09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu mübarek cuma gününde 2 tane dileğim var ;

1. hayırlısıyla hamile kalmak

2. sana, elm e ve piyoyaa,fallene çok güzel bir aşkk diliyorumm

Kurban lardan olurummmmmmmmmmm canımmmmmmmm allahım gönlün muradını versinnnn

ayayayayay var benim iki şirin cici aşkımmmm başka aşk meşk istemem :)) ama belki bir gün kendimi hazır hissedersem ufak flört olabiler :))))

nasıl yani ayrımısın eşinden ?

itirtaf.comdan

3 gün 7 saat önce gönderdi.
Share Cansın
Konyaaltı sahilinde hamile karısı ile denize gelen ve sırf karısı yüzüstü güneşlenebilsin diye yerde karnı kadar bir çukur açan ve böylece bebeğe baskı olmadan karısına bu imkanı sağlayan arkadaş; cansın be...

etkileyici gelmedi bana

kesin kadın başının etini yemiştir de zorla açtırmıştır çukurru

diii mi amaaa ay çocuğun yanında da gayet ciddiyim. görseniz ne bu lafları neresinden uyduruyo dersiniz
hayırlısı diyelim o zamn sen yinede takıl bunla exten de uzak dur
cınsı munasebet konusalım
canım dün bi topikte neler konuşulmuştu eşime onu istediğimi söleyemiyorum yazmış bi tanesi ortaya ne fantaziler atılmıştı ulen dedim bu güne kadar hiç öle gel şey yapalım demedim dertt de etmedim açıkçası

amin canım bakalım.
evet o konu ansıl bişeydi öyle. ne değişik yöntemler varmış. bi tanesi çok yattı kafama bulunca yapıcam

amin canım bakalım.
evet o konu ansıl bişeydi öyle. ne değişik yöntemler varmış. bi tanesi çok yattı kafama bulunca yapıcam

hangisi mesela

valla ne diyim dün etkilenmedim desem yalan olur meğer ne odunmuşum dedim hatta gittim iki göz süzdüm anında işe yaradı

dun gozum dondu
kocamada mesaj attım boyle boyle dıye
seksı gecelıgımle egenın odasında yerde uyumusum ): kocam kaldırdı yataga yattımuyumaua horlamaya devam dedı hanı sey
dedım ote gıt ya uyuyorum saygısız
yanıyorum ablalarım
kusum rahatlamıyor yan tarafları pısk olmsu sanırım akıntıdan ıc baldırmı desem ne desem anladınızmı ıyıce anlattırmayın bana
oralarda yanıyor acıyor kıpkırmızı yaaaaaaaaaaaa
sex hayatım maafolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…