09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evliyken exin memleketine gittiğimizde anneanne de bizi canımızdan bezdiriyordu. İnanılmaz titiz bi kadındı. Utanmasa kapıdan girerken tırnak kontrolü yapacaktı. Sürekli peşimde banyo yap duş al nem cok diye geziniyodu, kendimi pismişim gibi hissettiriyodu. Hayır duşa girince de niye erken cıktın fln diye soru soruyodu kabus gibi

belli belli uydurduğun gel bacum gel nirelerdesin

ex ve tayfası ailecek arzlarmış be kuzum :)

caminin arka sırtları neresi oluyor kız? varsa buralarda gider alırım var mıdır ki?
NERDE Oturdugubnu bılıyorumkı ben senı :) merkez camının arkalarında bak derım anladın sen onu meshur camı
kardesın olunca mum yakamıyonmu yavrum ıcınmı gectı kardesıne calpol ıcır yemeklerde :) colasında bayılsın o sen ısıne bak
doktora gt yavru enfeksiyon kötü nasıl duruyosun yaaa öleeeeeeeeeeeee nerden geliyo bu atrasiyon sana nalamadım gtti ilk hamile olduğumda hiç istemyodummm uykusuzluktan ölüyodummm
benımde uykum var rahat uykuya gecıs ıcın bu yok sa cok agresıf oluyom

cute hamilelik sana hiç yaramadı. sen nasıl evlenmeden durdun bilmem kaç ay yaa
hemıde bız ne zor yaptık bu ısı bılıyonmu kedıcıkın aklı cıkar anlatsam :)

kızlar bu arada medcezir'e noldu bilen varmı? bi gitmiş pirr gitmiş. hattı da kapalı ulaşamadım cepten
he ya ama sormak yasakmıs kazen bana kızıyor
la senzamı klasık ya
erotıc.com 'dan alacaksın :) hahaha
ne aldın la senzadan
Evet en güzel hediyemiz bu oldu elhamdülillah.

Çarşamba günü ilk defa gördüm bebeğimi monitörde, yüzünü gördüm, daha şimdiden eşime benziyor :)

Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
ayy canım ne guzel zayıfcacıktır sımdı o :)

seni unutmaya ömrüm yetermi dön desem tersine dünya dönermiiiiii

gerçi hayatın dramasıı varsssaaa rondonun kremaaasııı varr

şimdi farkettim ki sayfanın altında hyundai reklamı dönüyo ve otomatiği çıkmış peh peh! algıda seçicimiyim neyim..

öyle temizlik hatunlara da dalasım var, sokaktan kova ile toz toprak getirip inadına odaya salıverirdim sanırım.

Size şiirler yazıyorum yine de yaranamıyorum nankörler! Hepinizi koyucam kapının önüne sabrım tasmak üzereee :)

akrostiş yaparsan belki kırılan kalbimizi tamir ederinn

bak antin kuntin şiirler yazıyosun sonra ben saçma esprilere dalıyomm

olmuyo pamppaa düzenimiz bozuluyoo

ne kadınmış yahuuuu olmadı bide kese ataydı snaaa

benımde kaynanam elınde olsa vılla alır butun gelınlerle aynı yerde otururdu
bızıde ısterdı
ılk evlendıgımızde haatda 2 aksam orada kalmamızı ıstedı
evde 3 erkek avr zaten kocam harıc , hatta lafı gecıtıgnde aıleyle yasamanın nesı kotu dıyor ama kendısı zamanında d.l t..k elınde gezıyormus aıleyle olmanın nesı kotuymus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…