aqua tam bi ay sonra benimde evlilik yıldönümüm ve napçamı hiç bilmiyorum
bacı yazdımda görmedin heral ayrımısın herüften sen
kız bacım gelecek diyom sen yağ diyon kelepçe diyon
bizim maç oynanacak mı oynanmayacak mı o bile belli değil
millet nasıl kaynanasıylan aynı evde yaşıyor yahu? her şeyi geçtim ben adamla yatmazdım herhalde biri duyar biri gelir banyo derdi ayrı zaten
ben dünkü topikte gördüğümü söledim hatta bi tanesi hamileymiş vücut çorabı almış aynı diyor filenin içinde kabak gibi oldumona çok güldüm
aman daha bir ay var
aqua tam bi ay sonra benimde evlilik yıldönümüm ve napçamı hiç bilmiyorum
ben hiç böyle şeylerin insanı değilim zaten, romantikliğin r'si yok. doğuştan yüklenmemiş bünyeye ben napayım
pasta yaptırcaktım onda da uyuz oldum benim adama bilmiyom hiç bi şey içimden gelmiyor desem yeridir. görmce mevzularını anlatmıştım canım sıkkın hala. üstüne bi şey olmadı ama ben alışık değilim böyle şeylere psikolojim bozuldu resmen, kaynanayla, benim kocaya da uyuz oluyorum bu ara heyheylerim üstümde nedense
kaynanaya gezmeye gttiğinde eşim deli oluyo yok biri duyar eder berbat bişey eşim evlenmeden önce beraber oturalım diyodu ahanda bak deidm beraber otursan böle milletin yatmasını bekle ett banyo derdi olckk sabah kalk bide biizm kaynana söler durur hadi banyoya girin akşam len sanane işimiz gücümüz olur ne karışıyon banyoya eşimde kızdı anne sanamı kaldı banyo yapın demek die karının aklı çıkıyo herhal bişey yapcklar die
Sovr, benim de hazirandaydı.
Ben ne yaptım biliyor musun?
Çocuk yaptım
onu diyodum bende biraz önce bebiş haberi alırsam doğumgününde veririm haberi o aradan çıkar
evlilik yldönmne düşüncem artık bişiiler yada bi forma alıp sıyrılcam
üüüüfff sormaaa bende aynı şekildeyim bide eylülün 10 unda doğum günü var eğer hamile olursam o tarihte söylerim diyom bi taşla iki kuşş
ev lilik yıldönümümüzde de ondan bişi bekliyim araştırıyo bişiler zaten bide fb formaıs alırım süpriz işte
olduda bitti maşallahhh , aklıma bişi gelse yapçam da odunun tekiyim
hahahaha kardeş kardeş oturun diye mi almış seni oğluna
kendi kaynanamı severdim aslında hala seviyorum ama yok eskisi gibi değilim katlanamıyorum kadına.yok anacım yok aynı evin içinde imkansız oturamam kendi ailemle bile
Sen anlamadın,
bizim bebiş yıl dönümü meyvesi
Sen anlamadın,
bizim bebiş yıl dönümü meyvesi
fantaziler var güya da kimse bişiden bahsetmedi heralde herkes ben gibi odunBu ayki işlerimi bitirdim sayılır, yetiştirmek için giremedim.
Şimdi geldim, ayıplı menüde neler var ?
maşallah sana bende bu çocuğu eşimle vedalaşıyoduk kazara yaptıkSovr, benim de hazirandaydı.
Ben ne yaptım biliyor musun?
Çocuk yaptım
aa negzelmiş denk gelmiş maşallah size. bizim planımız yok olsa da denk gelmezdi zaten
sovr istiyosun sen bak denk gelirse süper olur
ben şimdi çıkıyorum evi toparlıcam pasta malzemesi alcam pasta yapayım hiç değilse. hediye almıcam galiba kendi alsın bana hıhh
bi de maçı bugüne alıcam galiba yarın zor kardeşim olcağından, mum felan yakarım la senza'dan bi şeyler aldıydım daha giymedim onları giyerimişte benimkine en güzel forma
haa bi de şey almıştım duş jeli, vücut kremi, body splash set üçlü onları da sürünim bare
yok anancımmm ya kadın oğlunun koynuna gircem die ödü patlıyo nerdir hadi banyoya girin diyo bende diyom herkes yatsın uyusun öle gircemmm hava sıcak diyommşimdiden hem banyoyamı girilir diyom kadın manyak ya takmışşşş ama ipleyen kimmm oğluda deli oluyooo annneeeeeeeee diyo bi susuyoooo babasıda gece gec saatlaere kadar tv izler ahanda diyom bak beraber olsan böle kuzu kuzu ayda bir denk gelir diyommm iyiki ayrıyız diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?