09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlar.ben evdeyim arada giriyorum.evde ustalar var.bir türlü bitmeyen işler beni sinirlendiriyor.son izinlerimi alayım dedim.yeni ilyerime çarşamba geçiyorum ondan sonra 31 agustosta didime gidiyoruz.tatil tatil diye geberiyorum.

seboş bence geç bir tarih egeye gitmek için.
eylül ayı akdeniz ayıdır.

ben iki hamişliğimde de nedense hep erkek olacakmış hissine kapılmıştım ama gece gündüzde dua ediyordum kız olsun nolur kız diye :)) annelik hislerim pek kuvvetli değildir bu yüzden herkesin erkek de olabilir ben böyle hissettiğime göre ahhahah ama iç ses kız diyor :)

seboş bence geç bir tarih egeye gitmek için.
eylül ayı akdeniz ayıdır.

canım bu 4. kez gidişimiz ama bu sene bir serinlik ver her yerde oralar nasıldır bilinmez.eylul en sevdiğimiz ay.inşaallah yine memnun döneriz.

nemesisi kutlarım.çalışınca beceren hatunlardanmış

terzi kendi söküğünü dikemez lydx.. başkasına tutar tahminlerimiz genelde.

nick benim ark. bebeği cinsiyetini göstermedi 6,5 ayına kadar , sonra ark. bi paket çikolata yiyip gitmişti kontrole, çocuk takla atıyodu en son , hareketlendiriyomuş galiba
Hastanede bi bayan vardı doğuma 3 hafta kalmış. Hala cinsiyetini göstermiyormuş
nick erkekse görünür yavruceklerin donu yok herşey ortada
kızlar krodondan filan şaibeli oluyo ..
Bakalım cuma günü gidince sorcam, ölçümü doktor yapmadı zaten ultrason için bölüm var orda bakıldı, orda da çıt çıkarmıyolar soramadım bişey.

canım bu 4. kez gidişimiz ama bu sene bir serinlik ver her yerde oralar nasıldır bilinmez.eylul en sevdiğimiz ay.inşaallah yine memnun döneriz.

nemesisi kutlarım.çalışınca beceren hatunlardanmış

hangi otele gidiyorsunuz?
çalış senin de olurnoldu senin bebiş planları?

nedenmiş hı nedenmiş bakalım.

bade sorma kafaladım. konuşurken bana bi ara tamam canım dedi hiç bozuntuya vermedim. ciddiyetimi bozmadan peki o halde anlaştık deidm halbukisiiii yirim la ben onu.

sovr kara kaş mıııı sizinkinide görek ya laaaaa

Annem herzaman kız çocuğu daha hayırlı der kızlar .
Bu arada benim abimde mükemmel bir evlattır.
Ama annem kız çocuğunun daha merhametli dahaanneye destek olduğunu söylüyor .

Bide cute kırılma ama
Senide anlıyorum ama okadar çok erkek istiyorum diyorsun ki üzülüyorum cinsiyet söyleme sağlıklı olsun de.
Bu bana doğru gelmiyor Kimsede böyle erkek istiyorum kı isiyorum duymadım sağlıklı olsun da ne olursa olsunu duydum hep.

Tabi ki de heyecanlanıyorsun O'nunla gideceğin için
Tek gitsen püfff bi motor için Bursa'ya mı gidecem diye düşünürdün

Muhahah yavaş ye ürkütme çocuğu şimdiden

canım mı vay cücüük büyümüşte neler bilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…