09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım boş ver ya. onlar tamamen öz güvensiz ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor. geçende bir konu vardı. kızın erkek arkadaşı asistanmış ünide. ya da araştırma görevlisi..
erkek arkadaşı proflardan birinin eşinin bir işini yapmış işle alakalı mail yoluyla bunu kadına atmış. tercüme gibi bir şey.
kadın başkar bir şey daha sormuş falan buna.
kız da kalk sen o kadına mail at bir daha bana bir şey sorma diye erkek arkadaşının ağzından...
çocuk ayrılmış. vay efendim bunu bana nasıl yapar.
ve inan destekleyen bir sürü kadın vardı.
gülüyorum böyle tiplere..
irkeğini dişi sinekten kısnanan kadınlara..

Bende şey dedim siz kocişkolarınızın gözlerini bağlayın en iyisi
Çünkü kimse sizin eşiniz bakmasın diye giyim tarzını değiştirmez

ayyy o kız hasta ipek,, çocuk okulda öğrencisiyle konuştu diye bile kavga çıkattan bi kız

hastalık boyutunda onunki kıyaslanamz yani kimseyler evlerden ırak

ayyy o kız hasta ipek,, çocuk okulda öğrencisiyle konuştu diye bile kavga çıkattan bi kız

hastalık boyutunda onunki kıyaslanamz yani kimseyler evlerden ırak

evet canım benim kadın olarak midem kalktı.. hala umudu vardı arar mı diye...

kızlar kusura bakmayın ben çıkmıştım hemen. gittik ama motor çok kötüydü beğenmedik sonra nişantaşından şişliye yürüdük bi mc yedik o işe gitti bende işe geldim. canım benim ya çok tatlı

bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;
1. hayırlısıyla hamile kalmak
2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm

canım Allah razı olsun o ne güzel bir dilektir öyle. Amin Allahım duysun dualaımız. sana hayırlısıyla bir bebek bizede bir koca nasip etsin inşallah. herkesin günü güzel geçsin bide

Çekirge çok kısa bir zamanda derin bir Rüya:
Kuruyemiş;bereketli bir rızkın olacağını,
kapşonlu monta;bir olay yada kişi karşısında sözlü yada tepkisel korumaya geçecek bir hareketin tavrın olacağı ve olduğu
Bir şey düştüğünü hissetmek;unutkanlık,yada maddi ve manevi bir şeyden kısa da olsa ayrılacağını
adamın arkadan gelmesi ve birşeyler vermesi;güvenmediğin yada güvenmekte tereddüt ettiğin biri ile yada birileri bir diyaloğun olacağı
Dua istemek ;manevi bir boşluktasın bir yerlerde manevi bir yardım talep ediyosun
adamla para yada kağıt alışverişin;sana verilen yada ikram edilen şeylerin alımında tereddüt edeceğin anlamı çıkıyor
Bununla beraber Allah daha iyisini biliyor.

evet canım benim kadın olarak midem kalktı.. hala umudu vardı arar mı diye...

ayrılmışlarmı , çocuk kurtuldu

o kızla huzurlu olmak isitiyosa işi gücü bırakıp evden çıkmaması lazım

yanlışlıkla kızın birinin kolu değse kavga çıakrtan ,selamlaştığında bile sorun yaratan tippp çocuk kurutlmuş

Teşekkürler

kimden neden bahsettiğinizi anlamadım ben.

sovr kayınvalidenin yaptığı hareket çok ayıp olmuş ousa söyleseydin keşke alındığını. o zaten gerekli merciilere iletirdi.. içinde kalacağına söyle ona dert olsun. kendinide fazla akıllı sanmasın.
benim ex ous olsa ama hemen bunu farkeder annesini bi güzel terslerdi. hoş kaynanada yapmazdı gibime geliyo ama.

benimkide farketti bişi demedi annesine ama bana yarısını sen iç dedi bende içemem dedim

şimdi söylemeyi istemiyorum lafı geldiğinde laf sokucam o zaman da kavga ederiz büyük ihtimal

yada şimdilik bişi demiyim biraz gıcıklığım geçsin o zaman söylerim sakince

Kaynanam o konuda çok cömerttir
Ben çay sevmem
Bana özel meyve suyu alıyordu bi ara
Teşekkür ederim gerek yok dedim

sinirin geçince sakince söyle o zamn hem snein olgunluğunu farkeder. ama fazla olgun olmakta iyi değil sonrada az alttan al yaşlı kadın bilmem ne başlar. cazgırlığı seviyorum
Zaten içimden geçti de yeni evliydim görgüsüzlük etmek istemedim
Ous fısırdıyodu gülüyodu söylim mi bunu da sevmez bi dahakine kola al diye
Sus dedim öyle ayıp
söyleseydi be nolucak alıyor madem içtiğinden alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…