6aylıkken ıkızlerımı erken doğumla kaybettım
2 gun sonra görumcem kvdesını eltılerını görumcesını falan almış başsağlığına geldi görumcem hastaneyede gelmişti sonra kvdesıde gelmek istemış
benım kv.de akşamki düğün nasıldı dedi görumceye oda başladı anlatmaya şöyledı böyleydı başsağlığına geldiğini unuttu
acaba benım yavrularım onların neyı oluyordu hiç acı duymuyorlardı
görumcem hamıleyken gebelik şekeri çıktı dıye kvdem bızı gezmeye bıle yollmak istemıyordu ablanın şekeri çıktı sız gezmek düşünüyorsdunuz dıye
2 gun sonra görumcem kvdesını eltılerını görumcesını falan almış başsağlığına geldi görumcem hastaneyede gelmişti sonra kvdesıde gelmek istemış
benım kv.de akşamki düğün nasıldı dedi görumceye oda başladı anlatmaya şöyledı böyleydı başsağlığına geldiğini unuttu
görumcem hamıleyken gebelik şekeri çıktı dıye kvdem bızı gezmeye bıle yollmak istemıyordu ablanın şekeri çıktı sız gezmek düşünüyorsdunuz dıye
sağol canım. seninde başın sağolsun. başka bir acı tarif edilemez. garip bir ilişki var aralarında , çekemezlik , yeri gelince ittifak. allah herkesin kalbine göre veriyo. diyecek başka bişey bulamıyom. ve insan söylediğini yaşamadan ölmüyoallah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun bana hep anne daha acıdır dediler
seni anlayabiliyorum inan güya biizmki iyi gelindi üstelik o bile bunu yaptı seninki 3 taneymiş düşünemiyorum ittifakı
başın sağolsın canım. böyle hssas bir konuda dikkat ediilmeyecekte ne zaman edilecek6aylıkken ıkızlerımı erken doğumla kaybettım
ne bilim napıyorlar bunlar adama böyle bir bilsem bende yapcamaman tabiki sen haklısın canım benim de amcam öledir karısının şeyinin altında
hoş geldin evet çok çekmişiz be
bi fikrim var ama burdan söylemimciddmi tanımadın
bittimi rapor
amaç çay değildi aslında buna ne desen böyle gider ağlar küser eşini doldurur böyle olunca moralim bozuk deyip akşam vermiyomu nedirde abimde bu kadar büyütüyo anlamadım
Töbe estağfurullah güler misin ağlar mısın tarzı olmuş
Bi bardak çay ne kadar büyütülmüş
Bana gelseydi ben ona bi demlik çay verirdim, ben sevmiyorum zaten
Hayır bi de sanki düğün var, çay da içmeyi ver bi yerin mi eksilir
tam piyoya göre bir yorum Allah seni iyi etsin çatlak kiremit: )))
ciddmi tanımadın
bittimi rapor
aman tabiki sen haklısın canım benim de amcam öledir karısının şeyinin altında
hoş geldin evet çok çekmişiz be
yok canm bitmedi hava almaya gldim gidiyorum
Allah beterinden korusun :2:
amaç çay değildi aslında buna ne desen böyle gider ağlar küser eşini doldurur böyle olunca moralim bozuk deyip akşam vermiyomu nedirde abimde bu kadar büyütüyo anlamadım
laf sölemezsen iyisindir ki kimsede laf söylemez ha
gelin görümce mevzuları bitmez ,
yanlız eskiler bizim kadar teknolojik değil netten anlayan az sayıda ,
bizler gelecğein kaynanaalrı gelinlerle birlikte kullanıcak kk'yı çok tehlikeli
gelin görümce mevzuları bitmez ,
yanlız eskiler bizim kadar teknolojik değil netten anlayan az sayıda ,
bizler gelecğein kaynanaalrı gelinlerle birlikte kullanıcak kk'yı çok tehlikeli
başın sağolsun katiee. Allah şimdiki yavruna uzun bir ömür versin inşallah. kötü gün yüzü göstermesn.6aylıkken ıkızlerımı erken doğumla kaybettım
Ben bu tür insnalaır kendi hallerine bırakıyorum
Onlar kıskançlık ve kurtlanmadan kendi kendini yiyo zaten
Bu tarz bi kuzenim de var , yabancısı değilim pek
Ama onlarla bayramdan bayrama görüşürüz tabi eşinin kardeşi ile o kadar ara açamıyosun
kesin çok kıymetlidir
Allah sabır versin
Benim kuzenim de öyle
Balayına gittiler, ağlamış. Damat geri getirmiş.
Sebep : Annesini özlemiş
E o zaman evlenmeseydin derim ben olsamçocukta garibim korkmuş hemen geri getirmiş
Eşim ilk kez gördü onları
Annesinin dizine yattı kocaman kız annesi başını okşuyodu, biz onlara misafirleğimizde.
Eşimin gözleri büyüdü
Çaktırmadan dedim, daha ne gördün ohooo
Bazen ortada kül tablası vs varsa onları da atar fırlatır küsünce
kendine müslüman bencil insanlar,
valla katie insanları kendi silahlarıyla vurcaksın ki akılları başına gelsin...
ayıplı konuşcam ama şeyimden aşşa kasımpaşa bende zivanadan çıktıysam var sen düşün.
Kocama bakarım ben hepsi dış kapının mandalı olmayı kendileri tercih etti onların canı canda benim patlıcanmı
hemde sülanein tek kız evladı benim böyle açlara yem olayım diye evlendirmedi ailem beni,
kendileri kaybetti adam olmazlarsa daha çok kaybederler.!!!!
sağol canım. seninde başın sağolsun. başka bir acı tarif edilemez. garip bir ilişki var aralarında , çekemezlik , yeri gelince ittifak. allah herkesin kalbine göre veriyo. diyecek başka bişey bulamıyom. ve insan söylediğini yaşamadan ölmüyo
başın sağolsın canım. böyle hssas bir konuda dikkat ediilmeyecekte ne zaman edilecek
sağolun aminbaşın sağolsun canım, Rabbim yavruna uzun ömürler versin..
Allah sabır versin
Benim kuzenim de öyle
Balayına gittiler, ağlamış. Damat geri getirmiş.
Sebep : Annesini özlemiş
E o zaman evlenmeseydin derim ben olsamçocukta garibim korkmuş hemen geri getirmiş
Eşim ilk kez gördü onları
Annesinin dizine yattı kocaman kız annesi başını okşuyodu, biz onlara misafirleğimizde.
Eşimin gözleri büyüdü
Çaktırmadan dedim, daha ne gördün ohooo
Bazen ortada kül tablası vs varsa onları da atar fırlatır küsünce
12 oldu zaten yemeğe çıkmıyonm u çalışkan memur
ben bankacıyım
12:30 - 13:30
uyy, işin zor, kolay gelisn, gene iyi yazıyon kız. pozisyon olarak rahatsın o zaman. benim arkadaş başını kaşıyamıyo
kişilsel gelişimini tamamlayamamış biriymiş o tamamen
birde ben küsen insanı hiç sevmem ister erkek ister kadın olsun iş hayatındada sevmem özel hayatımda da
haklısın şekerim. çok şükür şimdi mutlu huzurluyum. o kadar keyfime düşkünümki beni huzursuz edecek hiçbişey yapmuıyorum. oh misss
kesin çok kıymetlidir
kişilsel gelişimini tamamlayamış biriymiş o tamamen
birde ben küsen insanı hiç sevmem ister erkek ister kadın olsun iş hayatındada sevmem özel hayatımda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?