Ben pek elbise etek takılan biri değilim, genelde pantolon giyerim iş yerinde sürekli koşturduğum için, bugünde esti hafif mini elbise ve baya topuklu ayakkabı giydim üstüne mesajı görünce attı tepem :))))
7 kocalı hürmüz gibi konuştuğuna bakma ablası kpss ye hazırlanan bekar bi hanım kızımız o
ayayayayay var benim iki şirin cici aşkımmmm başka aşk meşk istemem :)) ama belki bir gün kendimi hazır hissedersem ufak flört olabiler :))))
canım boş ver ya. onlar tamamen öz güvensiz ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor. geçende bir konu vardı. kızın erkek arkadaşı asistanmış ünide. ya da araştırma görevlisi..
erkek arkadaşı proflardan birinin eşinin bir işini yapmış işle alakalı mail yoluyla bunu kadına atmış. tercüme gibi bir şey.
kadın başkar bir şey daha sormuş falan buna.
kız da kalk sen o kadına mail at bir daha bana bir şey sorma diye erkek arkadaşının ağzından...
çocuk ayrılmış. vay efendim bunu bana nasıl yapar.
ve inan destekleyen bir sürü kadın vardı.
gülüyorum böyle tiplere..
irkeğini dişi sinekten kısnanan kadınlara..
ayyy o kız hasta ipek,, çocuk okulda öğrencisiyle konuştu diye bile kavga çıkattan bi kız
hastalık boyutunda onunki kıyaslanamz yani kimseyler evlerden ırak
bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;
1. hayırlısıyla hamile kalmak
2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm
Çekirge çok kısa bir zamanda derin bir Rüya:Ben hiç rüya hatırlamıyorum ( Görmüyorum sanıyordum görürmüş herkes aslında )
Ama bugün uyandım bi daha bi 5 dk yatayım dedim
Ben kuruyemişçiden eve dönüyordum, kapşonlu bi montum vardı
Arkamdan bi adam geliyodu bişey düştüğünü hissettim benden, bi döndüm baktım adam var arkamda kağıtlar gördüm de adamı görünce daha hızlı yürüdüm
Adam da hızlandı geldi dedi ki bu kağıtlar sizden düştü duaya benzer bişey ve para
Önce o kağıdı verdi sonra paranın bi kısmını çaktırmadan alıp kalan kısmını bana verdi
Ben sadece merak edip kağıdı aldım, kötü bişey gibiydi. Parayı da istemiyorum sizin olsun dedim
Napim ben bunu dedi siz bilirsiniz, bana dua etseniz yeter dedim
Israrla bi kısmını uzattı adam, bende sadaka olarak verin isterseniz ben istemiyorum dedim
Sonra telefonum çaldı
Arayan Ous, uykuda kalma işe gecikeceksin diyodu
evet canım benim kadın olarak midem kalktı.. hala umudu vardı arar mı diye...
evet canım benim kadın olarak midem kalktı.. hala umudu vardı arar mı diye...
Çekirge çok kısa bir zamanda derin bir Rüya:
Kuruyemiş;bereketli bir rızkın olacağını,
kapşonlu monta;bir olay yada kişi karşısında sözlü yada tepkisel korumaya geçecek bir hareketin tavrın olacağı ve olduğu
Bir şey düştüğünü hissetmek;unutkanlık,yada maddi ve manevi bir şeyden kısa da olsa ayrılacağını
adamın arkadan gelmesi ve birşeyler vermesi;güvenmediğin yada güvenmekte tereddüt ettiğin biri ile yada birileri bir diyaloğun olacağı
Dua istemek ;manevi bir boşluktasın bir yerlerde manevi bir yardım talep ediyosun
adamla para yada kağıt alışverişin;sana verilen yada ikram edilen şeylerin alımında tereddüt edeceğin anlamı çıkıyor
Bununla beraber Allah daha iyisini biliyor.
hatırladım o hatunu çok eğleniyordum ben okurken :))) adam iyi bile dayandı ya..
kimden neden bahsettiğinizi anlamadım ben.
sovr kayınvalidenin yaptığı hareket çok ayıp olmuş ousa söyleseydin keşke alındığını. o zaten gerekli merciilere iletirdi.. içinde kalacağına söyle ona dert olsun. kendinide fazla akıllı sanmasın.
benim ex ous olsa ama hemen bunu farkeder annesini bi güzel terslerdi. hoş kaynanada yapmazdı gibime geliyo ama.
kola al diyeydinn
sinirin geçince sakince söyle o zamn hem snein olgunluğunu farkeder. ama fazla olgun olmakta iyi değil sonrada az alttan al yaşlı kadın bilmem ne başlar. cazgırlığı seviyorumbenimkide farketti bişi demedi annesine ama bana yarısını sen iç dedi bende içemem dedim
şimdi söylemeyi istemiyorum lafı geldiğinde laf sokucam o zaman da kavga ederiz büyük ihtimal
yada şimdilik bişi demiyim biraz gıcıklığım geçsin o zaman söylerim sakince
söyleseydi be nolucak alıyor madem içtiğinden alsınZaten içimden geçti de yeni evliydim görgüsüzlük etmek istemedim
Ous fısırdıyodu gülüyodu söylim mi bunu da sevmez bi dahakine kola al diye
Sus dedim öyle ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?