09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçmiş olsun piyo, okudum ama ist hastaneleri bilmediğimden bişi diyemedim

araştırma hast gittinmi ünv falan , en azından para tuzağı değil kar amaçları yok

miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
Benim okuldan bir arkadaşım varı aynı senin ruhunda hareketli idi ikimiz okul boyunca hayatın tadını çıkardık

GARGAMELİN KEDİSİNİN BİR İSMİ VARDI HANİ
AZMAN :) kiblicem seni niye buyuk harfle yazıyon :)
aslında Cute ile ben aynı ruhtanız,bende hayatı hızlı ve renkli yaşamayı istiyorum,şu sınav olmasa bu evlilik harika olacaktı

sen biraz benım eskı konularımı oku ondan sonra ayagını denk al aynı ruhtan degılızdır ınsallah

ne dıyodum ben

yakında yenı bı topik açıcaz galiba 09:00 18:00 çalışan gebeler topiği 2. için bende çalışmalara başlasam ıyı olucak aranızda sıkılıcam yoksa siz göbüş yarıştıtırken

Piyonist geçmiş olsun canım,kendine dikkat et canım,sen ve hayatınız sana emanetsiniz değerini bil:26:

bızım ousla reglı gunu bıtımınde korunmasız bırlıkte olup bebek olmayınca bana kalıtesız yumurtan var dıye pok atmaya calıstıgını benımde onun spidirmanlara laf attıgımı bılıyorsunuz dımı soylemısımdır

sımdı bana dıyorkı doktora gıdelım o kesede bebek gozukmesın sorucam sana (temızlık yapıyorum dıye evde+ kendınde bı bok yapmıyor ahırda yasıcaz herhalde) neyse bende dıyorum o senin sperminin kalitesizliğinden olur anca tövbe tövbe
bırde bende bebek cıkmazmıs hepsı benım trıbımmıs

durmadan vücudumu dinliyorum ister istemez yakında ayağımı burksam gebelik belirtisimi diye araştırmaya başlıcam

Neyseki 10-12 gün sonra belli olucak herromu merromu
ah ben de öyleydim, ne zamanki kendimi dinlemeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim.
azman :) kiblicem seni niye buyuk harfle yazıyon :)

sen biraz benım eskı konularımı oku ondan sonra ayagını denk al aynı ruhtan degılızdır ınsallah

ne dıyodum ben

bildin Fatura işliyorum da caps lock açık olmak zorunda, o yüzden büyük yazıyorum cicim sıkıysa kible

Piyonist Çapa'ya gitmişsin bir de Cerrah Paşa'yı dene
Bunlardan çıkar ne çıkarsa

çift çizgiyi gördün demi

hiç doktora gitmedinmi, kııııızzz gidilmesi gerekmiyomu peki ne zaman gidilmesi gerekiyo

kalp atışı ne zaman duyuluyo, 6 hafta olcak duyulmazmı ki

ah ben de öyleydim, ne zamanki kendimi dinlemeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim.

bildin Fatura işliyorum da caps lock açık olmak zorunda, o yüzden büyük yazıyorum cicim sıkıysa kible

piyon sımdı yazamıyorum benzer durum kuzenımde var gıtmedıgı yer kalmadı psikolojik dıyorlar onada baska bırsey cıkmıyor
alerjı oldugunda yuzu gozu goz kapakları parkmakları sısıyor kulakları kasınıyor

çift çizgiyi gördün demi

hiç doktora gitmedinmi, kııııızzz gidilmesi gerekmiyomu peki ne zaman gidilmesi gerekiyo

kalp atışı ne zaman duyuluyo, 6 hafta olcak duyulmazmı ki

8 haftalıkken duyulmuştu benım ilk gebeliğimde normal yollarla hamıle kalmıştım geç fark etmiştim tee 10 sene evvel bu haftalarda sadece kese görunur dıye bılıyorum

kız deliiiii haniş olmasan o kırmızılar şimdiye çoktan gelirdi...Allahı seni napmasın ya güldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…