canım tekstilde satınalmacı. lisanslı ürün yapıp satıyolar gbi bişi heralde. tam dinlemedim
çok tatlı bence. ama asla tarzım değil. ama çok beğeniyorum yaaaa püfffffff
bayıldım bunlaraaaaaaaaaaaa. aminnn amin aminn birde:98::98::98::98::98::98::98::103::103::103::103::103::123::123::123::123::123::123::123::131::131::131::131::131::131:
annesi göçmen babası konyalıben tanırım kesin
günaydın tatlım hoşgeldin. evde olan birine kalkmak için erken değilmi bu saatler. ben olsam bırak kk ya girmeyi pireler uçuşuyorduu ahahaaGünaydın Çekirge,Günaydın cut,Günaydın sovr,Günaydın piyon ve Günaydın renkli ve tatlı hayatı olanlara,dün herkesi hamile yaptınız,
inşallah canım balık burcu kendisi. ben çok büyük konuşuyorum işte. erkrk adam küpemi takar diyordum hatırlayanınız varmı? beğenmezdim bile. şimdi ama bayılıyorum (ama sadece onda :))))ertuda benim hiç tarzım değildi kuzum
olsun deme öyle yaaa kısmet inşallah iyi insan olsun
günaydın canım. evet ya çoook heyecanlıyım. fototlarını çaldım face ten size göstermek için ama tanıdık neyim çkarsınız diye korkuyorum
güngören de doğan adında tanıdğı olan varmı
nasılsın conemmmm
Günaydın Çekirge,Günaydın cut,Günaydın sovr,Günaydın piyon ve Günaydın renkli ve tatlı hayatı olanlara,dün herkesi hamile yaptınız,
pıyooooooon sevındım guzel gecmesıne canım
günaydın tatlım hoşgeldin. evde olan birine kalkmak için erken değilmi bu saatler. ben olsam bırak kk ya girmeyi pireler uçuşuyorduu ahahaa
inşallah canım balık burcu kendisi. ben çok büyük konuşuyorum işte. erkrk adam küpemi takar diyordum hatırlayanınız varmı? beğenmezdim bile. şimdi ama bayılıyorum (ama sadece onda :))))
Ben ders çalışııyorum,zaten ders teneffüsünde ssizden moral için geliyorum,hem az uyurum,gece 2 de uyuyupgünaydın tatlım hoşgeldin. evde olan birine kalkmak için erken değilmi bu saatler. ben olsam bırak kk ya girmeyi pireler uçuşuyorduu ahahaa
inşallah canım balık burcu kendisi. ben çok büyük konuşuyorum işte. erkrk adam küpemi takar diyordum hatırlayanınız varmı? beğenmezdim bile. şimdi ama bayılıyorum (ama sadece onda :))))
Hoşbulduk TatlımBen tanımıyorum öyle biri
İyiyim çok şükür seni sormalı
Günaydın hoş geldin
konuştuğum biri şimdilik. ctesi tanıştık aslında ama pazar hariç hergün konuşuyoruz mesajlaşıyoruz. gece iyi geceler sabah günaydınlar :))piyoon kim bu yağız delikanlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?