09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

basın sagolsun canım. hiçkimse senin kendi akraban gibi olmuyor malesef
boyle seyleri hepimiz yasıyoruz ne yazık ki...

kendine müslüman bencil insanlar,
valla katie insanları kendi silahlarıyla vurcaksın ki akılları başına gelsin...
ayıplı konuşcam ama şeyimden aşşa kasımpaşa bende zivanadan çıktıysam var sen düşün.
Kocama bakarım ben hepsi dış kapının mandalı olmayı kendileri tercih etti onların canı canda benim patlıcanmı
hemde sülanein tek kız evladı benim böyle açlara yem olayım diye evlendirmedi ailem beni,
kendileri kaybetti adam olmazlarsa daha çok kaybederler.!!!!

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun bana hep anne daha acıdır dediler

seni anlayabiliyorum inan güya biizmki iyi gelindi üstelik o bile bunu yaptı seninki 3 taneymiş düşünemiyorum ittifakı
sağol canım. seninde başın sağolsun. başka bir acı tarif edilemez. garip bir ilişki var aralarında , çekemezlik , yeri gelince ittifak. allah herkesin kalbine göre veriyo. diyecek başka bişey bulamıyom. ve insan söylediğini yaşamadan ölmüyo
başın sağolsın canım. böyle hssas bir konuda dikkat ediilmeyecekte ne zaman edilecek

başın sağolsun canım, bu işler böyle oluyor malesef acı ama gerçek bu ne kadarda anne desen kayınvaldene ne o gerçekten annen olabiliyor nede görümcen gerçekten abla hatta bazen el onlardan iyi geliyor insana
allahlarından bulsunlar
aman tabiki sen haklısın canım benim de amcam öledir karısının şeyinin altında

hoş geldin evet çok çekmişiz be
ne bilim napıyorlar bunlar adama böyle bir bilsem bende yapcam

ciddmi tanımadın

bittimi rapor
bi fikrim var ama burdan söylemim
amaç çay değildi aslında buna ne desen böyle gider ağlar küser eşini doldurur böyle olunca moralim bozuk deyip akşam vermiyomu nedirde abimde bu kadar büyütüyo anlamadım
laf sölemezsen iyisindir ki kimsede laf söylemez ha

gelin görümce mevzuları bitmez ,

yanlız eskiler bizim kadar teknolojik değil netten anlayan az sayıda ,

bizler gelecğein kaynanaalrı gelinlerle birlikte kullanıcak kk'yı çok tehlikeli

Allah sabır versin
Benim kuzenim de öyle

Ama böylelerine de saf damat düşüyo, kullanıyolar

Son düzenleme:

sürekli ban alınır, sebep , kaynanaya laf soktu
geline ağır konuştu.

kıs ozamana kadar uzay üstlerinde falan dedikodu yaparlar tasalanma biz kalırız burda kv olarak

başın sağolsun katiee. Allah şimdiki yavruna uzun bir ömür versin inşallah. kötü gün yüzü göstermesn.

haklısın şekerim. çok şükür şimdi mutlu huzurluyum. o kadar keyfime düşkünümki beni huzursuz edecek hiçbişey yapmuıyorum. oh misss

kesin çok kıymetlidir

başın sağolsun canım, Rabbim yavruna uzun ömürler versin..
sağolun amin

işte böyleler bızımkıler gelde bunları sev saygı duy sonra gelin saygısız

saygıda hak edılen bişi

kişilsel gelişimini tamamlayamamış biriymiş o tamamen

birde ben küsen insanı hiç sevmem ister erkek ister kadın olsun iş hayatındada sevmem özel hayatımda da

Son düzenleme:
kişilsel gelişimini tamamlayamamış biriymiş o tamamen

birde ben küsen insanı hiç sevmem ister erkek ister kadın olsun iş hayatındada sevmem özel hayatımda da

bende sinir olurum. konuşup anlaşmak varken. ağzına 2 tane çakasım gelir valla. gene sinirlendim

haklısın şekerim. çok şükür şimdi mutlu huzurluyum. o kadar keyfime düşkünümki beni huzursuz edecek hiçbişey yapmuıyorum. oh misss

Allah daim etsin inşallah

kesin çok kıymetlidir

Çoook

kişilsel gelişimini tamamlayamış biriymiş o tamamen

Ben yine tutamıyorum gagamı çok çirkefler
İti anmayayım

Hayır küsme var küsme var
Çocuk gibi herşeye küsülmez, mızmızlanmaz hemen ağlanmaz , etraf dağıtılmaz, bana ne bana ne yapılmaz

Moralin bozulur, eskisi gibi gülemez bi tavır alırsın soğuk olursun illa ama küllük fırlatmak ne demek
Psikopat mısın sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…