Çok güzel bir hikaye. Ağlattın beni :)
ne güzel anlatmışsın öyle, insanın bebek özlemi artıyor sayende
love hangi ülkeye gittin?
benimki 2 yıldır çocuk nasıl yapılır diye soruyor baya düşündüm ne diyeceğimi bilemedim eni sonu doktor amcaya gidiyorz isteyince içime koycak dedimbu defada nerden koycak diye sordu akabinde haa tamam anladım dedi göbeğimi açtı bu bebek koyma deliği dimi anne dedi evet dedim
herkezde çok edepli çıktı yahuAyıplı ve utangaçlı muhabbet bitti mi, gideyim o zaman ben
belim incedir,Bölgesel olaylar maalesef genetik. Benim annemin bile selülitleri yok ama göbeği var. Maalesef ki ben de doğumdan sonra kalıcı bir göbeğe kavuşmuş oldum. Yani kilolu görünmüyorum ama bel kayboldu sanki.
Bornozu ayıba nasıl bağladı ki?
Malta canım...........
Sovr yaşanmadan anlaşılmayacak tek duygu belki.aşkların en güzeli. Darısı başınıza inşallah.
Ben de şöyle anlattım o konuyu: bir kızımızın olmasını çok istedik babanla.. doktora gittik.. biz kızımızın olmasını istiyoruz dedik. Doktor amca karnıma baktı bir kız gördü.. biz de baktık senmişsin meğer sonra doğum hikayesini anlatıyorum ve doğduktan sonra doktor senin içine bal koydu o yüzden tatlısın dedim. Nerden koydu dedi ağzından dedim. Şimdi ne zaman şeker yese gelir öptürür tatlı oldum diye.
Dünyamız onlar bizim.
Bornozu ayıba nasıl bağladı ki?
Darısı başına inşallah elmiş. En güzeliyle hayırlısıyla Allahım nasip etsin.
Sende kedine anlat o vakit
Ben nasıl bağlayabilirim öyle şeylere
Tabi ki ben değil Sovr ile Elmayra hep akılları başka yerde diye onu da ayıplıya bağladılar
Bende dedim bornoz niye ayıplı ki benim yeğenimde giyiniyo çok tatlı oluyo, sizin bildiğiniz şeylerden sonra giymek şart değil
Tabi ki ben değil Sovr ile Elmayra hep akılları başka yerde diye onu da ayıplıya bağladılar
Bende dedim bornoz niye ayıplı ki benim yeğenimde giyiniyo çok tatlı oluyo, sizin bildiğiniz şeylerden sonra giymek şart değil
Alemsin
Aynen, yemediğimde ye ye der, kilo alsam zayıfla der, zayıflasam olmadı der
DatluCadu güzel yorumlamış :)
Canım hoşbulduk, iyiyim ne olsun, gittik geldik..
Hiçbiryer İstanbul kadar güzel değil
Elin Avrupası, yaşam standartı yüksek, herşey var ama İstanbul gibisi yok...
sovr bağladı onun icin
İnşallah canım, bal gibi kızım olsun benm de
Duygusuz yaa
hı hı evet
benim oğlumda çok soruyodu, sen dua ettin allah verdi dedik. 12 yaşında hala öyle sanıyo.bazen acaba gerçeği açıklasammı diyom oğlum arkadaşları arasında saf ilan edilmesin.
bu sıralar doğuma taktı kafayı, nesıl çıkarıyonuz o bebeği. sezeryanla , iyide eskiden sezerayanmı varmış. anneannem nasıl doğurmuş seni?
:26::26::26::26:
herkezde çok edepli çıktı yahu
belim incedir,
Duygusuz yaa
sen bilmiyonmu :26:
neler ucuzmuş orada? neler aldın
benim oğlumda çok soruyodu, sen dua ettin allah verdi dedik. 12 yaşında hala öyle sanıyo.bazen acaba gerçeği açıklasammı diyom oğlum arkadaşları arasında saf ilan edilmesin.
bu sıralar doğuma taktı kafayı, nesıl çıkarıyonuz o bebeği. sezeryanla , iyide eskiden sezerayanmı varmış. anneannem nasıl doğurmuş seni?
:26::26::26::26:
herkezde çok edepli çıktı yahu
belim incedir,
nalet girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?