evet canım ve inan ki kız çocuğu büyütmek o kadar keyifli ki..
sana yardım eder. boyu kadar bulaşık makinasının yetiştiği yerlerinden bardakları falan alır..
çamaşır asarken eksik olmaz mandal verir..
elek süpürgesini illa ben yapacağım der..
makyaj malzemelerin zaten onun sayılır.. ben büyüdüm artık makyaj yapmadan dışarı çıkmam der..
parfümleri hak getire.
bebeğine annelik yapar..
sen de hepsini izlersin. erkek çocuğum olmadan yorum yapamacağım ama ikisi de candan geliyor. Allah sağlık ve güzel bir kader versin gerisi boş.
koyuya yakın füme rengi koltuk görünümlü bir kanepem var, (başlıkları beyaz)
2 adet berjerle takım yapmak istiyorum.
Bizim kanepenin aynısından füme rengi kumaş yok farklı tonları var
Berjerleri açık füme mi yaptırsam yoksa
fümeye uygun renkli kumaştan mı olsa, kararsız kaldım :S
ısıra ısıra yerim
hahaa çok ezdin benim yavrumus ende. sahippsizmis anddın sen onu ben varım bennnn
Çalış çalış iyidir Allah çalışanı sever :))
O ne ya sanırsın siteye saldırdı!
Kız çocuğu anlatılmaz yaşanır :) Her anneye lazım, pek keyifli pek güzeldir. Sabahları sizinle süslenir, sizinle hazırlanır, giyinir kuşanır.. :)
hanimişde hanimiş piyonun Güngören çapkını hanimiş ahahah
Çalış çalış iyidir Allah çalışanı sever :))
O ne ya sanırsın siteye saldırdı!
Kız çocuğu anlatılmaz yaşanır :) Her anneye lazım, pek keyifli pek güzeldir. Sabahları sizinle süslenir, sizinle hazırlanır, giyinir kuşanır.. :)
kesinlikle pudra pembe diyorumm yapan ark. dan biliyorum çok güzl oluyor, füme ve pudra pembe
Fuşya olsun farklı olsun diyecem de
Ne zaman fuşya desem ban yiyorum
Perden ya da objelerle iki rengi de tamamlarsan hoş olur
gidermi diosun pampaaa
öyle çok objem yok çekirgem sade benim ev,
kararsız kaldım yani o yüzden :S
sağolun bacıkolar :)
Tay tay yapıp Bursalara bile gidecekmiş ablası
çapkınmı yok daha nelerrrhanimişde hanimiş piyonun Güngören çapkını hanimiş ahahah
bende mor da yiyorumFuşya olsun farklı olsun diyecem de
Ne zaman fuşya desem ban yiyorum
Perden ya da objelerle iki rengi de tamamlarsan hoş olur
dalga geçmeyin yaaaa çocuğu kafalayıp hemen çocuk patlatıcamTay tay yapıp Bursalara bile gidecekmiş ablası
her anları ayrı güzel. her dönemleri diyeyim..şeyi çok seviyorum sen hazırlanırken kaşla göz arasında alacağını alır sıvışır aradan. şimdi seninkiler büyük de kaynamıyordur aradan. benimki parlatıcıyı kaptı mı yatak odasında gardrobun aynasından bakarak sürer. geçen allık da yapmış kendince kapıda beni bekliyor. bizim küçük hanım dışarı çıkmaya hazır yani.
Allah herkese nasip etsin.
gidermi diosun pampaaa
öyle çok objem yok çekirgem sade benim ev,
kararsız kaldım yani o yüzden :S
sağolun bacıkolar :)
çapkınmı yok daha nelerrr
bende mor da yiyorum
gofretçim ben oyumu gül urusundan yana kullanıyorum pastel tonalrı iyi durur. ama sende tam füme koltuğunu atsana öyle yardımcı olalım.
dalga geçmeyin yaaaa çocuğu kafalayıp hemen çocuk patlatıcam
görürsünüz o zmn siz hıhhhhhh
ahaha piyon yeterince soğumuştur
bir romantik buluşmayı da engellediğimize göre vurup kafay yatabiliriz
Büyük olduklarına bakma kaşla göz arasında plan yapıp abla kardeş beni ayakta uyutuyorlar sağ olsunlar, makyaj malzemelerinden sıyırdım ben hello kitynin çocuklar için ürünleri var onlardan aldım ruju allığı filan, aldılar doya doya yaptılar rahatladım bende şimdi sürekli dudak nemlendiricilerinden alıp veriyorum alın bu sizin rujunuz diyorum yiyo şaşkınlar :)))
gofret fuşya da pudra da güzel fikirler. tabi diğer objelerin rengi de çok önemli özellikle halılar.
mesela düz renk veya haraketi azsa halıların fuşya kullanabilirsin ama baya hareketli ve hani klasik halı modellerindense o zaman yumuşak renkler kullanman pudra gibi daha iyi olur.
gofret fuşya da pudra da güzel fikirler. tabi diğer objelerin rengi de çok önemli özellikle halılar.
mesela düz renk veya haraketi azsa halıların fuşya kullanabilirsin ama baya hareketli ve hani klasik halı modellerindense o zaman yumuşak renkler kullanman pudra gibi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?