09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay piyon adamın tarzı o olmasın. bizim burada bir akbaba var. adam herkese canım diyor. ben işe yeni başladığımda beni arıyor mesela canım şu konu nasıl olacak. ama nasıl bozuluyorum. sonra bir firmaya gittik şehir dışında birlikte. hani eşler de bazen iş gezilerine gelir ya. bu telde birine "tamam canım ben aksam seni karşılarım otogardan" dedi.
firma sahibi de bana illa yemeğe gidelim akşam dedi. ben de dedim ki: X beyin eşi gelecek akşam onu karşılayacak biz gidelim..
adam meğerse yine firmadan birine diyormuş.
telefon açıyor santralde çıkan kıza diyor ki: canım bana X beyi bağlar mısın?
adamın tarzı buymuş yani.
seninkinin böyle bir durumda olması durum itibariyle az bir olasılık olsa bile anlatam dedim.

canım ben kendı egolarım ıcın kesınlıkle ıstemıyorum elbette saglıklı hayırlı olsun ama oglum ıcın erkek olmasını dılıyorum
Rabbım nasıp ederse erkek olsun ne olursa olsun demıyorum
benım yuregımden gecen cok farklı

nemiş de aşağıdan solgun solgun bakarmış.
canım benim hayırlı uğurlu olsun..
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
neyse nemiş 1 haftaymış sanırım dayan canım

sen çok duygusal bakıyorsun olaya..kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını bilemezsin..
belki kız olursa daha hayırlı olacak sizin için de kardeşi için de..

sen çok duygusal bakıyorsun olaya..kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını bilemezsin..
belki kız olursa daha hayırlı olacak sizin için de kardeşi için de..

o zaman zaten Rabbım bıze kız bebek gonderır :)

o zaman zaten Rabbım bıze kız bebek gonderır :)

evet canım ve inan ki kız çocuğu büyütmek o kadar keyifli ki..
sana yardım eder. boyu kadar bulaşık makinasının yetiştiği yerlerinden bardakları falan alır..
çamaşır asarken eksik olmaz mandal verir..
elek süpürgesini illa ben yapacağım der..
makyaj malzemelerin zaten onun sayılır.. ben büyüdüm artık makyaj yapmadan dışarı çıkmam der..
parfümleri hak getire.
bebeğine annelik yapar..

sen de hepsini izlersin. erkek çocuğum olmadan yorum yapamacağım ama ikisi de candan geliyor. Allah sağlık ve güzel bir kader versin gerisi boş.

Lütfen yanlış anlama beni

Benimde ceza puanım 70 birdahaki banımda 17 gün aşağılardan bakcam

bende kesın yarın banlıyım

ıkıncı evlılık konsuunda bır gencecık kız kasınıyor bende kasıyorum onu

nemı bence af dılesın :)

bakayım şu konuya ama açılmamak lazım. kazen savunma bile yaptırmıyor pat yiyorsun banı sonra elmişden ders almak lazım. gerçi tatildeymiş koymamış ona da kazene onun çemkirmesi bile sökmezdi.

Tabi ki de heyecanlanıyorsun O'nunla gideceğin için
Tek gitsen püfff bi motor için Bursa'ya mı gidecem diye düşünürdün
Muhahah yavaş ye ürkütme çocuğu şimdiden
ısıra ısıra yerim

canım mı vay cücüük büyümüşte neler bilirmiş
hahaa çok ezdin benim yavrumus ende. sahippsizmis anddın sen onu ben varım bennnn

hainsin kızım sen hava atma biz çalışcaz

Çalış çalış iyidir Allah çalışanı sever :))

17 gun daha cezalı nemi

O ne ya sanırsın siteye saldırdı!

Kız çocuğu anlatılmaz yaşanır :) Her anneye lazım, pek keyifli pek güzeldir. Sabahları sizinle süslenir, sizinle hazırlanır, giyinir kuşanır.. :)

koyuya yakın füme rengi koltuk görünümlü bir kanepem var, (başlıkları beyaz)
2 adet berjerle takım yapmak istiyorum.
Bizim kanepenin aynısından füme rengi kumaş yok farklı tonları var

Berjerleri açık füme mi yaptırsam yoksa
fümeye uygun renkli kumaştan mı olsa, kararsız kaldım :S

ben ilk kızım olsun isterim sonra oğlum. aslında erkek hiç istemezdimde yeğenim çok tatlı geliyor şu sıralar yimek istiyorum onu 7 aylık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…