09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:) yok kızmam bunu herkez dıyorum annem yurt dısına gıtmıstı gıttıgı yerde telefon yoktu esım hadı gelmedı ınsan bır arar bayramını sımdıden kutluyorum anacum der
adam resmen ıkı yuzlu cık tı be bu aksam mesela suanda annemı alıp markete gıtmıs garezı olan adam bunuda yapmaz o gecenı benı yok yere yerın dıbıne soktu

kaynanaya gelınce ben ararım aksama yada kendı arar ama yarın doktor cıkısı ararsa
ask olsun hıc aramıyorsun dıcem cunku cok sınırlendım
kendısı mısafırlerını evınde ıstemıyor gelıp bana kalsınalr ıstıyıor daha ocnede oldu ınan bu gozle bakmadım ama bu sefer net anladım
daha once mısafırlerı bana geldı kaynanamda gelıp bende 2 gun kaldı
bu kadar seyın ustune bunu kabul edemezdım ıyı yaptım
olan oldu
bu dunyadada bırınden ıntıkam almıs oldumıcımde kalmadı :)
bı daha yapmam

yo yooo farkettim ben. halbukisi ben sen yokken gelse oda olsa dedim hep ama
bende hassasım karnım ağrıyo

owwww noooooooooo

Regl mi olcan la bi carparım ağzına. Askolsun valla özellikle yaptığım bişi değil Mesela öküz gibi noddle yemişin :) Gördüm

Bi de motorcu birini gördüm ama resmini görmedim

bilmem yapıyım öle bir delilik diyommm tavsiey edermisiniz

yaş kaç fallen bekarlık sultanlık bence ama insanda evlenmeli yafff hayat monoton gecmemeli kocayla kavga etmelisin k.v hava atmalısın eltiyle yarısmalı pes etmemelisin bazen salaga yatmalı ama cin gbi kalmayı ihmal etmemelisin maceracı bi yapın varsa tavsiye ederim evleniyosan savaşacaksın

taaammam kırıldın ama araya böyle açmayarak mesafe koyarsann olaylar uzar

kırıldıysan da sakin bi dille analatabilirsin, hem olaylar tatlıya bağlanır hem oda hatasını anlarr

hadi laa bi araaa

gun ıcınde telefonla konusmayı sevmem :)

elmayracım koca kafalı dıye kocama dedım
kayınvalıdeme demedım canım

kocam benım basımı derde soktu yok yere
neyse ben duzelrıtım bu durumu

fallen adaymı var?
napsın kız bu kadar fantazının arasında bır adam alayımda evde dursun barı dedı
evlen gıtsın

Çok akılıı bi kaıdnsın sen bu tarz basit seylerle canını sıkma olur mu? Üstelk iki canlısın

saol bebeğim. bu arada arkadaş sayım 44 Malatya

fallen bikmiyorumki bence evlenme. sana tavsiye etmiyom ama ben istiyom evlenmeyii ahahaa

owwww dört dörtlüğüz kızımmmmmmmmmmmmm en akıllımız cumhurbaşkanı oldu en delimiz papayı vurduuu gözdagım eşimedir yanlış anlaşılmasın

owwww noooooooooo
Regl mi olcan la bi carparım ağzına. Askolsun valla özellikle yaptığım bişi değil Mesela öküz gibi noddle yemişin :) Gördüm

Bi de motorcu birini gördüm ama resmini görmedim
taaam o zaman öyleyim zatende yemekten sonra bi hassasiyet geldi üstüme anlamadım

motorcuyuda gösterim mi laa

iyi fikir hamiş hamiş değmez yok yere kocişinle aranın bozulduğuyla kalırsın beni örnek al ne çektirdiler şimdi küssem yeridir aman ne gerileyim hak ettikleri gibi davranıyorum

turgut özal ismet inönü digeride agca
ağcayı biliyorumda diğerini gül sandım. turgut özalı çok severim göçmen olmamdan ve bizi türkiyeye almasından mütevellit. yoksa bulgar adileri canımızı okuyorlardı. saol canım bilgilendirme için

sendeki peygamber sabrı zaten

eee ne demişler ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen mesela kızımın doğum gününde gidenlere bide tabakla eşlerine falan bıraktım kvye de bi tabak yaptım dedim görümcem gelemedi bunu da ona yaptım( belki yüzü utanır) kv ne dese beğenirsin bu ne siz yiyin ne gerek var suratını buruşturdu kızımı nerde görecem halbuki kızı evinden çıkmıyor eyi madem o gelmezsede siz yeyin dedim yani kimse tabağı sorun etmedi kv etti ne anladıysa artık mı sandı nehakkaten bazen sabrıma şaşıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…