Çekirge Hayatımın aşkıdır EmirMuhemir ne demek ayrıca
Muhasebeci Emir gibi
İrkek gibi
Acelesi yok zaten
Ben 2 yılda ancak öğrendim
Allam ya şu bdv'ye giriyorum, girdiğime gireceğime pişman oluyorum. Bazen kadın olduğumdan şüphe duyuorum bu hemcinslerimi gördükçe. Nasıl bir toplum, nasıl bir nesil yetişti böyle...
Çekirge Hayatımın aşkıdır Emir,gözümde sakınırım ,hem muhasebeci DEĞİL aşkito ne yaptığını söylemycem
Çekirge Hayatımın aşkıdır Emir,gözümde sakınırım ,hem muhasebeci DEĞİL aşkito ne yaptığını söylemycem
Bdv de kadınlar değerini hep düşürüyor canım,hemcinslerin derdi ne iseAllam ya şu bdv'ye giriyorum, girdiğime gireceğime pişman oluyorum. Bazen kadın olduğumdan şüphe duyuorum bu hemcinslerimi gördükçe. Nasıl bir toplum, nasıl bir nesil yetişti böyle...
bdv nin tadı tuzu kaçtı artık. hep yeni üyeler ve fake konular. devamı gelmiyor. bir de eskiden ban yemek bu kadar kısa sürmüyordu. şimdi ağzını açıyorsun ban yiyorsun ve süreler daha uzun. ben hiç bakmıyorum artık
Bilsem bende Ous'un adıyla nick alırdım tüh
Aman sakın söyleme muhasebeci değil de mühendisse bi kapan olur hayatının aşkını
evet canım,evlilik arefesinde Kpss çalışması atama derdi olan bir hayatsen bekar mısın muhemir?
sen bekar mısın muhemir?
Allam ya şu bdv'ye giriyorum, girdiğime gireceğime pişman oluyorum. Bazen kadın olduğumdan şüphe duyuorum bu hemcinslerimi gördükçe. Nasıl bir toplum, nasıl bir nesil yetişti böyle...
Hoşgeldin Tugbasah:118::118:Kızlarr Merhaba
Aranızda yeniyim yeni gördüm bu topiği tesadüfen yani ne güzel bi sayfa sohbetiniz çok hoş
şu teşhirci kadınlar diye yazıp tutanlara mı diyorsun lydxx saçmalığın daniskasııı
nerdeyse tecavüze uğrayanalr haksız kapansalardı diyceklerr ,ufacık bebelerin ,yaşlılar,özürlülerin başına gelenleri kim açıklıycak acaba
, zihniyeti pis olmasın insanın
bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;
1. hayırlısıyla hamile kalmak
2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?