- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Nick akıllı gacısın seviyorum seni! Yasından da daha büyüksün ay olgunsun
ergen zati kuzum konuşuncada belli ama çok tatlıpiyo biraz ergen gbi kuzum ama tipi yerinde allah mutlu etsin
vayyy ilk defa ben seni böle gördüm..
ama şu misafir konusunda kesinlikle hal veriyorum...en getirdiklerinde ben kızmıştım sen gelsinler demiştin hatırla..
bu kadın kesinlikle o konuda seni kullanıyor..
buna katılyıyoerum...ama şu tele cvp vermeme konusund ayalnış yapmışısın şekerimmm
konyalılar canım. benden 1 yaş küçük. aslında 4 ay ama yıl giriyo işte. bekar daha sözlenmiş ayrılmış. bi hata yaptım dedi. bende oda bişeymi dedim. nasıl yani dedi. dedim evlenip boşanadabilirdin. yani durumumu bilmiyo. aman her konuştuğuma boşanığımı söylesem oho istanbulda bilmeyen kalmaz. dermişim
sorma elm ya bi balışı varki beni benden alan ahh içine giresim geliyor. gözlerininçokta tatlı gülüyor. ama olgun biri değil konuşmalarından bunu anlayabilirsin. neyse zaten aramızda bişi de yok.
sen anlatmadın bankacı çocuğu nedir durum?
Çalış çökürge çalış
Eee her güzel seyin bir kusuru oluyor. Aranızda bişi yok da olmaması icin de bir neden yok :) Ben onay verdim ahahaha cok şeker yaa
Tatle cıkmadan önce hep arkadaş mı kalıcaz dedi ben de evet dedim. Zamana ihtiyacım var dedim onun acelesi varmış :) Olmadı :) Bu da gol değil :)
Benim olayı biliyorsun elmim,
hayat olgunlaştırdı istemeden böyle oldum
saol canım onay için. bunu dikkate alayım ben. akşam kendisinede iletirim bişeyler olur artık o da eşş..k değil yaEee her güzel seyin bir kusuru oluyor. Aranızda bişi yok da olmaması icin de bir neden yok :) Ben onay verdim ahahaha cok şeker yaa
Tatle cıkmadan önce hep arkadaş mı kalıcaz dedi ben de evet dedim. Zamana ihtiyacım var dedim onun acelesi varmış :) Olmadı :) Bu da gol değil :)
Elm sen ne kadar oldu boşanalı kuzum?
oldu Murat koyamda Turat deseydin
neyin acelesisye
boşver gülüm salla
önümüzdeki maçlara bakalım
Elm sen ne kadar oldu boşanalı kuzum?
tatile saatler kaldı
çalış çekirgem çalış
benmi kuzum 2005de
saol canım onay için. bunu dikkate alayım ben. akşam kendisinede iletirim bişeyler olur artık o da eşş..k değil ya
üzüldm ya sende acele et neyi bekliyosunki. acaba çok içine sinmedi de bahene mi oldu zaman falan hı ne dersin?
elmayra neden kendını agırdan sattınkı
ıstersen evlenırız dıyıp olayı geyıge dokseydın
bakarsın napıyor ne edıyor dıye yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?