09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

( olsun canım özel gün sıkıntını kenara koy geçen gün ömürden
kendin evde pasta yapabilirsin
mumlar alıp gül yolu yapabilirsin
masaya kuru çiçekler taşlar serpip kokulu siml,i mumlar felannnn

:)))

Eki Görüntüle 784166

Son düzenleme:

en iyisi ben evi bi toparlayıp markete gidim
malzeme alayım kendim yapayım
kardeşim olmasa iyiydi de şimdi fantaziden fantaziye koşamıcaz haliyle

duyan da beni dünkü coplu kırbaçlılardan sanır altı üstü bi gecelik giyip mum yakacağdım o da yalan oldu

bi yerden tutup yakalıcam ama du bakalım :)) biri fantazi der biri pasta biri kırbaç der biri bebe hey allam yareebbbeeemm

ozaman yağla kelepçede al ahahaahahahahhaha

doktora gt yavru enfeksiyon kötü nasıl duruyosun yaaa öleeeeeeeeeeeee nerden geliyo bu atrasiyon sana nalamadım gtti ilk hamile olduğumda hiç istemyodummm uykusuzluktan ölüyodummm

nem için olmamış bence. çünkü hem dürüst olmuş söylemiş. hemde kazen ceza puanlarını da aktarmış. o zaten tanındığından değil ceza puanı çok diye yeni bir sayfa açmak istiyordu
kazenin de indrim yapma sebebi doğumgünü olması olabilir 5 eylül. yada gözünden kaçmıştır

cute hamilelik sana hiç yaramadı. sen nasıl evlenmeden durdun bilmem kaç ay yaa

kızlar bu arada medcezir'e noldu bilen varmı? bi gitmiş pirr gitmiş. hattı da kapalı ulaşamadım cepten

ozaman yağla kelepçede al ahahaahahahahhaha

kız bacım gelecek diyom sen yağ diyon kelepçe diyon

bizim maç oynanacak mı oynanmayacak mı o bile belli değil

millet nasıl kaynanasıylan aynı evde yaşıyor yahu? her şeyi geçtim ben adamla yatmazdım herhalde biri duyar biri gelir banyo derdi ayrı zaten

haahha hakkaten bu hamilelere nolmuş cute bi yandan sen bi yandan gecelikler fantaziler
ben dünkü topikte gördüğümü söledim hatta bi tanesi hamileymiş vücut çorabı almış aynı diyor filenin içinde kabak gibi oldum ona çok güldüm
aqua tam bi ay sonra benimde evlilik yıldönümüm ve napçamı hiç bilmiyorum
aman daha bir ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…