09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gazozsu adam ve masum sevgilisi kim laaa kopmuşumm

fallenn iyki doğdun fallen iyki doğdun iyki doğdun iyki doğdun falllennn

piyoooo motorda alcan demi ne zaman alcan

piyoooo motorda alcan demi ne zaman alcan

kuzum bakıyorum şu anda. ne zaman bulursam alıcam. zaten 1 ay içinde ehliyetimi almış olurum diye düşünüyorum. o zamana kadar alsam kapımın önünde de kalsa sıkıntı olmaz. gerçi alırsam kapının önünde pek durmaz ama

istanbul gibi yerde çok güvenli değil bence motor sevdası piyo. bir de gece gece. gerçi dikkat edersin de yine de araba falan olsa kesmez mi seni kuzu. illa havadar mı olması lazım

Allah cezanızı vermesinnn nerden buldunuz

niye gazozcu diyo nuz adama durduk yere nuri alçoya mı benziyomuşşş

true beni dövcek
çek benzetti de aklıma şu senaryo geldi gecenin bir yarısı evi terk etmek isteyen bir kadın. sebep malum gazozla ırzına geçmiş adam.
rahat bir duruş sergileyen adam gitti ama geri gelecek nasıl olsa benim artık der misali..
kızma true takılıyoruz sadece.

istanbul gibi yerde çok güvenli değil bence motor sevdası piyo. bir de gece gece. gerçi dikkat edersin de yine de araba falan olsa kesmez mi seni kuzu. illa havadar mı olması lazım
canım hem motor sevdası hemde maddi durumlardan dolayı ilaki motor. araba benim işime yaramaz yılda 2000 tl kaskosu vergisi cartu curtu var. ben o kadr kullanmamki. halbuki motosikleri 5000e haerşeyini halledersin. hemde artistikk

evet tam dalacaksın...
anneeee tuvaletim..
bir daha şans veriyorsun uykuya.
annee fufadım(susadım demek oluyor bizim lugatta:)

azcık adamlar baksa da dinlensek yaw
gecen gun bayramın 3 gunu bıraz gezmeye gıttık bızımkı tututmus sırınler ıstıyor bende mc cok severım kanlıcadan besıktasa kadar karıs karıs mc aradım ortakoyde dahıl neyse besıktasta bulduk cok kucuk bır yerdı yan masada bır cıft daha vardı arap anne baba uc cocuk
bırlesık masalar nerdeyse egede onlara yakın yedık fılan ege yıyor ama sureklı oraya bakıyor en sonunda
dedıkı
anne bu adamlar yanlıs konusuyor ne bıcım konusuyorlar cok sacma yanı bu cocuk 3 yasını gecelı 5 ay olmus :) hahaha agzımdan colayı onura püskütrrümm tabıı

neyse bızımkının bır cısı bır kakası bıtmez hamaga bındıgıme pısman eder benı :)

geçenlerde kızdığım bi durumla karşılaştık

ousla oturuyoruz sahild bi kafede , alkollü alkolsüz içeçek var

yan masaya bi aile oturdu birde 3 yaşlarında çocukları var , kadınla adam bira içiyor

çocuğa da patates kızartması kola almışlarr

içimden de diyodum ufacık çocuğa kola içiriyolar falan diye

bi de ne göreyim çocuk önce biraz patatesnden kolasından yedi

sonra babasından bira istedi su gibi kafasına dikti birayı belli ilk içisi değil

yuhh ya dedim

korkunç................................................................................................................................

bazı aileler çocuğa yetişkin gibi davranacağım diye aslında ne kadar büyük kötülük ettiğinin farkına varmıyor çok yazık

bazı aileler çocuğa yetişkin gibi davranacağım diye aslında ne kadar büyük kötülük ettiğinin farkına varmıyor çok yazık

yetişkin gibi darvnamak değilki bu resmen sorumsuzlukk saçmalık

düşünsene 3 yaşında biraya başlayan bi bebek büyüyünce neler içmez

kötü olduğunu bilmiyo ki, yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…