09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay canım ınan benım oglum bunların hepsını yapıyor zıbıdı ve pıyon ınstagramdan goruyolar egeyı :)
susludur bı kere ben egeyle erkek cocuklarınında bakımlı ve suslu olaıbleceklerını ogrendım
suanda egenın sacını justın bıeber modelı yapıyoruz :) kol saati ve parfumu var sunger bob lu :) evde supurge ve yemek yaparken sofra kurarken hep taşır goturur getırır bır gorsen o kadar tatlıkı ınan yersın gercekten abartmıyorum acayıp tatlı ve guzel konusmalarıyla yer bıtırır senı oyle herseyı konussun bır cocuk degıl ama cok sevgı dolu gecen gun bana
gercekten cok guzelsın anne dedı
ay yedım yedım onu :)
elbette kız cocuk cok zevklıdır ama ınan bana ben kız cocuk eksıklıgını yasamıyorum ınstagramda olsaydında gorseydın benım tatlısı :) buarada beraber camasır asıyoruz : 24: o bır coraba 3 mandal seklınde
https://www.google.com.tr/search?q=...bieber-konseri-icin-ucuz-biletler%2F;1000;993

kesinlikle pudra pembe diyorumm yapan ark. dan biliyorum çok güzl oluyor, füme ve pudra pembe

Fuşya olsun farklı olsun diyecem de
Ne zaman fuşya desem ban yiyorum
Perden ya da objelerle iki rengi de tamamlarsan hoş olur

Benım kızımda çok süslü...bana hiç benzememiş...

saları düzleştirmeler...

fönler.

kremler...

oyyyy yandım ben yandım...

her anları ayrı güzel. her dönemleri diyeyim..şeyi çok seviyorum sen hazırlanırken kaşla göz arasında alacağını alır sıvışır aradan. şimdi seninkiler büyük de kaynamıyordur aradan. benimki parlatıcıyı kaptı mı yatak odasında gardrobun aynasından bakarak sürer. geçen allık da yapmış kendince kapıda beni bekliyor. bizim küçük hanım dışarı çıkmaya hazır yani.
Allah herkese nasip etsin.

kesinlikle pudra pembe diyorumm yapan ark. dan biliyorum çok güzl oluyor, füme ve pudra pembe

gidermi diosun pampaaa

öyle çok objem yok çekirgem sade benim ev,
kararsız kaldım yani o yüzden :S

sağolun bacıkolar :)

gidermi diosun pampaaa

Benim de sade
Başkasında beğeniyorum ama bende huy var biliyosunuz sonra gözüme batar diye çok farklı bi ton kullanmaıdm o yüzden

Küçük müçük biblo bile olur fuşya-pembe arası bişeyler

hanimişde hanimiş piyonun Güngören çapkını hanimiş ahahah
çapkınmı yok daha nelerrr
bende mor da yiyorum
gofretçim ben oyumu gül urusundan yana kullanıyorum pastel tonalrı iyi durur. ama sende tam füme koltuğunu atsana öyle yardımcı olalım.
Tay tay yapıp Bursalara bile gidecekmiş ablası
dalga geçmeyin yaaaa çocuğu kafalayıp hemen çocuk patlatıcam
görürsünüz o zmn siz hıhhhhhh

Son düzenleme:

Büyük olduklarına bakma kaşla göz arasında plan yapıp abla kardeş beni ayakta uyutuyorlar sağ olsunlar, makyaj malzemelerinden sıyırdım ben hello kitynin çocuklar için ürünleri var onlardan aldım ruju allığı filan, aldılar doya doya yaptılar rahatladım bende şimdi sürekli dudak nemlendiricilerinden alıp veriyorum alın bu sizin rujunuz diyorum yiyo şaşkınlar :)))

bana soruyormusun panpişimmmmm

suruyorsan ben turkuaz derimmmmmmmmmm

ben çılgınımmm

ama şunlarda fena olmaz haneeeee

Eki Görüntüle 782816 Eki Görüntüle 782818 Eki Görüntüle 782820

gidermi diosun pampaaa

gofret fuşya da pudra da güzel fikirler. tabi diğer objelerin rengi de çok önemli özellikle halılar.
mesela düz renk veya haraketi azsa halıların fuşya kullanabilirsin ama baya hareketli ve hani klasik halı modellerindense o zaman yumuşak renkler kullanman pudra gibi daha iyi olur.

kaliteli mor kumaş ve kaliteli aksesuar ortamı zengin gösterir...her zaman ..
favori rengimm

ahaha piyon yeterince soğumuştur
bir romantik buluşmayı da engellediğimize göre vurup kafay yatabiliriz

yok valla hiç soğumadım. aksine daha çok şevkat duyuyorum. resimlerine bakıp bakıp içleniyorum sarıp sarmayalasım geliyor küçüğümü

ben de öyle yaptım. niveanın vişneli olanlarından verdim eline...benimki henüz kırma aşamasını geçemedi. ya kapatırken ya da sürerken fazla bastırıp sizlere ömür...

ipeğim evim çok sade ve pastel renkler
koyü fümede fuşya ağır kaçabilir sanki,
pudra daha yakın bir ihtimal

kızlar şu mutfağa bakın yaaaaaaaa

Eki Görüntüle 782827

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…