09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çift çizgiyi gördün demi

hiç doktora gitmedinmi, kııııızzz gidilmesi gerekmiyomu peki ne zaman gidilmesi gerekiyo

kalp atışı ne zaman duyuluyo, 6 hafta olcak duyulmazmı ki

tabı canım cıft cızgıyı gordum sonra baktım ben fena olmuyorum 3-4 gun sonra tekrar ıdrar testı yaptım ve beta hcg yaptırdım oda yuksek cıktı
hayır ege dıyorkı senın karnında ıkı bebek var
Allahım tovbe yarabbım hıc ıstemıyorum oyle bısey
doktora gıtmedım hem kese hem kalp atıslarını bır seferde goreyım hem stres olmuyayım hem ıkı kere para odemıyeyım dıye gıtmedım
6+3 olucam cumartesı o zaman gıdıcem doktora randevuyu aldım

miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
ukalasın la sen. hemide benden göççüksün. hızlı yaşıyon ben sana diim sonun ii değil.
yoksa kıskandığımdan değil alaakası yok.
geçmiş olsun piyo, okudum ama ist hastaneleri bilmediğimden bişi diyemedim
araştırma hast gittinmi ünv falan , en azından para tuzağı değil kar amaçları yok
sağl canım bağcılar araştırma, çapa da öyle, türkan saylan ın deri lepra hast. de öyle. ama hiçbişi çıkmıyo malesef.
Piyonist Çapa'ya gitmişsin bir de Cerrah Paşa'yı dene
Bunlardan çıkar ne çıkarsa
cerrahpaşa için pek iyi şeyler duymamıştım ondan gtmemiştim. şimdide sıkıldım artık hastane hstane gezmekten ondan gitmiyorum açıkçası.

8 haftalıkken duyulmuştu benım ilk gebeliğimde normal yollarla hamıle kalmıştım geç fark etmiştim tee 10 sene evvel bu haftalarda sadece kese görunur dıye bılıyorum

hadi yaaa peki 8 haftaya kadar kese görünmediğine göre, 8 haftaya kadar bebekten hiç emin olamadınızmı yada hcg değerleri kesin bebek var mı dedi kafam karıştı .

5. haftada en geç kese görülür kalp atışı duyulur diye biliyodum ben

kız deliiiii haniş olmasan o kırmızılar şimdiye çoktan gelirdi...Allahı seni napmasın ya güldümmm

öyle değilde belkı bos gebelık bebek yok belkıde tovbe tövbe tövbe
tıbbı olarak hamıleyım ama neye
görmedimki daha

10 sene evvelden bahsedıyorum kese görünüyor bır aydada görunuyor yanı 4 haftalıkken ama kalp atışı daha sonra duyuluyor

Bizim gata da alerji bölümü olacaktı birde oraya gdip baktırsan,belki faydası olur .
Belkide bağışık sisteminde ne bileyim yada böbreklerinde bişi filan olailirmi..

cerrahpaşa için pek iyi şeyler duymamıştım ondan gtmemiştim. şimdide sıkıldım artık hastane hstane gezmekten ondan gitmiyorum açıkçası.

Medipol de olur
Üniversite hastanesi

Batıbahat bilmem ne ben bunları yeni duyuyorum onlardansa Çapa, Cerrahpaşa, Medipol derim kesinlikle hatta Haseki de olur araştırma hastanesi sonuçta

ya herkezkendını begenır
bırde bız bulusuyomusuz ben bı gelıyormusum pacozz memenın bırı sagda bırı solda bacaklar baldırlar yıkılıyor kalınlıktan gobek kollar sarkmıs
amma hayran olursunuz bendekı ozguvene dımı

4-5 haftalarda sadece kese görünür,

6-7 de bebek görülür kalp atışları duyulur.

altanmı bakılacak ustenmı bu onemlı
bebek ne zaman gercekrten rahıme ekıldı bu onemlı gec olursa uzun sure gorunmeyebılır
normalde tedavıyle olanlar 2 gunde bır beta hcg yaptırıyorlar gebelık devam edıyormu+ ve saglıklımı dıye
ben egede yaptım bunda yapmadım
egede 5+4 kese
6+4 kalp atıslarını gordum

canım memeler normal bizimkilerde öle diğerlerini bilemicem :26::26:

selam kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra..
nasılsınız??

As. hoş geldin Quarta
İyi şükür seni sormalı
Pek bişey kaçırmadın çünkü sen yoktun ama elmayra da 1 aydır banlıydı yeni geldi

Eee sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…