşılığı bu olmalıydı ben el gıbı davranmadım annelerı ne derse desın ama onlar ufak değiller gayette okumuşlar nasıl davranılması gerektığını bilmelilerdi
nemiş iyi olmuş taşınmışlarda ne olsa sana geliyordu haberlerı şimdi onlar ayrı durunca sende rahat edersın
valla canım orasını bilmiyorum, bana söylemedi zaten kv taşındılar diye, sesi çok kötüydü noldu hasta falanmısın dedim çocuklarım uzakta falan dedi geçiştirdi, ben eşime dedim sesi kötü geldi diye, o da abimler taşınmış ona canı sıkkın dedi, görüşmüyolarki canım yatıya kalsınlar bayramda falan gelmemişlerki
nemiş senın test ne oldu bu arada telefondan gördüm bayramdada sonuç ne şimdi oluyormuyuz teyze
valla canım bilemiyorum ki, kadişte dedi işyerindeki ablalarda dedi adetime daha günler var çıkmazmış testte, kan testide yaptırmadım ama cumartesi günü kahvemsi pembemsi bi akıntım oldu 2 gün sürdü bakalım gerisi gelecek mi acaba dedim yerleşme kanaması falan mı, çünkü döllenmeden 10 gün sonra falan olur diyo, bilemedim acemisiyim bu işlerin hayırlısı bakalım
Ben bi de son Pazar iftara aldım arkadaşları
Eşimin arkadaşları yani
2 si evli = 4 kişi, eşleriyle de ben arkadaşım işte
2 tane de sap
İftara aldık
Bu çiftlerden biriyle samimiyiz
Hepsi geldi onlar yok
Eşim aradı meşgule almış arkadaşı
Ezan okununca mecbur oturduk hep beraber
Geldiler bi yarım saat sonra
Hallerinden belliydi aslında da açık vermelerini istemedim
Mutfaktan pilav almaya gittim
Eşi geldi iki ara bi derede anlattı
15 gündür taşındık 15 gündür küsüz
Çocuğun annesi kalın demiş, kız kabul etmemiş, çocuk ta küsmüş zaten senin yüzünden buralar geldik
Büyüdüğüm mahallemden ayrıldım diyomuş suçluyomuş
Kızda demiş ben 2 yıldır mahallemden ayrıyım ( 2 yıldır evliler )
Küsler diye birbirini aramamış, geç kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?