evet 7 eylul cumartesı gunu
canım bızım para durumumuz hıc ıyı deıgl bahsedıyorum
ama genede o gun ben cok guzel bır yere yemege gıtmek ıstıyorum yemek derken kız kulesı fılan
yanı süpriz olarak ne yapabılırım hep yatakta hep yatakta olmazkı
o yuzden maddı degerı olmayan bırseyler yapabılırım
bızım sayfada mousem yapmıstı kısa kısa vıdeolar konusmalar vardı
ama esprili fılan arada mousem cıkıyordu dans fılan etmıslerdı bıseyler yapmıslardı oyle bıseyde olabılır hıc bılmıyorum
sen napmayı dusunuyorsun
Amaaan Yarabbimm yoksa bende cute gibimi konuşmaya başladımmm
pıyon bak fallene gordunmu bakıyormu esnaflara
afferim fallen
Allah sana nasip etsın o zaman o yakısıklıyı
Selam.
Bugün hastanedeydim. Başım çok ağrıyor.
İkili testimi yaptırdım sonuçlar cuma günü çıkacak, dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun :26:
İnşallah güzel çıkıcak Nikcan , içini ferah tut, ama göstersin artık tutusunumu pipisinimi neyi varsa
kızlar mototr işimiz değişti. bursada bulduk 2012 model. benim çıtırla bursaya gidicez. otobüsle gideriz, sonra sabahtan motoru alır bursayı gezer akşam buraya döneriz diye konuştukk heyyoooooooooooo. ama motor içinmi seviniyorum onunla olacağım için mi şu anda onu bilmiyorum
kızlar mototr işimiz değişti. bursada bulduk 2012 model. benim çıtırla bursaya gidicez. otobüsle gideriz, sonra sabahtan motoru alır bursayı gezer akşam buraya döneriz diye konuştukk heyyoooooooooooo. ama motor içinmi seviniyorum onunla olacağım için mi şu anda onu bilmiyorum
Kızlar dün yine akbaba bişeye bilmiyorum dedi
Bugün programcı gelecekti, ona sorarız dedi
Bende imalı bi şekilde siz de bilmiyosanız soralım tabi dedim, muhasebeden bi arkadaşta duydu güldü
Bugün programcı geldi
Ben programcıya sordum aynı soruyu
Bu sazan atladı kendi anlatmaya başladı
Dedim dün akşam bilmiyorum diyordunuz programcı gelince soralım demiştiniz
Güldü güldü kızardı bişey diyemedi
Programcı da tanıyo onu tabi anladı, beni görünce hatırlamıştır dedi
Bi gecede vahiy indi herhalde X Bey'e dedim
yeme bizi muhemir...Ayyy inşaalllah ağzında çıkan Allah kabul etsin:2:,ilk maaşımı tüm kk canlarıma yemeğe götürcem gezdircem
eneem seni burda mı unuttuk..havalandırmaya saldılar bizi tenffüs yaptıkherkes nere gitti laa, aynı anda burda olup aynı anda kayboluyonuz birliktemi dolaşıyonuz ne
benim pc kafayı yedi dedim aceba sovrun msjıda ters mi gösteriyoHadi elmoş sorsa neyse de sen nasıl çakmadın hayret Bade
Şair Sovr der ki :
Sevgili Cute, sizin de evlilik yıl dönümünüz bizim gibi yakın
1 yıl yeni doluyo
Bi fikrin var mı ne yapmayı planlıyosun
Yoksa amannn bana ne o sürprizi Ous mu yapsın ? diye düşünüyosun
Bana da tüyo ver diyo
hadi güzel haberler inş. ben güyya hiçbi testi yapmıycaktım hepsini yaptırdımSelam.
Bugün hastanedeydim. Başım çok ağrıyor.
İkili testimi yaptırdım sonuçlar cuma günü çıkacak, dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıklı olsun :26:
İnşallah güzel çıkıcak Nikcan , içini ferah tut, ama göstersin artık tutusunumu pipisinimi neyi varsa
Daha erken, belki 1 ay sonra :)
nick benim ark. bebeği cinsiyetini göstermedi 6,5 ayına kadar , sonra ark. bi paket çikolata yiyip gitmişti kontrole, çocuk takla atıyodu en son , hareketlendiriyomuş galiba
nick benim ark. bebeği cinsiyetini göstermedi 6,5 ayına kadar , sonra ark. bi paket çikolata yiyip gitmişti kontrole, çocuk takla atıyodu en son , hareketlendiriyomuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?