çift çizgiyi gördün demi
hiç doktora gitmedinmi, kııııızzz gidilmesi gerekmiyomu peki ne zaman gidilmesi gerekiyo
kalp atışı ne zaman duyuluyo, 6 hafta olcak duyulmazmı ki
ukalasın la sen. hemide benden göççüksün. hızlı yaşıyon ben sana diim sonun ii değil.miranda kerr halt etmiş yanımda
cok teşekkür ederim
hamileiym güzelim havalıyım ateşliyim cocukluyum
sağl canım bağcılar araştırma, çapa da öyle, türkan saylan ın deri lepra hast. de öyle. ama hiçbişi çıkmıyo malesef.geçmiş olsun piyo, okudum ama ist hastaneleri bilmediğimden bişi diyemedim
araştırma hast gittinmi ünv falan , en azından para tuzağı değil kar amaçları yok
cerrahpaşa için pek iyi şeyler duymamıştım ondan gtmemiştim. şimdide sıkıldım artık hastane hstane gezmekten ondan gitmiyorum açıkçası.Piyonist Çapa'ya gitmişsin bir de Cerrah Paşa'yı dene
Bunlardan çıkar ne çıkarsa
8 haftalıkken duyulmuştu benım ilk gebeliğimde normal yollarla hamıle kalmıştım geç fark etmiştim tee 10 sene evvel bu haftalarda sadece kese görunur dıye bılıyorum
kız deliiiii haniş olmasan o kırmızılar şimdiye çoktan gelirdi...Allahı seni napmasın ya güldümmm
hadi yaaa peki 8 haftaya kadar kese görünmediğine göre, 8 haftaya kadar bebekten hiç emin olamadınızmı yada hcg değerleri kesin bebek var mı dedi kafam karıştı .
5. haftada en geç kese görülür kalp atışı duyulur diye biliyodum ben
abla toz yemek ne varsa yaptırdım alerji tstini. toz dediler hiçbişi yapmadım heeşyi 90C de yıkattım gene çıktı. sonra kendim temizlik yaptım çıkmadı ondan da değil. 5 aydır yoktu mesela dün oldu gene. değişik bişey yapamdım ama düne özel.
canım çok dr a gittim artık tabiri caizse para yedirmektende bıktım. eşek yüküyle para alıp hiçbişey bulamıyorlar. tahlil istiyorlar diyorumki 2 gün önce yaptırdım onu vereyim olamzmış o gene yaptırıyorlar. snra bidaha snra bi daha bizde para sı.mıyoz heralde. özel sigortada var ssk da ama iliğim kurudu bunlara para yedirmekten. artık onlara harcayacağıma kendim yiyorum
cerrahpaşa için pek iyi şeyler duymamıştım ondan gtmemiştim. şimdide sıkıldım artık hastane hstane gezmekten ondan gitmiyorum açıkçası.
ya herkezkendını begenırukalasın la sen. hemide benden göççüksün. hızlı yaşıyon ben sana diim sonun ii değil.
yoksa kıskandığımdan değil alaakası yok.
sağl canım bağcılar araştırma, çapa da öyle, türkan saylan ın deri lepra hast. de öyle. ama hiçbişi çıkmıyo malesef.
cerrahpaşa için pek iyi şeyler duymamıştım ondan gtmemiştim. şimdide sıkıldım artık hastane hstane gezmekten ondan gitmiyorum açıkçası.
hadi yaaa peki 8 haftaya kadar kese görünmediğine göre, 8 haftaya kadar bebekten hiç emin olamadınızmı yada hcg değerleri kesin bebek var mı dedi kafam karıştı .
5. Haftada en geç kese görülür kalp atışı duyulur diye biliyodum ben
5. haftada en geç kese görülür kalp atışı duyulur diye biliyodum ben
ya herkezkendını begenır
bırde bız bulusuyomusuz ben bı gelıyormusum pacozz memenın bırı sagda bırı solda bacaklar baldırlar yıkılıyor kalınlıktan gobek kollar sarkmıs
amma hayran olursunuz bendekı ozguvene dımı
Bizim gata da alerji bölümü olacaktı birde oraya gdip baktırsan,belki faydası olur .
Belkide bağışık sisteminde ne bileyim yada böbreklerinde bişi filan olailirmi..
selam kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra..
nasılsınız??
akşam benim next ous ile buluşucaz kafe de. pc de berabercene motor bakıcaz bu tarz:
SYM Fiddle II 125 2010 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 3.100 TL - 131051286
beğenirsekte yine beraber gidip alıcaz. sonrada o bna kullanmayı öğretecek
selam kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra..
nasılsınız??
akşam benim next ous ile buluşucaz kafe de. pc de berabercene motor bakıcaz bu tarz:
SYM Fiddle II 125 2010 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 3.100 TL - 131051286
beğenirsekte yine beraber gidip alıcaz. sonrada o bna kullanmayı öğretecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?