09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şarabı da severim ama anlamam öyle iyisini kötüsünü, rakı içkinin dibidir

tekilayı da severim sex on the beach hele iç iç sonra yıkıl tatlı tatlı bak canım çekti

isminde bile meymenet yok o ne öyle seksler beachlerde
duydum da adını hiç içmedim onu. biz de ailecek içki içmiyoruz..kociş de ben de içmiyoruz yane.

ahahahaaaa monster olanları çıkmış şimdi. kendi canavar bebeğini kendin yap die. onu öneririm benim çok hoşuma gitti
make your own monster doll

ahahahaaaa monster olanları çıkmış şimdi. kendi canavar bebeğini kendin yap die. onu öneririm benim çok hoşuma gitti

ya bu eski kadınların klasik lafıdır.. erken evlenip ailesinden uzağa gidenlere verilen ivedi akıl:
çocuğun olunca sıkılmazsın.
aha tiyo bu..

Sonra görümcem çalışıyo ya biraz gaza geldi eltisi
Babasının çalıştığı yerde olmak kaydıyla erinden izin alıp işe başladı
Grip diye doktora gitti, hamilesin demişler
Tam da erteleme kararı almışken hamile olduğunu öğrenince hemde riskli yat uzan vs. demişler diye işten çıktı

Yoksa önerirdim dediğini

Son düzenleme:

anladım cnm sen daha iyi bilirsin tabi , sıkıntılı durum olmadığı sürece sotun yok yani

bebeğin geldiğinde ondan aldığın manevi güç destekle daha da çabuk aşarsın herşeyi

cocuklarınız olsun o zaman cıps hamburger cola ıcırmeyın kızlar sonra konusuruz bu mevzuyu
ben elıne verıp emzık gıbı elbette vermıyorum ama goruyor ve ıstıyor
o kadarda sakınmanın dogru olmadıgını dusunuyorum

isminde bile meymenet yok o ne öyle seksler beachlerde
duydum da adını hiç içmedim onu. biz de ailecek içki içmiyoruz..kociş de ben de içmiyoruz yane.

beachte seks mi demek oluyo öyle galiba

tadı çok tatlı ama , bilmeyen içse meyve suyu gibi sonra 2 adımda yıkılırrr fazla kaçırmamak lazım tabi

peki bu erlerin karın ağrısı ne: yani karşındakini afrodit sanıp kıskanıyor mu kapacaklar diye.
yoksa afroditlere mi güvenemiyorlar.

Cute sen kan tahlili yaptırdın mı;? doktor kontrolün falan oldu mu?

peki bu erlerin karın ağrısı ne: yani karşındakini afrodit sanıp kıskanıyor mu kapacaklar diye.
yoksa afroditlere mi güvenemiyorlar.

Çocuk ta benle yaşıt
Kafası taa gerilerde ama
Çok saçmalıyo , Ous o varken gitmek istemiyo annesine

Onlarda da genelde sürüyle geziliyo
Yani görümcemin nişanlısı ve annesi ile babası gelecekse gelinle oğluda oluyo illa

Bilmiyorum İpekcim
İkisi de normal yurdum insanı, ahım şahım bi halleri de yok hoş olsa da çalışanı yemiyolar yani
Hatta komşuyla da görüşme diyomuş
Ondan kız kaynanasının peşinde dolanıyo kanımca, yoksa kendi gezer yaşıtlarıyla dimi

selam kızlar

hafta sonu düğün var saçımı şöle yaptırsam nasıl olur yandan buda arkadan görunumu benım saçım koyu kahve küt önlerim uzun önleri nasıl durubılmıyorum pantolon ve dantel bluz gıyıcem sizce abartılımı olur

Cute sen kan tahlili yaptırdın mı;? doktor kontrolün falan oldu mu?

saglık ocagınd ayaptırdım canım tahlıllerı kansızlık vs hıc bısey yok tsh normal ama yukselebılır tabı bılemıyorum kontrol edılmesı lazım tekrar beta hcg adet gununde 295 cıktı
doktor kontrolum 24 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…