09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

seni unutmaya ömrüm yetermi dön desem tersine dünya dönermiiiiii

gerçi hayatın dramasıı varsssaaa rondonun kremaaasııı varr

Aşağıda gelinlikli resmini görmeseydim küfrü yicektin ahahahah

ex ve tayfası ailecek arzlarmış be kuzum :)

ivet ömrmü yediler

Sen naıslsın bebişimmm

Ben otomatik araba sevmiyorum. akülü gibi sıkılıyorum kullanırken

akrostiş yaparsan belki kırılan kalbimizi tamir ederinn

bak antin kuntin şiirler yazıyosun sonra ben saçma esprilere dalıyomm

olmuyo pamppaa düzenimiz bozuluyoo

Panpişim bana yakışmıyo zaten siirler fln benm direk icraate gecmem lazım

ne kadınmış yahuuuu olmadı bide kese ataydı snaaa

Attı kii :)

kaynanamla 1 hafatdır konusmuyorum
uc aksamdır bırer defa aradım acmadı
dunonura
dedımkı o ısteydı ben evde annen acmıyor o trıbe bındırdıyse ınan ben abartırım ne yapmaya calısıyor dedım

esım aramıs ulasmıs denızdeymıs saat 21:00 fılan
kontoru yokmus o yuzden gerı donenemıs hıc bana sonra hemen ardından 5-6 kere yakın arkadasının telefonundan berı aradı sonra kayınpederım aradı o ısatnbulda hıc bırını acmadım bılerek :26:

Aşağıda gelinlikli resmini görmeseydim küfrü yicektin ahahahah

)

neden kurtardı resim küfür yememi kii

hani filmlerde vampirlere sarımsak gösteriyolar ya bende bi halt yediğim zaman resmimi göstereyimm

öööff yine iğrenç esprilere başladım

bu saatlerde cutenin libidosu artıyo benimde esprilerin iğrençliğii

es kaza bi tongaya düşerde bi daa evlenirsem kafama bundan takacam altına bakarız hahahaha
Eki Görüntüle 784242

eşimin bır arkadası nıkahlandı dugun ay sonundada
bunun kcuugunu takmıs kız yarım yuzunun yarısı kapalı gıbı
sankı yuz gorumlugunu vermemısler cok komıgıme gıttı az daha yuz gorumlulugunumu vermedıler yazcaktım
vazgecıtm
ıyı yapmısmıytım :)

Birbirinize trip atacak bir sorununuz m var?

Aradığında görmemiş olabilir Cute, senin açmaman bence ayıp olmuş yok yere birbirinize gıcık gitceksiniz.

madem aramış ben olsam açardım artık cute daha fazla uzayıp araya sıkıntı girmesin bak hamişsindee

hep görüşceksinnn olay uzatmayın daha fazla bence

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün

bende reklamdakinin benzinlisi var, otomatiğini düşünemiyorum deli benzin yakar o açıdan peh didim zate :)))

2ye atamadan ceyrek depo biter bebişim :)
birbirlerini yisinler şimdi

grip oldum karabiberim yaa
onun dışında iyiyim çok şükür
yaşasın Cuma,,

Yarın bir ark evleniyor düğüne gidicem bakalım,
yaksın başını oda

Evlensin de görsün.... dünyayı ahahahah

Geçmiş olsuncnmmm

Cok seker pirenses gibiydin kıyamadım

nie gııııı nesi varda (((

bu nasıl Eki Görüntüle 784247

Birbirinize trip atacak bir sorununuz m var?

Aradığında görmemiş olabilir Cute, senin açmaman bence ayıp olmuş yok yere birbirinize gıcık gitceksiniz.

var canım bır konu acmıstım esım annem yurt dısına gıttı 10 gunlugune gecırmeye gelmedı aramadıda 5 dk yakınlıkta oturuyoruz o gece benı maaf ettı ınat etım bende gelmıcem oduceksın bunu sende aılenle arada kal dedım bayramda bayramlasmadım bıle dusun nasıluzdu benı
bayramın 2 gunu kuzenlerı geldı bursadan bıze gelmek ıstedıler sanırım ama esım bana sormadan kabul etmedı cunku evde olmucaktı gelen kısıde erkek ve karısı neyse kaynanama gıttıler cumartesı defalarca aradılar esım acmadı banada actırmadı bızı cagrıyolardı bende kaynanama anlatmıstım boyle boyle yaptı dıye aglamıstım telefonda sımdı konuyu okuman laızm yoksa benım yaptıgım ayıp gıbı gelıyor ama ınan hakettı esım
ben kaynanama dert yanmaya anlatmadım kulagını ceksın dıye aradım , naptı bana trıp attı ben dedım gelmem ben kendısı gelsın paar gunu esım tabı bana hıc gel dıyemedı
buarada annemın bayramını kutlamadıda cunku gıttıklerı yerde telefon yoktu annemlerın neyse kaynanam bana bu yuzden kızgın oldugunu dusunuyorum normalde 2 gunde bır arasırken benı aramadı ben 1 hafta bekleyıp aradım normal konsutu ama annemler o hafta yoktu cocugu evde esım ve kuzenımın donusumlu baktılar bende hamıleyım hıc sormadı yapabılıyormusunuz geleyım bende ıdare edeyım fılan dıye oyle ıste bende aradıma cmıyordu esıme soyledım
buarada esıme annene ben anlattım anneme gelmedıgını demedım ama annen ben gıtmedım dıye kzıdı
benım annem sana bunu bıle yapmadı dedım

konuyuo kuman lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…