kızlar k.valide falan derken benim de aklımda bişi var size danışayım ben de..
şimdi biz üç eltiyiz..üçüzmüz deı ayn yaştayız hatta aynı ayda doğmuşuz..benm eşin en büyük kardeş..ortanca kardeşi ve eşi ile bi sorunumuz yok,onlar zaten bizden önce evlenmişler ilk gelin o eltim..iyi biridir zararsız kendi halinde.bayramlarda falan hep o arar önce eşimi de beni de..bu bayramda da ben onu aradım sorun yok yani aramızda..ama küçük eltim bi garip..sözlendi,nişanlandı vb..şeylerde hep aradım tebrik için..hamile kaldı yine aynı şekilde aradım sordum..o ise sadece ilk evlendiği bayram k.validemin yanındayken aradı bizi o kadar..aradan 3-4 bayram daha geçti beni ya da eşimi aramak yok..onun dışında benim onu tüm aramalarıma rağmen bir kez bile aramadı hal hatır sormak için..sadece hamile olduğumu duyunca aradı bi o..görünüşte sorunumuz yok,1 ay önce bebek görmeye evlerine gittik yine sorun yok ama sizce bu davranışlarında bi gariplik yok mu? bana mı anormal geliyo?
şimdi biz üç eltiyiz..üçüzmüz deı ayn yaştayız hatta aynı ayda doğmuşuz..benm eşin en büyük kardeş..ortanca kardeşi ve eşi ile bi sorunumuz yok,onlar zaten bizden önce evlenmişler ilk gelin o eltim..iyi biridir zararsız kendi halinde.bayramlarda falan hep o arar önce eşimi de beni de..bu bayramda da ben onu aradım sorun yok yani aramızda..ama küçük eltim bi garip..sözlendi,nişanlandı vb..şeylerde hep aradım tebrik için..hamile kaldı yine aynı şekilde aradım sordum..o ise sadece ilk evlendiği bayram k.validemin yanındayken aradı bizi o kadar..aradan 3-4 bayram daha geçti beni ya da eşimi aramak yok..onun dışında benim onu tüm aramalarıma rağmen bir kez bile aramadı hal hatır sormak için..sadece hamile olduğumu duyunca aradı bi o..görünüşte sorunumuz yok,1 ay önce bebek görmeye evlerine gittik yine sorun yok ama sizce bu davranışlarında bi gariplik yok mu? bana mı anormal geliyo?
bu yenı evlileri aileden nekadar uzak tutarsak kadar ıyı bizimkiler bizi harcama planımızı yapamazmışız dıye tutuyorlarmış yanlarında bıze hafıften gerızeklaı dıyorlar yanı harcama planını evlenmeden öğretmek akıllarına gelmıyor tabı yada işlerine gelmıyor herkes yuvesını kuruyor o yuvanın üstünde kızın yada erkeğin ailesinin gölgesı varsa o yuva daima sallalntıda
Sen yeterince aramışsın, onunda araması gerekir bazı zamanlarda
Aramıyosa sende arama bence
Sana özel değildir belki telefon muhabbetlerini sevmiyodur ama sebep her neyse sen üstüne düşeni yapmışsın zaten boşver
herkes öyle arayıp sormayı çok sevmez belkıde buyuzden öyle yapıyordur diğer ltini arayıptamı senı aramıyor yoksa ıkınızede aynı mesafemı kadişçim
yok ben arayınca baya konuşur hatta k.validemle falan 15-20 dk telde konuştuğu oluyomuş..yani tel muhabbetini sevmiyo değil anladığım kadarıyla..gerçi bende aramayı bıraktm artık,umursamıyorum.
ama işlerine karışmak uğruna bmöyle bahaneler suruyorlar ya bız artık kaç senelik evliyiz kvdem hala okadar ne aldınız o poşetlerde ne var dıyor bı gun kondom alıp işte bunu aldık dıye önune atasım geliyoKesinlikle öyle
Bilmiyosan da öğrenirsin, onlar nasıl öğrenmiş sanki
Bence evlenen bireyler ' biz başımızın çaresine bakarız ' demiş oluyo zaten yoksa evlenmezler
yok ben arayınca baya konuşur hatta k.validemle falan 15-20 dk telde konuştuğu oluyomuş..yani tel muhabbetini sevmiyo değil anladığım kadarıyla..gerçi bende aramayı bıraktm artık,umursamıyorum.
onu da çok aramıyo sanırım yani öyle anladım..zaten tavırları bi değişiktir,sanırım k.validemi kıskanıyo bizden :)
Ha o zaman tipik elti sendromu var onda
Sizleri rakip görüyo
Kayınvalideyle 15-20 dk konuştuştuğuna göre
Boşver daha iyi, hepsi onun olsun kayınvalidenin güle güle kullansın
Bu arada
Gofretto ve Benipek'ten haber alınamıyo
İzin mi birleştirdiler
Yoksa kayınvalide topraklarında başlarına bi iş mi geldi
ama işlerine karışmak uğruna bmöyle bahaneler suruyorlar ya bız artık kaç senelik evliyiz kvdem hala okadar ne aldınız o poşetlerde ne var dıyor bı gun kondom alıp işte bunu aldık dıye önune atasım geliyo
kendi bilir ilk ve son defa gittim evine zaten ki o da ayrı bi olaydı..anlatsam yani..
Yine aynı arkadaş
Kayınvalide ne aldın ne aldın yapıyomuş
Ağda makinası oluyo ya roll on şeklinde hani
Çıkarmış ağdam annemdeydi onu getirdim diye göstermiş
Kocası ve kaynı varken
kondomda ıyı fıkır ama değilmi arkadaşınıda tebrık ederim burdan
Orda kiradaydı Allah'tan
Evini uzaktan aldı yaklaşık 1 aydır uzaklarda
en ıyısını yapmış bizede yol görunuyor bu gıdişle eşim annesıne ya bız ya teyzem bu kadın benım yuvamı yıkmaya çalışıyor dedi kvdem teyzenı seçiyom napçan dedieşimde hiç şaşırmadım ne yapçam daire alıp gitçez bız gıdınce bızım kata yerleştirisin onları dedi kvdem bekar kızların yaptığı rezilliği görmuyo hala savunmaya çalışıyo ben kaç senelık evliyim önlerınde duran çaydanlıktan çay bıle dökmezlrer bıze gelirler susasalar benden isteler koca kızlar yıne yaranamadım ya daha yenı evliyim bu kızlardan buyuk olanı aramızda 2 yaş var bu arada yıne iftar vermiştik bulaşıklaerı bı başıma yıkıyorum hemde çalışıyorum okadar genç kız var kımsede sen ınsanmısın ne yapıyon demıyo bende ufağım ozamanlar 20 yaşında falanım bide telegfon çalışıyo ıkıde bır gıdıyorum kapanıyor gıdıyorum kapanıyor birden gülüşmeye başladıalr meğer çaldıran bu benden 2 yaş ufak olan kıt akıllıymış bende sınır oldum şakanın sırasımı ellerim köpüklü görmuyormusunuz dedim yıne terbıyesız ben oldum evımdeki mısafıre nası dermişim öle köle izaura gıbı geçti hayatım bunlara yarancam dıyeya
zekası kıtlarla uğraşmak zorrr, iyi yapmışsın akıllanmışsın artık, vercen ağzının payını oturcak
yıllardır insanlık gördüler de adam gibi davranıyolar sanki
herkese anladığı dilden konuşmak lazımm, içinde kalıp sen üzüleceğine , dışına çıksın onlar üzülsünnn
paçozlarrr
hay dılıne sağlık canımya
Kızlar ben iftara anneanneyi almadım ya
Getirceklerdi sürprizlerdne hoşlanmam dedim hani
Getirmedi kaynanam
Ben bi tavır olur diye bekliyodum olmadı kayınvalidemden yana ama
O zamandan sonra anneanneyi görmeik köye gitti
Gelince napcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?