09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın Çekirge,Günaydın cut,Günaydın sovr,Günaydın piyon ve Günaydın renkli ve tatlı hayatı olanlara,dün herkesi hamile yaptınız,

Günaydın Çekirge,Günaydın cut,Günaydın sovr,Günaydın piyon ve Günaydın renkli ve tatlı hayatı olanlara,dün herkesi hamile yaptınız,
günaydın tatlım hoşgeldin. evde olan birine kalkmak için erken değilmi bu saatler. ben olsam bırak kk ya girmeyi pireler uçuşuyorduu ahahaa
ertuda benim hiç tarzım değildi kuzum
olsun deme öyle yaaa kısmet inşallah iyi insan olsun
inşallah canım balık burcu kendisi. ben çok büyük konuşuyorum işte. erkrk adam küpemi takar diyordum hatırlayanınız varmı? beğenmezdim bile. şimdi ama bayılıyorum (ama sadece onda :))))

Ben tanımıyorum öyle biri

nasılsın conemmmm

İyiyim çok şükür seni sormalı

Günaydın hoş geldin

ben bu tarafları bılmıyorum canım ben bayrampaşa gop söylemelısın
hadı fotoyu merak edıyoruz

ben bu sümüklüböceği okumuş yorumda yapmıştım hatırlıyorum. çok hoş maşallah. ama snuna bakayım neymiş son durum

bazı insanlarda küpe cok yakışıyor ama

Ben ders çalışııyorum,zaten ders teneffüsünde ssizden moral için geliyorum,hem az uyurum,gece 2 de uyuyup
5 ve 6 dauyanıyorum,
Hoşbulduk canım

Dün MKE dan bahsetmiştik patlama olmuş orda yaa dün haberlerde söylediler. (
Şom ağızlıyız galiba

mke nedır gofret=?

pıyon goruslermımı resımlrın altına yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…