09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sen yeterince aramışsın, onunda araması gerekir bazı zamanlarda
Aramıyosa sende arama bence
Sana özel değildir belki telefon muhabbetlerini sevmiyodur ama sebep her neyse sen üstüne düşeni yapmışsın zaten boşver

herkes öyle arayıp sormayı çok sevmez belkıde buyuzden öyle yapıyordur diğer ltini arayıptamı senı aramıyor yoksa ıkınızede aynı mesafemı kadişçim

Kesinlikle öyle

Bilmiyosan da öğrenirsin, onlar nasıl öğrenmiş sanki
Bence evlenen bireyler ' biz başımızın çaresine bakarız ' demiş oluyo zaten yoksa evlenmezler

yok ben arayınca baya konuşur hatta k.validemle falan 15-20 dk telde konuştuğu oluyomuş..yani tel muhabbetini sevmiyo değil anladığım kadarıyla..gerçi bende aramayı bıraktm artık,umursamıyorum.

herkes öyle arayıp sormayı çok sevmez belkıde buyuzden öyle yapıyordur diğer ltini arayıptamı senı aramıyor yoksa ıkınızede aynı mesafemı kadişçim

onu da çok aramıyo sanırım yani öyle anladım..zaten tavırları bi değişiktir,sanırım k.validemi kıskanıyo bizden :)

yok ben arayınca baya konuşur hatta k.validemle falan 15-20 dk telde konuştuğu oluyomuş..yani tel muhabbetini sevmiyo değil anladığım kadarıyla..gerçi bende aramayı bıraktm artık,umursamıyorum.

Ha o zaman tipik elti sendromu var onda
Sizleri rakip görüyo
Kayınvalideyle 15-20 dk konuştuştuğuna göre
Boşver daha iyi, hepsi onun olsun kayınvalidenin güle güle kullansın

Bu arada
Gofretto ve Benipek'ten haber alınamıyo
İzin mi birleştirdiler
Yoksa kayınvalide topraklarında başlarına bi iş mi geldi

Kesinlikle öyle

Bilmiyosan da öğrenirsin, onlar nasıl öğrenmiş sanki
Bence evlenen bireyler ' biz başımızın çaresine bakarız ' demiş oluyo zaten yoksa evlenmezler
ama işlerine karışmak uğruna bmöyle bahaneler suruyorlar ya bız artık kaç senelik evliyiz kvdem hala okadar ne aldınız o poşetlerde ne var dıyor bı gun kondom alıp işte bunu aldık dıye önune atasım geliyo

tarzı bu demekki ilkinizede eşit davranıyorsa sorun yoktur herkesten aynı sıcaklığı beklemek yalnış olur bende soğuğumdur çok sevdiğim insanlaraa bıle hemen öyle yaklaşmama korkarım tepkisinden ya benım gösterdiğim ilgiyi göstermezse dıye belki içinde kötülük yoktur

kendi bilir ilk ve son defa gittim evine zaten ki o da ayrı bi olaydı..anlatsam yani..

amanın kaynana kurbanı mı oldular

Yine aynı arkadaş
Kayınvalide ne aldın ne aldın yapıyomuş
Ağda makinası oluyo ya roll on şeklinde hani
Çıkarmış ağdam annemdeydi onu getirdim diye göstermiş
Kocası ve kaynı varken

kendi bilir ilk ve son defa gittim evine zaten ki o da ayrı bi olaydı..anlatsam yani..

Ben kim olursa olsun evime gelen misafire çok özenli davranırım
Öyle gördüm ailemden çünkü

Yine aynı arkadaş
Kayınvalide ne aldın ne aldın yapıyomuş
Ağda makinası oluyo ya roll on şeklinde hani
Çıkarmış ağdam annemdeydi onu getirdim diye göstermiş
Kocası ve kaynı varken

kondomda ıyı fıkır ama değilmi arkadaşınıda tebrık ederim burdan

Orda kiradaydı Allah'tan
Evini uzaktan aldı yaklaşık 1 aydır uzaklarda

en ıyısını yapmış bizede yol görunuyor bu gıdişle eşim annesıne ya bız ya teyzem bu kadın benım yuvamı yıkmaya çalışıyor dedi kvdem teyzenı seçiyom napçan dedi eşimde hiç şaşırmadım ne yapçam daire alıp gitçez bız gıdınce bızım kata yerleştirisin onları dedi kvdem bekar kızların yaptığı rezilliği görmuyo hala savunmaya çalışıyo ben kaç senelık evliyim önlerınde duran çaydanlıktan çay bıle dökmezlrer bıze gelirler susasalar benden isteler koca kızlar yıne yaranamadım ya daha yenı evliyim bu kızlardan buyuk olanı aramızda 2 yaş var bu arada yıne iftar vermiştik bulaşıklaerı bı başıma yıkıyorum hemde çalışıyorum okadar genç kız var kımsede sen ınsanmısın ne yapıyon demıyo bende ufağım ozamanlar 20 yaşında falanım bide telegfon çalışıyo ıkıde bır gıdıyorum kapanıyor gıdıyorum kapanıyor birden gülüşmeye başladıalr meğer çaldıran bu benden 2 yaş ufak olan kıt akıllıymış bende sınır oldum şakanın sırasımı ellerim köpüklü görmuyormusunuz dedim yıne terbıyesız ben oldum evımdeki mısafıre nası dermişim öle köle izaura gıbı geçti hayatım bunlara yarancam dıyeya

Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
Senden ufak ama o zamandan başlamış daha şeytanlığa
Yardım etmiyo madem gölge de etmesin

elti deme bana elti deme :18::18:

zekası kıtlarla uğraşmak zorrr, iyi yapmışsın akıllanmışsın artık, vercen ağzının payını oturcak

yıllardır insanlık gördüler de adam gibi davranıyolar sanki

herkese anladığı dilden konuşmak lazımm, içinde kalıp sen üzüleceğine , dışına çıksın onlar üzülsünnn

paçozlarrr

hay dılıne sağlık canımya

Kızlar ben iftara anneanneyi almadım ya
Getirceklerdi sürprizlerdne hoşlanmam dedim hani
Getirmedi kaynanam
Ben bi tavır olur diye bekliyodum olmadı kayınvalidemden yana ama

O zamandan sonra anneanneyi görmeik köye gitti
Gelince napcak acaba

ee senin için pek bi kayıp değil en fazla , normalden bi tık fazla süzerr

alışkınsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…