ben hamile kaldığımda hemen kuaföre gidip saclarımı yaptırıp, bi de porselen makyaj yaptırmıştım ahahahahah
mac aldım canım inana parasını öderken içimden bişiler koptu gıttı 80 lıra verdım ama hiç hoş durmuyor
Cok yıpratıyo cnm yaa, sadece haftasonları kullanıyorum ben onu, bi süre sonra sac naylon gibi oluyo.
Ben sabah 07,45te kuaförde oluyorum 8de cıkıyorum
bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorummac aldım canım inana parasını öderken içimden bişiler koptu gıttı 80 lıra verdım ama hiç hoş durmuyor
ben de alıyorum Ous fabrikadan çıkamam sabah dışarıdaydım dedi. iyi çıkınca nöbetçi eczaneden al dedim
elm bir kilo vermeyim valla kafana ekşiycem burda pıçaklancam kuşancam ben de.
ee sana fayda etmedi mi baksana elm nasıl vermiş kilo
Olur mu bebişşimmmm ben en son subatta aldım, 80 lira fondoten 80 lira makyaj bazı aldım 6 aydır bitmedi daha. Onlar benim bebeklerimmmm
Cok yıpratıyo cnm yaa, sadece haftasonları kullanıyorum ben onu, bi süre sonra sac naylon gibi oluyo.
Ben sabah 07,45te kuaförde oluyorum 8de cıkıyorum
düzleştirici neden almıyorsunuz ya.. kuaförde o sıra bekleye dayanacak biri değilim ben. güçlü bir düzleştirici aynı işi görüyor emin olun kıvırcık saçlarda bile.
evet hele el alışınca 10 dk sını almıyo insanın şipşak
bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorum
e sürme o zaman be canım benim yüzümde bikaç sivilce izi vardı onu kapatmaya pudra yetiyo zaten ben max factor kullanıyorum creme puff belki onuda deneyebilirsin
bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorum
bende max factör alıyorum kozmetik de
fondotenleride çok hafif ama sık kullanmıyorum
allık ve parlatıcı ruj günlükde yetiyor bana
rimelde loreal alıyorum hacimlilerden.
badoş burdaki kızlardan şeyi duydum watsonslarda bio oil diye bişey satılıyomuş onu sür dediler kaçıncı ayda başlamak lazım
elmıoş sen düşükmü yaptınben bilmiyordum ya
manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))))))))))
senin kafa çok değişik çalışıoo bebişim :d
saç kremini sür saçına durulanmayan saç kremleri varya onlardan kremi sürdükten sonra düzleştir yıpranmıyor tecrübeyle sabit
çok pahalı bu mac bıda kapısından geçmiyorum
ee iimiş senin o zaman. Mos'ta 30 TL fön.
O nee dedim
Elmi açamadım ya Google reklamları çıkıyo kızım.
Elmoş izle
[video=facebook;10201766221418340]https://www.facebook.com/photo.php?v=10201766221418340&set=vb.111611942220204&type=2&theater[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?