09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yemeğe kaçayım ben. 11 de yemiştik dışarda benm yavru kurt ile. şimdi acıktım sipariş verdim gidem alam gelcem yine. öpüldünüz

aqua tam bi ay sonra benimde evlilik yıldönümüm ve napçamı hiç bilmiyorum

ben hiç böyle şeylerin insanı değilim zaten, romantikliğin r'si yok. doğuştan yüklenmemiş bünyeye ben napayım

pasta yaptırcaktım onda da uyuz oldum benim adama bilmiyom hiç bi şey içimden gelmiyor desem yeridir. görmce mevzularını anlatmıştım canım sıkkın hala. üstüne bi şey olmadı ama ben alışık değilim böyle şeylere psikolojim bozuldu resmen, kaynanayla, benim kocaya da uyuz oluyorum bu ara heyheylerim üstümde nedense

kaynanaya gezmeye gttiğinde eşim deli oluyo yok biri duyar eder berbat bişey eşim evlenmeden önce beraber oturalım diyodu ahanda bak deidm beraber otursan böle milletin yatmasını bekle ett banyo derdi olckk sabah kalk bide biizm kaynana söler durur hadi banyoya girin akşam len sanane işimiz gücümüz olur ne karışıyon banyoya eşimde kızdı anne sanamı kaldı banyo yapın demek die karının aklı çıkıyo herhal bişey yapcklar die

ben dünkü topikte gördüğümü söledim hatta bi tanesi hamileymiş vücut çorabı almış aynı diyor filenin içinde kabak gibi oldum ona çok güldüm
aman daha bir ay var

eed onu ben de gördüm çok komikti elmayraya güldüm ben de biri demiş ya adamın kulağına üfle mi ne asdasdasd

elmayra da adam dönüp derse manyak mısın bu sıcakta ne üflüyon diye

ben olsam ben de öyle derdim sapık gibi ne üflemesi

Son düzenleme:

üüüüfff sormaaa bende aynı şekildeyim bide eylülün 10 unda doğum günü var eğer hamile olursam o tarihte söylerim diyom bi taşla iki kuşş

ev lilik yıldönümümüzde de ondan bişi bekliyim araştırıyo bişiler zaten bide fb formaıs alırım süpriz işte

olduda bitti maşallahhh , aklıma bişi gelse yapçam da odunun tekiyim

hahahaha kardeş kardeş oturun diye mi almış seni oğluna

kendi kaynanamı severdim aslında hala seviyorum ama yok eskisi gibi değilim katlanamıyorum kadına.yok anacım yok aynı evin içinde imkansız oturamam kendi ailemle bile

ben şimdi çıkıyorum evi toparlıcam pasta malzemesi alcam pasta yapayım hiç değilse. hediye almıcam galiba kendi alsın bana hıhh

bi de maçı bugüne alıcam galiba yarın zor kardeşim olcağından, mum felan yakarım la senza'dan bi şeyler aldıydım daha giymedim onları giyerim işte benimkine en güzel forma

haa bi de şey almıştım duş jeli, vücut kremi, body splash set üçlü onları da sürünim bare

yok anancımmm ya kadın oğlunun koynuna gircem die ödü patlıyo nerdir hadi banyoya girin diyo bende diyom herkes yatsın uyusun öle gircemmm hava sıcak diyommşimdiden hem banyoyamı girilir diyom kadın manyak ya takmışşşş ama ipleyen kimmm oğluda deli oluyooo annneeeeeeeee diyo bi susuyoooo babasıda gece gec saatlaere kadar tv izler ahanda diyom bak beraber olsan böle kuzu kuzu ayda bir denk gelir diyommm iyiki ayrıyız diyo

Duydum ki beni unutmaya meylediyormuşsun; etme!
Başka bir Elmayra'ya meylediyormuşsun; etme!

Harama bulaşan gözüm, güzelliğinin hırsızı.
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun, etme.

Uydurdummmm uydurdummmm

hadi bakalım bebişte yaparsın belkim bugüncuteden taktik allll nereye kalboldu o şimdi

Evet en güzel hediyemiz bu oldu elhamdülillah.

Çarşamba günü ilk defa gördüm bebeğimi monitörde, yüzünü gördüm, daha şimdiden eşime benziyor :)

Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

tövbe tövbe kilit taksın isterse oğlunun şeyine

acaba oğlu olanlar oğlandan sonra mı deliriyolar yoksa zaten deliler de oğlan tuzu biberi mi oluyor?

benim annemin oğlu yok olsa iyi bir kaynana olurdu kesin iyiden kastım yani kaynanalığını hakkıyla yapardı affetmezdi

hadin ben kaçtım kızçeler

işler güçler işler güçler...

öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…