hı hı tabi... Tabi...
abla toz yemek ne varsa yaptırdım alerji tstini. toz dediler hiçbişi yapmadım heeşyi 90C de yıkattım gene çıktı. sonra kendim temizlik yaptım çıkmadı ondan da değil. 5 aydır yoktu mesela dün oldu gene. değişik bişey yapamdım ama düne özel.
canım çok dr a gittim artık tabiri caizse para yedirmektende bıktım. eşek yüküyle para alıp hiçbişey bulamıyorlar. tahlil istiyorlar diyorumki 2 gün önce yaptırdım onu vereyim olamzmış o gene yaptırıyorlar. snra bidaha snra bi daha bizde para sı.mıyoz heralde. özel sigortada var ssk da ama iliğim kurudu bunlara para yedirmekten. artık onlara harcayacağıma kendim yiyorum
bi hcg mi yükselteyim de ondan sonra mümüklü mendil gibi atıcam işim olmazz dermişimmm
Bi gebiş olayım hallederim diğer kısmıı :d :d
Benim okuldan bir arkadaşım varı aynı senin ruhunda hareketli idi ikimiz okul boyunca hayatın tadını çıkardıkmiranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
aslında Cute ile ben aynı ruhtanız,bende hayatı hızlı ve renkli yaşamayı istiyorum ,şu sınav olmasa bu evlilik harika olacaktı
hhahahha sen bi gebe kal da boşver ousu
AZMAN :) kiblicem seni niye buyuk harfle yazıyon :)
GARGAMELİN KEDİSİNİN BİR İSMİ VARDI HANİ
aslında Cute ile ben aynı ruhtanız,bende hayatı hızlı ve renkli yaşamayı istiyorum ,şu sınav olmasa bu evlilik harika olacaktı
Piyonist geçmiş olsun canım,kendine dikkat et canım,sen ve hayatınız sana emanetsiniz değerini bil:26:abla toz yemek ne varsa yaptırdım alerji tstini. toz dediler hiçbişi yapmadım heeşyi 90C de yıkattım gene çıktı. sonra kendim temizlik yaptım çıkmadı ondan da değil. 5 aydır yoktu mesela dün oldu gene. değişik bişey yapamdım ama düne özel.
canım çok dr a gittim artık tabiri caizse para yedirmektende bıktım. eşek yüküyle para alıp hiçbişey bulamıyorlar. tahlil istiyorlar diyorumki 2 gün önce yaptırdım onu vereyim olamzmış o gene yaptırıyorlar. snra bidaha snra bi daha bizde para sı.mıyoz heralde. özel sigortada var ssk da ama iliğim kurudu bunlara para yedirmekten. artık onlara harcayacağıma kendim yiyorum
AZMAN :) kiblicem seni niye buyuk harfle yazıyon :)
sen biraz benım eskı konularımı oku ondan sonra ayagını denk al aynı ruhtan degılızdır ınsallah
ne dıyodum ben
ah ben de öyleydim, ne zamanki kendimi dinlemeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim.durmadan vücudumu dinliyorum ister istemez yakında ayağımı burksam gebelik belirtisimi diye araştırmaya başlıcam
Neyseki 10-12 gün sonra belli olucak herromu merromu
azman :) kiblicem seni niye buyuk harfle yazıyon :)
sen biraz benım eskı konularımı oku ondan sonra ayagını denk al aynı ruhtan degılızdır ınsallah
ne dıyodum ben
Gargamelin kedisinin bir ismi vardı hani
bızım ousla reglı gunu bıtımınde korunmasız bırlıkte olup bebek olmayınca bana kalıtesız yumurtan var dıye pok atmaya calıstıgını benımde onun spidirmanlara laf attıgımı bılıyorsunuz dımı soylemısımdır
sımdı bana dıyorkı doktora gıdelım o kesede bebek gozukmesın sorucam sana (temızlık yapıyorum dıye evde+ kendınde bı bok yapmıyor ahırda yasıcaz herhalde) neyse bende dıyorum o senin sperminin kalitesizliğinden olur anca tövbe tövbe
bırde bende bebek cıkmazmıs hepsı benım trıbımmıs
Şu kpss olmasa siz bi de beni görün Cute'yi sollarım diyosun yani
ah ben de öyleydim, ne zamanki kendimi dinlemeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim.
ah ben de öyleydim, ne zamanki kendimi dinlemeyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim.
bildinFatura işliyorum da caps lock açık olmak zorunda, o yüzden büyük yazıyorum cicim sıkıysa kible
çift çizgiyi gördün demi
hiç doktora gitmedinmi, kııııızzz gidilmesi gerekmiyomu peki ne zaman gidilmesi gerekiyo
kalp atışı ne zaman duyuluyo, 6 hafta olcak duyulmazmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?