- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
abla bi arkadaşımın arkadaşı. mototr alıyorumda o vesileyle tanıştık yardımcı oluyor. ama sabahtan akşama kadr konuşuyorz mesajlaşıyoruz watsapta face te yazışıyoruz fln yani. şimdilik arkadaş diyelim haddimizi aşmadan
yok canım söylemedim. zaten benim çekirdek çevrem dışında kimse bilmiyor. söylemeye gerek yok herkese çarşaf çarşaf. ama olurda ilerlerse. gerçekten çok güvenirsem ve suistimal etmeyeceğine de inanırsam söylerim tabiiki.o balıklar ne yere bakan yurek yakan kuzum
gecmısınden bahsettınmı ?
zuuahahahahaaa deli yaaaaaaakız muhemirrrrr piyonun eklediği resim ne iş senmisin o herif yoksa
ay doğru yaa ona benziyorrrrrrrr. bu aslında çocuk değil ama büyükte değil bence. olmaış bu bende pişmesi laızm piyasaya yetiştireyim ben bunuşimdi gördüm resimleri,
elamanın gideri var tarz çocuk
ama senin tarzınmı bilemicem :)
O ses türkiyede Erkam diye bi yarışmacı vardıya ona benzettim biraz...
dun aksam seksı gecelıgımle koltukta oturur vazıyette uyuya kalmısım yaklasık 2 saat oyle uyumusum
kocam uyandırdı
dun aksam seksı gecelıgımle koltukta oturur vazıyette uyuya kalmısım yaklasık 2 saat oyle uyumusum
kocam uyandırdı
o bensem aminnnnkara kaş kara göz hoş çocukmuşşş piyooooo
Allah sahibine bağışlasın
evet abla hoşlandım valla çokBişiler hissetmişsin belli hayırlısı olsun diyeyimm
kocam uyandırdı
sonra naptınız :44:
yataga gıdıp uyudum tabıkı baska bısey yapmadık
kocam uyandırdı
yok canım söylemedim. zaten benim çekirdek çevrem dışında kimse bilmiyor. söylemeye gerek yok herkese çarşaf çarşaf. ama olurda ilerlerse. gerçekten çok güvenirsem ve suistimal etmeyeceğine de inanırsam söylerim tabiiki.
zuuahahahahaaa deli yaaaaaaa
ay doğru yaa ona benziyorrrrrrrr. bu aslında çocuk değil ama büyükte değil bence. olmaış bu bende pişmesi laızm piyasaya yetiştireyim ben bunu
salon çok güzel olmuş
huzurla aşkla oturun..
Her şey çok güzel ve uyumlu Zibidi güle güle mutlu günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?