elını tuttumu l aaaaa
elmayra yorumları buraya yap
bişe söleyeyeyim de gülün kızlar eşimle arkadaşken motoro binmiştik adama korkudan öle bi sarılmıstım ki elime bişe geldi farklı bişe sandım birden irkildim göbegiymişcok utanmıstımmm
farklı bişi derken göbeği harici biyeri tutsaydın utanmıcak mıydın
yok canım onu tuttum sandım utandım zati
kaynanamla 1 hafatdır konusmuyorum
uc aksamdır bırer defa aradım acmadı
dunonura
dedımkı o ısteydı ben evde annen acmıyor o trıbe bındırdıyse ınan ben abartırım ne yapmaya calısıyor dedım
esım aramıs ulasmıs denızdeymıs saat 21:00 fılan
kontoru yokmus o yuzden gerı donenemıs hıc bana sonra hemen ardından 5-6 kere yakın arkadasının telefonundan berı aradı sonra kayınpederım aradı o ısatnbulda hıc bırını acmadım bılerek :26:
yok canım onu tuttum sandım utandım zati
yaş kaç fallen bekarlık sultanlık bence ama insanda evlenmeli yafff hayat monoton gecmemeli kocayla kavga etmelisin k.v hava atmalısın eltiyle yarısmalı pes etmemelisin bazen salaga yatmalı ama cin gbi kalmayı ihmal etmemelisin maceracı bi yapın varsa tavsiye ederim evleniyosan savaşacaksın
farklı bişi derken göbeği harici biyeri tutsaydın utanmıcak mıydın
yaş 36 bebegimmmm bir kez yandım 2.9 seneir düşünmüyordum şimdi düşünüyorum
cute aday eeeppppp var beaaaaa
konyalılar canım. benden 1 yaş küçük. aslında 4 ay ama yıl giriyo işte. bekar daha sözlenmiş ayrılmış. bi hata yaptım dedi. bende oda bişeymi dedim. nasıl yani dedi. dedim evlenip boşanadabilirdin. yani durumumu bilmiyo. aman her konuştuğuma boşanığımı söylesem oho istanbulda bilmeyen kalmaz. dermişimpiyo kuzum bu cocugun yaşı kac evlilik yapmıs mı kac kardesler ne iş yapar nereliler otu cek köküne bak kızım
sorma elm ya bi balışı varki beni benden alan ahh içine giresim geliyor. gözlerininOfff piyo bayıldım bayıldımmmmm :) Cocugun kendine has bir tarzı var ama hafifi p.çe (kaba tabirle) benziyo :) Allah mutlu etsin cnmmm
hanki dopik bu ya?? allam yarım yamalak girince böyle oluyo :)
:) yok kızmam bunu herkez dıyorum annem yurt dısına gıtmıstı gıttıgı yerde telefon yoktu esım hadı gelmedı ınsan bır arar bayramını sımdıden kutluyorum anacum der
adam resmen ıkı yuzlu cık tı be bu aksam mesela suanda annemı alıp markete gıtmıs garezı olan adam bunuda yapmaz o gecenı benı yok yere yerın dıbıne soktu
kaynanaya gelınce ben ararım aksama yada kendı arar ama yarın doktor cıkısı ararsa
ask olsun hıc aramıyorsun dıcem cunku cok sınırlendım
kendısı mısafırlerını evınde ıstemıyor gelıp bana kalsınalr ıstıyıor daha ocnede oldu ınan bu gozle bakmadım ama bu sefer net anladım
daha once mısafırlerı bana geldı kaynanamda gelıp bende 2 gun kaldı
bu kadar seyın ustune bunu kabul edemezdım ıyı yaptım
olan oldu
bu dunyadada bırınden ıntıkam almıs oldumıcımde kalmadı :)
bı daha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?