09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Muhemir ne demek ayrıca
Muhasebeci Emir gibi
İrkek gibi

Acelesi yok zaten
Ben 2 yılda ancak öğrendim
Çekirge Hayatımın aşkıdır Emir,gözümde sakınırım,hem muhasebeci DEĞİL aşkito ne yaptığını söylemycem

Allam ya şu bdv'ye giriyorum, girdiğime gireceğime pişman oluyorum. Bazen kadın olduğumdan şüphe duyuorum bu hemcinslerimi gördükçe. Nasıl bir toplum, nasıl bir nesil yetişti böyle...

bdv nin tadı tuzu kaçtı artık. hep yeni üyeler ve fake konular. devamı gelmiyor. bir de eskiden ban yemek bu kadar kısa sürmüyordu. şimdi ağzını açıyorsun ban yiyorsun ve süreler daha uzun. ben hiç bakmıyorum artık

Çekirge Hayatımın aşkıdır Emir,gözümde sakınırım,hem muhasebeci DEĞİL aşkito ne yaptığını söylemycem

Bilsem bende Ous'un adıyla nick alırdım tüh
Aman sakın söyleme muhasebeci değil de mühendisse bi kapan olur hayatının aşkını

Allam ya şu bdv'ye giriyorum, girdiğime gireceğime pişman oluyorum. Bazen kadın olduğumdan şüphe duyuorum bu hemcinslerimi gördükçe. Nasıl bir toplum, nasıl bir nesil yetişti böyle...
Bdv de kadınlar değerini hep düşürüyor canım,hemcinslerin derdi ne ise

ya öyle can sıkıntısına bakayım dedim yok kocam mini etekli kadına bakıyor! teşhirciler bilmem ne... Giyerim arkadaşım eteğimide ya bu örümcek zihniyetin bu kadar türemesinden çok bunaldım.

Kızlarr Merhaba

Aranızda yeniyim yeni gördüm bu topiği tesadüfen yani ne güzel bi sayfa sohbetiniz çok hoş

Son düzenleme:
Ben pek elbise etek takılan biri değilim, genelde pantolon giyerim iş yerinde sürekli koşturduğum için, bugünde esti hafif mini elbise ve baya topuklu ayakkabı giydim üstüne mesajı görünce attı tepem :))))

şu teşhirci kadınlar diye yazıp tutanlara mı diyorsun lydxx saçmalığın daniskasııı

nerdeyse tecavüze uğrayanalr haksız kapansalardı diyceklerr ,ufacık bebelerin ,yaşlılar,özürlülerin başına gelenleri kim açıklıycak acaba

, zihniyeti pis olmasın insanın

Aynen o zihniyete kızıyorum! Çocuklara kızıyorum! Annelere kızıyorum! Kafan ne ki çocuğu nasıl yetiştireceksin.. neyse ya :))) geçti sinirim ehehe

bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;

1. hayırlısıyla hamile kalmak

2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm

ayayayayay var benim iki şirin cici aşkımmmm başka aşk meşk istemem :)) ama belki bir gün kendimi hazır hissedersem ufak flört olabiler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…