09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Cute Allah seni ne etmesin ben herhalde yeni evlidir,hamile olmuşda,çok genç duruyun kız benimle yaşıt gibi duruyun ikinci çocuğu hamilesin,çok tatlı genç görünüyon canım ya

3 yaş var zaten aranızda
Sadece o biraz hayatı hızlı yaşamayı seviyo

Anam bunlar kurumuş kurumuş öyle diom açık diolar böyle diom paçoz diolar ben nerelere gidiyim bilmem

anam asıl sen ortalayamıyon , ya yoldan çıkartıyon yada mutfakta paçoz gibi gezdiriyonn

cutedekilerde idare eder, onlarda biraz açık ama tamamen değil en azından

Cute Allah seni ne etmesin ben herhalde yeni evlidir,hamile olmuşda,çok genç duruyun kız benimle yaşıt gibi duruyun ikinci çocuğu hamilesin,çok tatlı genç görünüyon canım ya

miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum

Çok geçmiş olsun,tozamı yoksa yemekle mi ilgili alerjin acaba yada deterjanda olabilir.Nasıl bulamıyorlar ki hayret bişi koldan iğneyle çizip belli olmuyormu alerji durumu orada çıkıyor bildiğim kadarıyla.
abla toz yemek ne varsa yaptırdım alerji tstini. toz dediler hiçbişi yapmadım heeşyi 90C de yıkattım gene çıktı. sonra kendim temizlik yaptım çıkmadı ondan da değil. 5 aydır yoktu mesela dün oldu gene. değişik bişey yapamdım ama düne özel.
canım çok dr a gittim artık tabiri caizse para yedirmektende bıktım. eşek yüküyle para alıp hiçbişey bulamıyorlar. tahlil istiyorlar diyorumki 2 gün önce yaptırdım onu vereyim olamzmış o gene yaptırıyorlar. snra bidaha snra bi daha bizde para sı.mıyoz heralde. özel sigortada var ssk da ama iliğim kurudu bunlara para yedirmekten. artık onlara harcayacağıma kendim yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…