uymaya çalışıyorum ama benim ayaklar küçük geliyor,
hele cuteye hiç ayak uyduramıyorum
Cute'ye Ous bile ayak uyduramıyomuş bizim ne haddimize
gebelerde istek artıyor ondan böle ellemeyelim cuteyi
gebelerde istek artıyor ondan böle ellemeyelim cuteyi
ben gebe değilim o zaman :26:
Cute Allah seni ne etmesin ben herhalde yeni evlidir,hamile olmuşda,çok genç duruyun kız benimle yaşıt gibi duruyun ikinci çocuğu hamilesin,çok tatlı genç görünüyon canım ya
bu onluk cekırgeyede gelecek :) dımı fallen
bence sız bu cılgın onluklerden alında adamları korkutun
Ama Cute hamile değilken de böyleydi ki
kimisinde artarmış kimisinde taam tersi diye duymuştum nickcan :)
kimisinde artarmış kimisinde taam tersi diye duymuştum nickcan :)
Anam bunlar kurumuş kurumuş öyle diom açık diolar böyle diom paçoz diolar ben nerelere gidiyim bilmem
Bak sennn
Neler de öğrenmiş
Cute Allah seni ne etmesin ben herhalde yeni evlidir,hamile olmuşda,çok genç duruyun kız benimle yaşıt gibi duruyun ikinci çocuğu hamilesin,çok tatlı genç görünüyon canım ya
bakalım sende nolcak
miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
bakalım bakalım
Bende kesin tamamen kaçar bakmayın böyle ayıplı konulara daldığıma pek de düşkün değilim zaten
kaçarsa hiç kalmaz dmeektir
miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
abla toz yemek ne varsa yaptırdım alerji tstini. toz dediler hiçbişi yapmadım heeşyi 90C de yıkattım gene çıktı. sonra kendim temizlik yaptım çıkmadı ondan da değil. 5 aydır yoktu mesela dün oldu gene. değişik bişey yapamdım ama düne özel.Çok geçmiş olsun,tozamı yoksa yemekle mi ilgili alerjin acaba yada deterjanda olabilir.Nasıl bulamıyorlar ki hayret bişi koldan iğneyle çizip belli olmuyormu alerji durumu orada çıkıyor bildiğim kadarıyla.
canım çok dr a gittim artık tabiri caizse para yedirmektende bıktım. eşek yüküyle para alıp hiçbişey bulamıyorlar. tahlil istiyorlar diyorumki 2 gün önce yaptırdım onu vereyim olamzmış o gene yaptırıyorlar. snra bidaha snra bi daha bizde para sı.mıyoz heralde. özel sigortada var ssk da ama iliğim kurudu bunlara para yedirmekten. artık onlara harcayacağıma kendim yiyorumpeki neymiş bu bişi bulamadılar ve ne alerji yapıyormuş öle geçiştirlebilcek bişi değil canım ıyı bı doktor bul
kızlar eskıden yemekteyız programı vardı yarışmacılar hiç bişileri beğenmezdiya bı gun bı kadın ben ıncır yıyemem kulaklarım şişiyo dedi bende yalana bak yuhh tatlıyı yememek için puan vermemek için yalana bak dedimm
sonra hamile kaldım bizimde incir ağacımız var meyveya fayda olsun dıye ağaçtan ayrılmıyorum her gun gıdıp yıyorum
benım kuaklar bi başladı şişmeye elim kadar kulaklarım oldu yuzumden önce kulklarım görunuyo bı gecede oldu
incire ailerjim başlamış meğersem nedne anlattım bilmıyorum ama vermek istediğim genel mesaj hafife alma canım
yengemınde sedefi vardı baştan cildinde desen gibi bişiler çıkıyordu kayboluyordu sonra yaraya döndü
3 yaş var zaten aranızda
Sadece o biraz hayatı hızlı yaşamayı seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?