09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Zaten içimden geçti de yeni evliydim görgüsüzlük etmek istemedim
Ous fısırdıyodu gülüyodu söylim mi bunu da sevmez bi dahakine kola al diye
Sus dedim öyle ayıp

bu nelaaaan deseydin bebe mi var karşınızda

çazgırlık benim göbek adım, şimdi söylersem cazgırlaşcamı biliyorum m, şu an psikolojim müsait değil cazgırlaşmaya , başka bi gün başka bişeyden kavga ederken onuda söylerim bi taşla iki kuş aradan çıkar

Gerekirse kolamı yanımda taşırım yine söylemem söyletmem öyle bişey benim adıma
azıcıkta net ol be çekirge ne olacak sanki. sonuçta kadın sana iyilik etmek istiyor anne ben msuyuda sevmem de giderkende kola al 2 kere ıoh mis de anlar zaten. illa bunu değil onu al demek değilki o. ama desende bişey olmaz. sonuçta ailesiniz siz artık böyle küçük detaylara takılmamak laızm.
ahaha aynen bebeğim. bende çok pis laf sokarım, konuları öyle bişr bağlarımki kaşımdakide anlamaz nerden nereye geldğimi

ay sende hamiş olsan ne kadr güzel olur. çek sende yapma beni bekle bee bizde beraber kalalım

Ben o zaman yeni evliydim, demiştim zaten
Giderken zaten ikramlık bişeyler götürüyoruz bazen kola da oluyo ama onlar pek sevmiyo galiba yarısını nerdeyse ben içiyorum büyük kolanın

Ben bişey istemem ki
Çay varsa çay bile içeirm ikram edildi diye
1 bardak, kafi zaten

Meyve suyu ve kolaya da gerek yok olursa ben alırım zaten

dün ebnim eski teli kazn aramış. bende normalde hayatta beni arayanı aramam arasın işi düşmüşse bida derim. dün bi arayasım geldi. aradım meğerse kk imiş. kart gönderimi yapılacakmışta onunla ilgili. bende dedim yoksa

piyo kız sende kaç gündür bu ufaklık lafı dolanıyor hayırdır bacı bi durummu var ous adayımı buldun
ay yok be bişi olduğundan değil. kendi kendime gelin güvey oluyorum. benden 1 yaş küçük bir arkadaşım yardımcı oluyorda motor almak için bana bendeöyle takılıyorum. yoksa öyle bişey yok. zaten istememde. (yan cebime koy)

ben geldım
yemek yıyemedım tıksıntı ıcındeyım
yogurt karpuz ve corba ıctım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…