09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hamileyken çok güzel bir yazı okumuştum adam harika anlatmış kalemi de iyiydi. aklımda kalanlar.

başlık: çocuk sahibi olmadan önce okunması gereken bir yazı:

1.) çocuk sahibi olmadan önce evinize küçük bir ahtapot alın ve giydirmeye çalışın.

2.) çocuk sahibi olmadan önce bir kavun alın alt kısmını ağız gibi oyun sonra bir ipe bağlayıp sallayın o sallanırken ağız boşluğuna yiyecek sokmaya çalışın:d

3.) çocuk sahibi olmadan önce inatçı bir keçi alın ve markete gidin salıverin kırıp döktüklerinden ayrıca gereksiz olan alacağı her şeyi ödemeyi göze alın.

4.) çocuk sahibi olmadan önce 3,5 kg lık bir yastık yapın ve gece boyunca 15 dk aralıklarla 10 dk kucağınızda sallayın..

böyle uzayıp giden mizahi çok güzel bir yazıydı.

sanırım ben psikopat bi anne olurum :44:

kendi çocuğun olunca öyle olmuyomuş sanırım ,

teyzem annem gibidir 5 yaşında kızı var kardeşim kızım gibi severim ölürüm ona herşeyim o ama bana geliyorlar

2-3 saat sonra teyze al şunu başımdan boğazlıcam yoksa diyorum yada balkondan atçam teyzemde alıyo üstümden

sabırsızımdır bende , kendi çocuğumuzda öyle olmuyomuş ama nems öyle diyolar

ben fazla korumacıyım o yüzden dedim, arkadaşlarının geçirdiği hastalıklara kadar sorar araştırır öğrenirim heralde, eşim polis ya gbt'sine bakarız herkesin

heee bende sabır açısından sandım

nemsss sen düzenli ilaç kullanıyomusun panik atakla ilgili

birde eğer kullanıyosan bu ilaçlar hamilelikte kullanılabiliyo mu ki

kendi çocuğundan başka çocuğa ancak belli zaman çerçevesinde sabredebilirsin. Allah insana o hissiyatı vermiş kendi çocuğuna karşı.. ya da sabretmesen nolcak nere kadar

ya da konu yemekler olsa... akşam da yaklaşıyor..
kısır olsa yanında bir çay.

heee bende sabır açısından sandım

nemsss sen düzenli ilaç kullanıyomusun panik atakla ilgili

birde eğer kullanıyosan bu ilaçlar hamilelikte kullanılabiliyo mu ki

doktor bana lustral yazmıştı ama kullanmadım ne zamana kadar kullanıcam, kafam rahat olunca sıkıntı yok atakları belli şeyler tetikliyo, her olayı sonuca kavuşturma isteği bu yüzden, muallak şeyler emrivakiler süprizler bana göre değil

inşallah görürüz ipeğim.
tekila favorimdir, öncesinde bira cilasıdır öncesinde. şarap içmeyi de severim. ama öylesine şaraplar değil ya ev yapımı yada gerçekten iyi bir şarap olacak. kırmızı tercihimdir ama yediğim şeye göre beyaz da olabilir ne içkici çıktım arkadaş

okulda tadına bakıp da tek yudumla kalmışımdır tekilada. hele ki böyle tuzlu bardak hazırlanması falan gazozcu amcalar misali... gel yavrum bir tekila atalımmmm

Ben hiç içki içmedim kızlar
Tatlarını bilmem merak ta etmem
Sigaranın da kokusundan bile nefret ederim
Ous ta öyle

Geçen arkadaşlarını iftara çağırdık ya bahçe tarafında sigara içmelerine rağmen
Servis için içeri girip çıkıyodum ya eve açılan kapıdan bile koku girmiş yani
İçmeyen insan daha çok hissediyo kokusunu hemen

yok cnm soruş sebebimde şu, bayramda eşimin teyzesini gördüm onda ileri derecede panik atak vs psikolojik sıkıntılar var

onda ileri derecede ilerlemiş hali , teyzemde de aşırı derecede o yüzden aklıma geldi sordum

hani ilerlemesin anlamında veyahut gerçi bilmiyorum ilaç kullanınca da gerileyen bi durummu

Ev hanımı olsak napardık bilmem
Şimdi bile bu kadar takıyoruz
Evde olsa iyice o bana bunu dedi, şu bunu derken ne demek istedi
Evde canım sıkılıyo diye çocuk isteyeni bile duydum ben

bence ikisinin de güzellikleri var..
kocalar zengin olsa azıcık bir yazlık alırsın. alırsın çocuğu gidersin 3-4 ay keyif yaparsın. koca da arada bir uğrar. sonra çocukla sosyalleşirsin. ata binersiniz oo yapılacak çok şey var da çalışmak sosyalliği öldürüyor cebi dolduruyor bu kadar.

ona örnek benim teyzem, şu an 3 çocuğu var boy boy

Bu benim bahsettiğim görümcemin eltisi oluyo ( Görümcen nişanlı henüz )
20 yaşında gencecik bi kız
Eri izin vermiyomuş çalışmasına ( biraz da kendi istemiyo )
Kilo da alıp duruyorum
Bari çocuk yapim onla oyalanırım evde diyo
Oyuncak bebek al dicektim

Son düzenleme:
okulda tadına bakıp da tek yudumla kalmışımdır tekilada. hele ki böyle tuzlu bardak hazırlanması falan gazozcu amcalar misali... gel yavrum bir tekila atalımmmm
o bir seremoni bebeğim. marş, saygı duruşu herşey o hazırlık çok keyifli. vıdı vıdı çene çalarken ne içtiğini, ne kadar içtiğini anca şişenin
dibini görünce anlarsın yavrum beni 1 tanesi kesmez

şarabı da severim ama anlamam öyle iyisini kötüsünü, rakı içkinin dibidir

tekilayı da severim sex on the beach hele iç iç sonra yıkıl tatlı tatlı bak canım çekti

ilaçlar beyni uyuşturuyo sahte bi gülümseme yapışıyo yüzüne sağlıkçı olduğumdan etrafımda doktor hemşire ebe eczacı çok, soruyorum kullanma dediler, dualarla falan aşmaya çalışıyorum eskisi kadar sık değil ataklar, en son eltimlerin evine gitmiştik ya yüzleşmeye, kv ordan bağırıyo kaynım bişey diyo kendimi hızlı hızlı soluk alıp verirken yakaladım çarpıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…