09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

piyo kuzum bu cocugun yaşı kac evlilik yapmıs mı kac kardesler ne iş yapar nereliler otu cek köküne bak kızım

bişe söleyeyeyim de gülün kızlar eşimle arkadaşken motoro binmiştik adama korkudan öle bi sarılmıstım ki elime bişe geldi farklı bişe sandım birden irkildim göbegiymiş cok utanmıstımmm

Offf piyo bayıldım bayıldımmmmm :) Cocugun kendine has bir tarzı var ama hafifi p.çe (kaba tabirle) benziyo :) Allah mutlu etsin cnmmm

bişe söleyeyeyim de gülün kızlar eşimle arkadaşken motoro binmiştik adama korkudan öle bi sarılmıstım ki elime bişe geldi farklı bişe sandım birden irkildim göbegiymiş cok utanmıstımmm

farklı bişi derken göbeği harici biyeri tutsaydın utanmıcak mıydın

canım açmamakla hata etmişsin...resmen haklıyken haksız olmuşsun...ahh cutemm ahh

yaş 36 bebegimmmm bir kez yandım 2.yi 9 senedir düşünmüyordum şimdi düşünüyorum

cute aday eeeppppp var beaaaaa

Son düzenleme:
piyo kuzum bu cocugun yaşı kac evlilik yapmıs mı kac kardesler ne iş yapar nereliler otu cek köküne bak kızım
konyalılar canım. benden 1 yaş küçük. aslında 4 ay ama yıl giriyo işte. bekar daha sözlenmiş ayrılmış. bi hata yaptım dedi. bende oda bişeymi dedim. nasıl yani dedi. dedim evlenip boşanadabilirdin. yani durumumu bilmiyo. aman her konuştuğuma boşanığımı söylesem oho istanbulda bilmeyen kalmaz. dermişim
Offf piyo bayıldım bayıldımmmmm :) Cocugun kendine has bir tarzı var ama hafifi p.çe (kaba tabirle) benziyo :) Allah mutlu etsin cnmmm
sorma elm ya bi balışı varki beni benden alan ahh içine giresim geliyor. gözlerinin çokta tatlı gülüyor. ama olgun biri değil konuşmalarından bunu anlayabilirsin. neyse zaten aramızda bişi de yok.

sen anlatmadın bankacı çocuğu nedir durum?

vayyy ilk defa ben seni böle gördüm..
ama şu misafir konusunda kesinlikle hal veriyorum...en getirdiklerinde ben kızmıştım sen gelsinler demiştin hatırla..
bu kadın kesinlikle o konuda seni kullanıyor..
buna katılyıyoerum...ama şu tele cvp vermeme konusund ayalnış yapmışısın şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…