seni unutmaya ömrüm yetermi dön desem tersine dünya dönermiiiiii
gerçi hayatın dramasıı varsssaaa rondonun kremaaasııı varr
ex ve tayfası ailecek arzlarmış be kuzum :)
şimdi farkettim ki sayfanın altında hyundai reklamı dönüyo ve otomatiği çıkmış peh peh! algıda seçicimiyim neyim..
öyle temizlik hatunlara da dalasım var, sokaktan kova ile toz toprak getirip inadına odaya salıverirdim sanırım.
akrostiş yaparsan belki kırılan kalbimizi tamir ederinn
bak antin kuntin şiirler yazıyosun sonra ben saçma esprilere dalıyomm
olmuyo pamppaa düzenimiz bozuluyoo
ne kadınmış yahuuuu olmadı bide kese ataydı snaaa
bende reklamdakinin benzinlisi var, otomatiğini düşünemiyorum deli benzin yakar o açıdan peh didim zate :)))Ben otomatik araba sevmiyorum. akülü gibi sıkılıyorum kullanırken
ivet ömrmü yediler
Sen naıslsın bebişimmm
Aşağıda gelinlikli resmini görmeseydim küfrü yicektin ahahahah
)
es kaza bi tongaya düşerde bi daa evlenirsem kafama bundan takacamaltına bakarız hahahaha
Eki Görüntüle 784242
kaynanamla 1 hafatdır konusmuyorum
uc aksamdır bırer defa aradım acmadı
dunonura
dedımkı o ısteydı ben evde annen acmıyor o trıbe bındırdıyse ınan ben abartırım ne yapmaya calısıyor dedım
esım aramıs ulasmıs denızdeymıs saat 21:00 fılan
kontoru yokmus o yuzden gerı donenemıs hıc bana sonra hemen ardından 5-6 kere yakın arkadasının telefonundan berı aradı sonra kayınpederım aradı o ısatnbulda hıc bırını acmadım bılerek :26:
dunonura
dedımkı o ısteydı ben evde annen acmıyor o trıbe bındırdıyse ınan ben abartırım ne yapmaya calısıyor dedım
kontoru yokmus o yuzden gerı donenemıs hıc bana sonra hemen ardından 5-6 kere yakın arkadasının telefonundan berı aradı sonra kayınpederım aradı o ısatnbulda hıc bırını acmadım bılerek :26:
dunonura
bende reklamdakinin benzinlisi var, otomatiğini düşünemiyorum deli benzin yakar o açıdan peh didim zate :)))
birbirlerini yisinler şimdi
grip oldum karabiberim yaa
onun dışında iyiyim çok şükür
yaşasın Cuma,,
Yarın bir ark evleniyor düğüne gidicem bakalım,
yaksın başını oda
neden kurtardı resim küfür yememi kii
hani filmlerde vampirlere sarımsak gösteriyolar ya bende bi halt yediğim zaman resmimi göstereyimm
öööff yine iğrenç esprilere başladım
bu saatlerde cutenin libidosu artıyo benimde esprilerin iğrençliğii
asıl buraların daimi müdavini biz oldukki ban yemekten bizi gördüğün nerde :)Size şiirler yazıyorum yine de yaranamıyorum nankörler! Hepinizi koyucam kapının önüne sabrım tasmak üzereee :)
ne kadınmış yahuuuu olmadı bide kese ataydı snaaa
Birbirinize trip atacak bir sorununuz m var?
Aradığında görmemiş olabilir Cute, senin açmaman bence ayıp olmuş yok yere birbirinize gıcık gitceksiniz.
asıl buraların daimi müdavini biz oldukki ban yemekten bizi gördüğün nerde :)
he ya bide kese atsa ya
Cok seker pirenses gibiydin kıyamadım
Birbirinize trip atacak bir sorununuz m var?
Aradığında görmemiş olabilir Cute, senin açmaman bence ayıp olmuş yok yere birbirinize gıcık gitceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?