sanırım ben psikopat bi anne olurum :44:
ben fazla korumacıyım o yüzden dedim, arkadaşlarının geçirdiği hastalıklara kadar sorar araştırır öğrenirim heralde, eşim polis ya gbt'sine bakarız herkesin
kendi çocuğun olunca öyle olmuyomuş sanırım ,
teyzem annem gibidir 5 yaşında kızı var kardeşim kızım gibi severim ölürüm ona herşeyim o ama bana geliyorlar
2-3 saat sonra teyze al şunu başımdan boğazlıcam yoksa diyorum yada balkondan atçam teyzemde alıyo üstümden
sabırsızımdır bende , kendi çocuğumuzda öyle olmuyomuş ama nems öyle diyolar
Dönüp dolaşıp konu çocuğa geliyo arkadaş
heee bende sabır açısından sandım
nemsss sen düzenli ilaç kullanıyomusun panik atakla ilgili
birde eğer kullanıyosan bu ilaçlar hamilelikte kullanılabiliyo mu ki
inşallah görürüz ipeğim.ee başa gelsin de gör bakalım sabır taşımı oluyorsun ne oluyorsun. eşime diyorum ki: ikimiz de fabrikada ne işlerle uğraşıyoruz ne insanlarla mücadele ediyoruz. 3 yaşındaki çocuğun hakkından gelemiyoruz. sabrı öğreniyorsun hem de iliklerine kadar.
tekila favorimdir, öncesinde bira cilasıdır öncesinde. şarap içmeyi de severim. ama öylesine şaraplar değil ya ev yapımı yada gerçekten iyi bir şarap olacak. kırmızı tercihimdir ama yediğim şeye göre beyaz da olabiliraa ben severim alkolü, ünv, de başlamıştım bira içerdim o zamanlar bi birada 5-6 kere tuvalete gittiğimden sıkıldım bıraktım şimdi ara sıra rakı içerim balıkla o da ayda yılda bir sık sık olmaz malüm eşim vardiyalı olduğundan her zaman keyif yapçak vakit bulamıyoruz
Dönüp dolaşıp konu çocuğa geliyo arkadaş
ya çocuk ya da ous sülalesi
ben psikolojik olarak sütlenecem
inşallah görürüz ipeğim.
tekila favorimdir, öncesinde bira cilasıdır öncesinde. şarap içmeyi de severim. ama öylesine şaraplar değil ya ev yapımı yada gerçekten iyi bir şarap olacak. kırmızı tercihimdir ama yediğim şeye göre beyaz da olabilirne içkici çıktım arkadaş
Ev hanımı olsak napardık bilmem
Şimdi bile bu kadar takıyoruz
Evde olsa iyice o bana bunu dedi, şu bunu derken ne demek istedi
Evde canım sıkılıyo diye çocuk isteyeni bile duydum ben
doktor bana lustral yazmıştı ama kullanmadım ne zamana kadar kullanıcam, kafam rahat olunca sıkıntı yok atakları belli şeyler tetikliyo, her olayı sonuca kavuşturma isteği bu yüzden, muallak şeyler emrivakiler süprizler bana göre değil
Ev hanımı olsak napardık bilmem
Şimdi bile bu kadar takıyoruz
Evde olsa iyice o bana bunu dedi, şu bunu derken ne demek istedi
Evde canım sıkılıyo diye çocuk isteyeni bile duydum ben
ona örnek benim teyzem, şu an 3 çocuğu var boy boy
o bir seremoni bebeğim. marş, saygı duruşu herşey o hazırlık çok keyifli. vıdı vıdı çene çalarken ne içtiğini, ne kadar içtiğini anca şişeninokulda tadına bakıp da tek yudumla kalmışımdır tekilada. hele ki böyle tuzlu bardak hazırlanması falan gazozcu amcalar misali... gel yavrum bir tekila atalımmmm
inşallah görürüz ipeğim.
tekila favorimdir, öncesinde bira cilasıdır öncesinde. şarap içmeyi de severim. ama öylesine şaraplar değil ya ev yapımı yada gerçekten iyi bir şarap olacak. kırmızı tercihimdir ama yediğim şeye göre beyaz da olabilirne içkici çıktım arkadaş
yok cnm soruş sebebimde şu, bayramda eşimin teyzesini gördüm onda ileri derecede panik atak vs psikolojik sıkıntılar var
onda ileri derecede ilerlemiş hali , teyzemde de aşırı derecede o yüzden aklıma geldi sordum
hani ilerlemesin anlamında veyahut gerçi bilmiyorum ilaç kullanınca da gerileyen bi durummu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?