09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim oğlumda çok soruyodu, sen dua ettin allah verdi dedik. 12 yaşında hala öyle sanıyo.bazen acaba gerçeği açıklasammı diyom oğlum arkadaşları arasında saf ilan edilmesin.
bu sıralar doğuma taktı kafayı, nesıl çıkarıyonuz o bebeği. sezeryanla , iyide eskiden sezerayanmı varmış. anneannem nasıl doğurmuş seni?
:26::26::26::26:

Ayıplı ve utangaçlı muhabbet bitti mi, gideyim o zaman ben
herkezde çok edepli çıktı yahu

Bölgesel olaylar maalesef genetik. Benim annemin bile selülitleri yok ama göbeği var. Maalesef ki ben de doğumdan sonra kalıcı bir göbeğe kavuşmuş oldum. Yani kilolu görünmüyorum ama bel kayboldu sanki.
belim incedir,

Bornozu ayıba nasıl bağladı ki?

Ben nasıl bağlayabilirim öyle şeylere
Tabi ki ben değil Sovr ile Elmayra hep akılları başka yerde diye onu da ayıplıya bağladılar
Bende dedim bornoz niye ayıplı ki benim yeğenimde giyiniyo çok tatlı oluyo, sizin bildiğiniz şeylerden sonra giymek şart değil

ben o tarz şeyleri söyleince metafiziksel şeylere inanmaya başlaya bu kez bi kez denedimde şöyleki, dedimki çok istedik çok dua ettik oldu ozamanda çok dua edince bişilerin olacağına inanancak mesela bir oyuncağının canlanacağına falan bunun benzerini yaşadım çünkü

Bornozu ayıba nasıl bağladı ki?

sovr bağladı onun icin

Darısı başına inşallah elmiş. En güzeliyle hayırlısıyla Allahım nasip etsin.

İnşallah canım, bal gibi kızım olsun benm de

Sende kedine anlat o vakit

Duygusuz yaa

hı hı evet

sen bilmiyonmu :26:

dimii Love, istanbul başka bir dünya,
yada hep burda yaşadık ondan öyle geliyor,
hele boğaz,köprüler şehrin gerdanlığı resmen,
trafik çilesine rağmen seviyorum İstanbulu :)

Hıı kaçırmışım burayı demek ki? Bornoz deyince neden çağrışım yaptı ki? Muhabbetten kaynaklanıyor canım. Bence bizim suçumuz yok oraya çekiliyor işte.

12 yaş çok geç değil mi bilmemesi için. Şurada ergenliğe ne kaldı? Hem internet falan çok yaygı keza arkadaşlar. Biliyordur bence de sen bilmiyorsundur. Ama bence bir konuş bilgi seviyesi ne ölçmelisin.
Senin yaş kaç datlucadı?

bence 12 yaş çok büyük canım ya
zaten o şimdiye öğrenmiştir bence ama öğrenmediyse düşünsene şunun olduğunu mesela bi kızdan hoşlanıyor ona gidiyor diyorki bizimde çocuğumuz olsun hadi çok dua edelimde
anladınmı yani demek istediğimi

sonrada gelip sana diyorki anne bizim Xkız arkadaşımla çocuğumuz olacak

Hamile olan yok demi şu anda.. bir su böreği olsa yanına bir çay.. ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…