piyoooo motorda alcan demi ne zaman alcan
istanbul gibi yerde çok güvenli değil bence motor sevdası piyo. bir de gece gece. gerçi dikkat edersin de yine de araba falan olsa kesmez mi seni kuzu. illa havadar mı olması lazımkuzum bakıyorum şu anda. ne zaman bulursam alıcam. zaten 1 ay içinde ehliyetimi almış olurum diye düşünüyorum. o zamana kadar alsam kapımın önünde de kalsa sıkıntı olmaz. gerçi alırsam kapının önünde pek durmaz ama
gazozsu adam ve masum sevgilisi kim laaa kopmuşumm
fallenn iyki doğdun fallen iyki doğdun iyki doğdun iyki doğdun falllennn
piyoooo motorda alcan demi ne zaman alcan
masum sevgili true olii
gazozcusu da kocası
çek benzetti de aklıma şu senaryo geldiAllah cezanızı vermesinnn nerden buldunuz
niye gazozcu diyo nuz adama durduk yere nuri alçoya mı benziyomuşşş
true beni dövcek
kızlar yemekten sonra bir uykum geldi ki... şöyle hamak üstünde uyusak azcık şekerleme ne iyi giderdi demi?
ay evet abla ama coluk combalak olmasın yanımızda
canım hem motor sevdası hemde maddi durumlardan dolayı ilaki motor. araba benim işime yaramaz yılda 2000 tl kaskosu vergisi cartu curtu var. ben o kadr kullanmamki. halbuki motosikleri 5000e haerşeyini halledersin. hemde artistikkistanbul gibi yerde çok güvenli değil bence motor sevdası piyo. bir de gece gece. gerçi dikkat edersin de yine de araba falan olsa kesmez mi seni kuzu. illa havadar mı olması lazım
gecen gun bayramın 3 gunu bıraz gezmeye gıttık bızımkı tututmus sırınler ıstıyor bende mc cok severım kanlıcadan besıktasa kadar karıs karıs mc aradım ortakoyde dahıl neyse besıktasta bulduk cok kucuk bır yerdı yan masada bır cıft daha vardı arap anne baba uc cocukevet tam dalacaksın...
anneeee tuvaletim..
bir daha şans veriyorsun uykuya.
annee fufadım(susadım demek oluyor bizim lugatta:)
azcık adamlar baksa da dinlensek yaw
geçenlerde kızdığım bi durumla karşılaştık
ousla oturuyoruz sahild bi kafede , alkollü alkolsüz içeçek var
yan masaya bi aile oturdu birde 3 yaşlarında çocukları var , kadınla adam bira içiyor
çocuğa da patates kızartması kola almışlarr
içimden de diyodum ufacık çocuğa kola içiriyolar falan diye
bi de ne göreyim çocuk önce biraz patatesnden kolasından yedi
sonra babasından bira istedi su gibi kafasına dikti birayı belli ilk içisi değil
yuhh ya dedim
Elmayranın cezası ne zaman bitiyor acaba biliyor musunuz :26::26::26:
geçenlerde kızdığım bi durumla karşılaştık
ousla oturuyoruz sahild bi kafede , alkollü alkolsüz içeçek var
yan masaya bi aile oturdu birde 3 yaşlarında çocukları var , kadınla adam bira içiyor
çocuğa da patates kızartması kola almışlarr
içimden de diyodum ufacık çocuğa kola içiriyolar falan diye
bi de ne göreyim çocuk önce biraz patatesnden kolasından yedi
sonra babasından bira istedi su gibi kafasına dikti birayı belli ilk içisi değil
yuhh ya dedim
yarın çıkıyo mapustan :124::122::118::119:
yarın bitiyor diye duymuştumm asparagas değil isee....
bakalım yarın göreceğiz o eller pambık mı olmuş nasır mı kaplamış pıçak kullanmamaktan
bazı aileler çocuğa yetişkin gibi davranacağım diye aslında ne kadar büyük kötülük ettiğinin farkına varmıyor çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?