Çok seviyorum kız bebelerini ya :) herkesin kızı olsun, gönlümden nedense bu sayfadaki tüm hamişlerin kızı olacakmış gibi geliyo
Çok seviyorum kız bebelerini ya :) herkesin kızı olsun, gönlümden nedense bu sayfadaki tüm hamişlerin kızı olacakmış gibi geliyo
bana da nemişin oğlu olacak 13harflinin kızı olacak gibi geliyor.
selam kızlar.ben evdeyim arada giriyorum.evde ustalar var.bir türlü bitmeyen işler beni sinirlendiriyor.son izinlerimi alayım dedim.yeni ilyerime çarşamba geçiyorum ondan sonra 31 agustosta didime gidiyoruz.tatil tatil diye geberiyorum.
seboş bence geç bir tarih egeye gitmek için.
eylül ayı akdeniz ayıdır.
ben iki hamişliğimde de nedense hep erkek olacakmış hissine kapılmıştım ama gece gündüzde dua ediyordum kız olsun nolur kız diye :)) annelik hislerim pek kuvvetli değildir bu yüzden herkesin erkek de olabilir ben böyle hissettiğime göre ahhahah ama iç ses kız diyor :)
Hastanede bi bayan vardı doğuma 3 hafta kalmış. Hala cinsiyetini göstermiyormuşnick benim ark. bebeği cinsiyetini göstermedi 6,5 ayına kadar , sonra ark. bi paket çikolata yiyip gitmişti kontrole, çocuk takla atıyodu en son , hareketlendiriyomuş galiba
Bakalım cuma günü gidince sorcam, ölçümü doktor yapmadı zaten ultrason için bölüm var orda bakıldı, orda da çıt çıkarmıyolar soramadım bişey.nick erkekse görünür yavruceklerin donu yok herşey ortada
kızlar krodondan filan şaibeli oluyo ..
canım bu 4. kez gidişimiz ama bu sene bir serinlik ver her yerde oralar nasıldır bilinmez.eylul en sevdiğimiz ay.inşaallah yine memnun döneriz.
nemesisi kutlarım.çalışınca beceren hatunlardanmış
hangi otele gidiyorsunuz?
çalış senin de olurnoldu senin bebiş planları?
Ben biliyorum
no baby no cry
biz haremlik selamlık otellere gideriz
nedenmiş hı nedenmiş bakalım.
bade sorma kafaladım. konuşurken bana bi ara tamam canım dedi hiç bozuntuya vermedim. ciddiyetimi bozmadan peki o halde anlaştık deidmhalbukisiiii yirim la ben onu.
sovr kara kaş mıııısizinkinide görek ya laaaaa
no baby no cry
biz haremlik selamlık otellere gideriz
alllala no baby no cry mı? daha 1 ay öncesine kadar istiyordun anacım. ne değişken hatunsun.
nedenmiş hı nedenmiş bakalım.
bade sorma kafaladım. konuşurken bana bi ara tamam canım dedi hiç bozuntuya vermedim. ciddiyetimi bozmadan peki o halde anlaştık deidmhalbukisiiii yirim la ben onu.
sovr kara kaş mıııısizinkinide görek ya laaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?