bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;
1. hayırlısıyla hamile kalmak
2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm
ayayayayay var benim iki şirin cici aşkımmmm başka aşk meşk istemem :)) ama belki bir gün kendimi hazır hissedersem ufak flört olabiler :))))
Kurban lardan olurummmmmmmmmmm canımmmmmmmm allahım gönlün muradını versinnnn
cınsı munasebet konusalım
itirtaf.comdan
3 gün 7 saat önce gönderdi.
Share Cansın
Konyaaltı sahilinde hamile karısı ile denize gelen ve sırf karısı yüzüstü güneşlenebilsin diye yerde karnı kadar bir çukur açan ve böylece bebeğe baskı olmadan karısına bu imkanı sağlayan arkadaş; cansın be...
bdv ye konu açıcam. bu cute ün bu istekliliğini napalım diyee
hiç canım istemedi...halim yok valla elim kolum kalkmıoooocınsı munasebet konusalım
etkileyici gelmedi bana
kesin kadın başının etini yemiştir de zorla açtırmıştır çukurru
hiç canım istemedi...halim yok valla elim kolum kalkmıoooosendeki bu istek beni öldürecek...
ay yok be bişi olduğundan değil. kendi kendime gelin güvey oluyorum. benden 1 yaş küçük bir arkadaşım yardımcı oluyorda motor almak için bana bendeöyle takılıyorum. yoksa öyle bişey yok. zaten istememde. (yan cebime koy)
hayırlısı diyelim o zamn sen yinede takıl bunla exten de uzak durdiii mi amaaaay çocuğun yanında da gayet ciddiyim. görseniz ne bu lafları neresinden uyduruyo dersiniz
canım dün bi topikte neler konuşulmuştu eşime onu istediğimi söleyemiyorum yazmış bi tanesi ortaya ne fantaziler atılmıştı ulen dedim bu güne kadar hiç öle gel şey yapalım demedimcınsı munasebet konusalım
kazen 'e sorsana bir ararsa kedisi bulunmuşmu
amin canım bakalım.hayırlısı diyelim o zamn sen yinede takıl bunla exten de uzak dur
canım dün bi topikte neler konuşulmuştu eşime onu istediğimi söleyemiyorum yazmış bi tanesi ortaya ne fantaziler atılmıştı ulen dedim bu güne kadar hiç öle gel şey yapalım demedimdertt de etmedim açıkçası
kuzum kk kart ile ilgili konuştuk özel konuşmuyoruz kendisiyletavrını koydu uyarısınıda mune ye yaptırttı. daha da öyle işlere girişmem. kendisi kaybettii
amin canım bakalım.
evet o konu ansıl bişeydi öyle. ne değişik yöntemler varmış. bi tanesi çok yattı kafama bulunca yapıcam
niye nesi varki :26::26::26:
Kedisi bunalıma soktu onu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?