09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ee senin için pek bi kayıp değil en fazla , normalden bi tık fazla süzerr

alışkınsın zaten

Bence dizlerini döver
İlk zamanlar böyle yapıyodu
Soruyodum biri mi ölmüş diye
Yok biz geç geliyomuşuz, ay parçasını özlüyomuş

E şimdi hem iftara almadık
Hem köye gitti, ay parçasını göremedi
Duble dövünmeli bence

Hızlı ve şiveli konuştuğundan ben anlamıyodum niye dövündüğünü
Umarım bana küfretmiyodur

oda kendine zarer bacakları acırr,,

sende hiç oralı olmazsınn gibime geldi sanki

anlamak zor valla , ne zaman gelcekki köyden , iyi bari sık sık size gitmek istemiyo

yada gelcem torunumda kalcam falan demiyo, hani çalışıyosun tamam ama neler var çalışsın ben yine de kalcam akşamları görcem de demiyo iyi bari

elti deme bana elti deme :18::18:

biz anlaşırdık aslında yani ben safı öyle sanıyomuşum..ilk sözlendi faceden ekledi beni msj attı nasılsnız falan diye..bende dedim ki artık kardeş sayılırız siz li biz li konuşmayalm dedim ve sıcak davrandım hep abartmadan..sonra o sene arayıp sorduk birbirimizi o da aradı bende..geçen sene 2-3 gün üç elti bir aradaydık,biz diğer iki elti daha yakınız acaba diyorum onu mu yanlış anladı..ve o yazdan sonra 1 sene boyunca ne aradı ne sordu beni ki zaten diğer eltim çok kötü şeyler yaşadı biliyosunuz onunla ilgilenmekten bunları düşünmedim hiç..sadece eşime dedim neden böyle yapıyo diye o da boş ver dedi..hatta evine de gitmeyecektim de eşimin hatrı için gittim..

Numara be
Dizine vuruyomuş gibi yapıyo, bi damla bile göz yaşı akmıyo, ben yaşlıyım göz yaşlarıma yazık diyo sanki ağlamış gibi
Yersen..

Bilmem çok kalmaz, bi kızı da orda 15 güne dönerler

Evet o söyleniyo hem anlamıyorum hemde bayıyo yani artık yine mi pilav gibi sağa sola bakınıyorum ona bakmıyorum
Napim ki

Gelmek ister ama Ous ta istemiyo çünkü rahat duran biri değil orayı burayı karıştırıyo
1 kere geldi daha gelmesin dedim, derim
Kafası güzel galiba

Yaşını başını bilse bi köeşe de otursa, dilini de her yere uzatmasa ben kendim gider alır gelirdim
Ama yok yicek gibi bakıyo insanı, evi kucalıyo
Anneanne değil düşman sanki
Ay parçasının turşunu kursaymış madem, evlenince ayrı evde kalacağını yeni idrak ediyo

eee ayparçası aynı apartmanda olcaktı uzaklaşmıcaktı yaaa

planları ters tepti, e anlamış oldu

koca koca insanlarsınız herkes kendi düzenini kendisi kurar,

dövünsün dursun herkeste biliyodur zaten numara olduğunu ,

benim kv de demezdi öyle şeyler ama o gün nası dedi bilememdim , oğlu ev alsında artık nolursa oolsun onun hırsıyla dedi de

üstüne vazife olmayan kararlar alması saçmalıktan başka bişi değil

Giyim, kuşam, boy, konuşma aynı
Biraz daha kilolusu ve gözlüksüzünü düşünün aynı bizim Ous'un anneannesi işte
Mahalledekilerde sürahi nine diyomuş kızıyo

Evet tek suçum aynı binayı kabul etmemiş olmam ama
O bina kayınvalidemin değil ki, kardeşleriyle hisseli
Kendileri bile kavga edip duruyo, ben gelemem öyle şeye biri bi laf dese ben orayı boşaltırdım zaten
Kavga etcek halim yok
Bi dünya borca girerim tek bankayla işim olur dedim tüm sülalenle değil

Ay parçam ev sahibi oldu sağ ol diyen yok
İşi gücü kurcalama

e o zaman sürahi nine demem pek uygun gelmişş

hayatında verdiğin en önemli ve uygun karar diyebiliriz o zaman,, her sabha ve her akşam sinirin bozulucağına

basarsın paranı halledersin , keşke benimde öyle bi şansım olsaydı ,

bide bişi sorcam saçma ve gereksiz gelebilir ama içimden kalmasın

bende şirket arabası var biliyosunuz normalde de bende kalıyo akşamları ve bayramlarda falanda

tabi işleri oluyo yada biyerlere gidilince bu arabayla gidiliyo bayramlarda veya başka zamanlarda

ben bazen kp e veriyorum önkoltuğu , ama ben öndeysem onları sonradan alcaksak hiç kalkmıyorum geçiyo arkaya oturuyo

benim için sorun değil açıkçası arkada oturmak yada önde oturmak , bazen aynı anda arabaya bineceksek kp depar atıyo öne oturmak için

bende umursamıyorum otursun araba aynı yöne gidiyo nasılsa diye, bu bayram da içimden geldi o depar atmadan, buyur baba otur dedim, şaşırdı hayır sen oturcaksın dedi olmaz dedi, bayramda nereye gitsek arkada oturdu

saygısızlık değil demi

sormamın sebebi de şu, kendi babam mesela babasının ailesinin yanında çok rahattır önde oturmakla yada bacak bacak üstüne atmakla saygı olmaz der bizi de öyle büyüttü, öyle şeyleri pek bilmem de size soriyim dedim

Kesinlikle verdiğim en önemli kararmış, Allah ta yüzüme bakmış
Yoksa içlerine girmeden bu kadarını bilemiyosun ki
Sadece Ous bana demişti ki
Anneannem annemlerle kalacak, biz onun katında. Orası 2 teyzemin hakkı, teyzem dedi ki anam ölene kadar kalırsınız.
Cinlendim tabi, annesi yarın ölecek belki bunlara gelemem ben bi de pazarlığa bakar mısın dedim
Bi de güvenemedim kızlar, sonra anneanne gelir bizle de kalırdı valla ay parçamı özledim diye eee evde onun
O zaman borum ötmezdi

Bence ayıp olmaz Sovr
Hem sen teklif etmişsin

Bizde de şu var kalabalıksak kim kiloluysa o öne oturur

aynen öyle kendi içini yer bitirirdin laf etsende onune evi olduğundan borun ötmezdi

lafda söylemezdin zaten ya kendini yerdin ya da için içini yerdii

öyle bi durum olduğunda tabi uygun olan öne geçerde sıradan gezmeelrde benden günah gitti en azından

en başından atlıyodu hep sonradn neden böyle oldu anlamadım açıkçası ya birinde gördü yada duydu amaan neyse

çokta önemli değil

senin kv kaç yaşında çek, dinç midir kendisi

senin kv de pek öyle sana zararı olucak bi insan değil sanki, sadece biraz düşüncesiz o kadar

Ya bi de evlendikten sonrası var bu işin
Sonra duydum ki orta kattaki dayı önceden annesine bakıyomuş kendi katında ama parayla, yani şöyle ki o anneannenin katını kiraya veriyomuş teyzelere ait olmasına rağmen ya kirayı bana verirsiniz ya bakmam diyomuş, bunlarda tamam al kirayı diyomuş
20 yıl beraber kalmışlar böyle
Adam yazlık almış kendine kiralarla
Sonra bi de demiş ben sana bakıyorum ve ben erkeğim hisseni bana ver ( babaları ölmüş ya herkesin hissesi eşit, anneanneninde )
Hisseyi de almış, sonra sepetlemiş.

Arada kafasına eserse de binayı satalım benim 2 payım var haklarımızı alalım diyomuş
Bi de eski bina diye yenilenmesi gerekiyo galiba
Kayınvalidem yangından mal kaçırı gibi tüm evi tadilata sokup yeni eşyalar almıştı bizim düğün öncesi, boşa gitcek yani ev yıkılacak

Kayınvalidem dinç
Çalışıyo
Çocuk bakıyo yani
Gezmeyi sever, şen şakraktır
Senden benden enerjik ama çok düşüncesiz habersiz gelir, patavatsızdır filan da bana özel değil huyu öyle
Yine o ailede en iyisi o diyebilirim
Çalışmış biraz yol yordam görmüş işte

drumlarda karışıkmışş, olan kv nin maddi manevi emeklerine olmuşş

dayı da az çakal değilmiş,bu aile sorunlarının arasında boğulcaktın

e bide ev satılcak, yıkılcak vss

yine bi arayış içine gircektin zaten

Kayınvalidem de bakma gösterişe meraklı
Ous'a askerden gel oğlum bi sen eksiksin hemen düğünü yaparız demiş
Evi tadilata sokmuş eşyaları yenilemiş, para kalmadı demiş
Ous üzülüyodu

Sözde çaresiz kalıp
İsterse onun katında kalabilecektik
Hatta eşya bile almayın dedi benimkiler yeni
İşte o an zaten o binaya gitmeyecem isterse kira olsun ama orası asla dedim

Evet yeterince ortak var yani orda
Bi de biz raya kaynamamakla iyi etmişiz de
Nişanlıyken bu kadarını bilmiyodum yani
Öğrendikçe şükrettim orayı reddettiğime
Onlarsa hala aynı bina türküsünde, onlar dediğim tek kişi aslında sanırım o da anneanne
Bizi de gömer bu gidişle

Ya benım eski kayınvalidem çok iyi kadındı siz böyle yazdıkça ben korkuyorum
Allahım nasıl insanlarla karlışacam eltim görümcelerim nasıl olucak die amannn
valla benım yaş olmuş 37 çekemem kimsenın nazını tizini valla yamuk yapana
veriri ayarı

zaten ev almayıp kirada oturuyo olsaydınız şu an , senin ousun başının eti hep yenicekti
boşa kira veriyosunuz gelin buraya gibilerinden, kiraya çıkmakta çözüm değilmiş yanii

birde o yemeğe anane gelmedi ya senin kv de de sana karşı hiç tripli falan değilmiş hani
bu harekette güzel bence , en azından hatasını anlamış belli ki,

çek o apartmana gitmemekle en doğru kararı vermişsin..aile apartmanları kabus gibi oluyor.ben düşünemiyorum bile,kesin katil olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…