09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

insanı zorla zıvanadan cıkarıyorlarkı

Eee her güzel seyin bir kusuru oluyor. Aranızda bişi yok da olmaması icin de bir neden yok :) Ben onay verdim ahahaha cok şeker yaa

Tatle cıkmadan önce hep arkadaş mı kalıcaz dedi ben de evet dedim. Zamana ihtiyacım var dedim onun acelesi varmış :) Olmadı :) Bu da gol değil :)

Ne güzel işlerimi hafiflettim şöyle kadınlarla bir güzel chat yaparım hevesindeyim,

hiç mi susmaz şu telefon? Bir elim klavyede bir elim telefonda, sekretere döndüm burda.

oldu Murat koyamda Turat deseydin
neyin acelesisye
boşver gülüm salla
önümüzdeki maçlara bakalım

saol canım onay için. bunu dikkate alayım ben. akşam kendisinede iletirim bişeyler olur artık o da eşş..k değil ya

üzüldm ya sende acele et neyi bekliyosunki. acaba çok içine sinmedi de bahene mi oldu zaman falan hı ne dersin?

elmayra neden kendını agırdan sattınkı
ıstersen evlenırız dıyıp olayı geyıge dokseydın
bakarsın napıyor ne edıyor dıye yaa

tatile saatler kaldı
çalış çekirgem çalış

Zaten tek tesellim tatil
Her yeri bal dök yala yaptım 1 tane evrak bırakmadım
Müsveddeleri bile toparladım hatta arkamdan küfretmesinler
Muhasebeden bi çocuk gelecek ona anlatıcam biraz, gümlersem çocuk gelmiştir ani çıkış yapmışımdır bilin beni merak etmeyin

elmayra neden kendını agırdan sattınkı
ıstersen evlenırız dıyıp olayı geyıge dokseydın
bakarsın napıyor ne edıyor dıye yaa

Olmuyo kızlar. Zorluyorum, heyecanlanmaya calısıyorum ama olmuyo. Ya bir anda olacak ya da epey bi olmayacak. Valla ağırdan satmıyorum kendimi. Tamam cok eğlendim onunla fln ama abi insan hazırlanırken hic mi heyecanlanmaz. Olmadı. Sanırım epey de olmıcak. Ki ben aşk olmadan yaşayamam. Yaşayamazdım en azndan. Poff öle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…