Cute konuyu biliyorum okumuştum, burda davranışı yanlış olan eşindi, senin bu işi "senin ailen benim ailem"e dökmen yersizdi. Ayrıca kayınvalide işte, oğlunu ona şikayet edersen onu değil seni kusurlu görür. Ona hiç bu durumu yansıtmamalıydın. Ayrıca eşin çocuk değil ki annesi neden kulağını çeksin? İki kişilik sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz.
Bir de kızma ama bazen ne anlattığını anlamıyorum, yani bayramda kim nereye gitti kim kutlamadı hiç birşey anlamadım.
yo yooo farkettim ben. halbukisi ben sen yokken gelse oda olsa dedim hep ama
bende hassasım karnım ağrıyo
bilmem yapıyım öle bir delilik diyommm tavsiey edermisiniz
saol bebeğim. bu arada arkadaş sayım 44 Malatyaafiyet olsun lokumum
taaammam kırıldın ama araya böyle açmayarak mesafe koyarsann olaylar uzar
kırıldıysan da sakin bi dille analatabilirsin, hem olaylar tatlıya bağlanır hem oda hatasını anlarr
hadi laa bi araaa
gun ıcınde telefonla konusmayı sevmem :)
elmayracım koca kafalı dıye kocama dedım
kayınvalıdeme demedım canım
kocam benım basımı derde soktu yok yere
neyse ben duzelrıtım bu durumu
saol bebeğim. bu arada arkadaş sayım 44 Malatya
fallen bikmiyorumki bence evlenme. sana tavsiye etmiyom ama ben istiyom evlenmeyii ahahaa
taaam o zamanowwww noooooooooo
Regl mi olcan la bi carparım ağzına. Askolsun valla özellikle yaptığım bişi değilMesela öküz gibi noddle yemişin :) Gördüm
Bi de motorcu birini gördüm ama resmini görmedim
taaam o zamanöyleyim zatende yemekten sonra bi hassasiyet geldi üstüme anlamadım
motorcuyuda gösterim mi laa
gun ıcınde telefonla konusmayı sevmem :)
elmayracım koca kafalı dıye kocama dedım
kayınvalıdeme demedım canım
kocam benım basımı derde soktu yok yere
neyse ben duzelrıtım bu durumu
hahahaaa iyi madem malatlaı erkek bulursam kaçayım benowwww dört dörtlüğüz kızımmmmmmmmmmmmm en akıllımız cumhurbaşkanı oldu en delimiz papayı vurduuu gözdagım eşimedir yanlış anlaşılmasın
sendeki peygamber sabrı zateniyi fikir hamiş hamiş değmez yok yere kocişinle aranın bozulduğuyla kalırsın beni örnek al ne çektirdiler şimdi küssem yeridir aman ne gerileyim hak ettikleri gibi davranıyorum
evet bugün motor bakmaya gittik. dönüşte nişantaşından şişliye yürüdük. yemek yedik hemen o işine gtti ben işe geldim yawrum benimmevet goster ufaklıgı :)
sız hala konusuyormusunuz?
hahahaaa iyi madem malatlaı erkek bulursam kaçayım bengül malatlamıyıdı yaa:44:
taaam o zamanöyleyim zatende yemekten sonra bi hassasiyet geldi üstüme anlamadım
motorcuyuda gösterim mi laa
ağcayı biliyorumda diğerini gül sandım. turgut özalı çok severim göçmen olmamdan ve bizi türkiyeye almasından mütevellit. yoksa bulgar adileri canımızı okuyorlardı. saol canım bilgilendirme içinturgut özal ismet inönü digeride agca
sendeki peygamber sabrı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?