09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

peki neymiş bu bişi bulamadılar ve ne alerji yapıyormuş öle geçiştirlebilcek bişi değil canım ıyı bı doktor bul

kızlar eskıden yemekteyız programı vardı yarışmacılar hiç bişileri beğenmezdiya bı gun bı kadın ben ıncır yıyemem kulaklarım şişiyo dedi bende yalana bak yuhh tatlıyı yememek için puan vermemek için yalana bak dedimm

sonra hamile kaldım bizimde incir ağacımız var meyveya fayda olsun dıye ağaçtan ayrılmıyorum her gun gıdıp yıyorum

benım kuaklar bi başladı şişmeye elim kadar kulaklarım oldu yuzumden önce kulklarım görunuyo bı gecede oldu

incire ailerjim başlamış meğersem nedne anlattım bilmıyorum ama vermek istediğim genel mesaj hafife alma canım

yengemınde sedefi vardı baştan cildinde desen gibi bişiler çıkıyordu kayboluyordu sonra yaraya döndü

falllen benim için paylaştığın önlüğü göremedim yahu şipşak siliyosunuz

cute seninkileri beğendimmm

Yaş 49 artık
Boşver desin sen kendine bak işte herşey gençken oluyorr

valla öyle abla dıyorumkı ben nıye evlendım ben nıye evlendım ıstedıgımde o ısı yapamayacaksam dımı yanı

abla ya valla coluk combalak vardır sende benımde annem 52 yasında abım var 79 dogumlu bırde ben 87 dogumlu

kız gebe sen bunlara pek bakma tehlıkeli aylar malum

ben böyle bişeyi evimde bulunduramamya çok fena

zorla benım hayatıma amborga koyacaklar bırı der pantolon gıyme bırı der acık gıyme bebek usur bırı sevısme der:) bırı orgazm olma der
sende bakma dıyorsun bakmaktan ne olacak bunlardan bendede var alım allah :)
daha ayıptır demesı kapanısı bu sabah sabah yaptım suanda almım
Dr bırde bıze yasak dermiş

Kokuyuu aldın demii geldinn hjemennn

tabiki yaniiii niye evleniyoruz kiiii
1 tane kızım var 24 yaşında master yapıyor şimdi yanımızda tatil için geldi.

bu onluk cekırgeyede gelecek :) dımı fallen

bence sız bu cılgın onluklerden alında adamları korkutun

Cute Allah seni ne etmesin ben herhalde yeni evlidir,hamile olmuşda,çok genç duruyun kız benimle yaşıt gibi duruyun ikinci çocuğu hamilesin,çok tatlı genç görünüyon canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…