09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

mac aldım canım inana parasını öderken içimden bişiler koptu gıttı 80 lıra verdım ama hiç hoş durmuyor

e sürme o zaman be canım benim yüzümde bikaç sivilce izi vardı onu kapatmaya pudra yetiyo zaten ben max factor kullanıyorum creme puff belki onuda deneyebilirsin

Cok yıpratıyo cnm yaa, sadece haftasonları kullanıyorum ben onu, bi süre sonra sac naylon gibi oluyo.

Ben sabah 07,45te kuaförde oluyorum 8de cıkıyorum

saç kremini sür saçına durulanmayan saç kremleri varya onlardan kremi sürdükten sonra düzleştir yıpranmıyor tecrübeyle sabit

ben de alıyorum Ous fabrikadan çıkamam sabah dışarıdaydım dedi. iyi çıkınca nöbetçi eczaneden al dedim
elm bir kilo vermeyim valla kafana ekşiycem burda pıçaklancam kuşancam ben de.

Ama söylediklerime dikkat edicen, o listedekilerden yicen tmm mı :)

düzleştirici neden almıyorsunuz ya.. kuaförde o sıra bekleye dayanacak biri değilim ben. güçlü bir düzleştirici aynı işi görüyor emin olun kıvırcık saçlarda bile.

evet hele el alışınca 10 dk sını almıyo insanın şipşak

bir ara çok kullanıyordum, saçımın hacmini aldı
çok cansız ve yıpranmış görünmeye başladı
artık kullanmıyoeum fönden daha çok yıpratıyor

bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorum

garnırınkini alarak bb krem hakında çok kötü bi tecrubem oldu mishanınki orjınalmış trde varmıki nette bakarken yok dıyorlardı netten alıyorlamış trde satanyer varmı

e sürme o zaman be canım benim yüzümde bikaç sivilce izi vardı onu kapatmaya pudra yetiyo zaten ben max factor kullanıyorum creme puff belki onuda deneyebilirsin

bende max factör alıyorum kozmetik de
fondotenleride çok hafif ama sık kullanmıyorum
allık ve parlatıcı ruj günlükde yetiyor bana

rimelde loreal alıyorum hacimlilerden.

bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorum

ben garnier bb kremini kullanıyorum çok iyi fiyatıda makul cilt yüzeyinde çok düzgün dağılıyo ve doğal duruyor nemlendirici içerikli olduğundan sanırım altına baz uygulama gereği olmuyor.

bende max factör alıyorum kozmetik de
fondotenleride çok hafif ama sık kullanmıyorum
allık ve parlatıcı ruj günlükde yetiyor bana

rimelde loreal alıyorum hacimlilerden.

solantenin güneş kremini almıştım meğer renkliymiş oda, az biraz fondoten var galiba içinde o da işimi görüyo bu ara

badoş burdaki kızlardan şeyi duydum watsonslarda bio oil diye bişey satılıyomuş onu sür dediler kaçıncı ayda başlamak lazım

onlar bi işe yaramıyo boşuna paranı verme
lierac yada mustela al..gerçi vücudun yatkınsa ne sürersen sür çatlıyosun
benim arkadaş kıkpınar güreşçileri gibi ne bulsa sürdü göbeği harita gibi
ben sadece kayısı çekirdeği yağı sürdüm şimdiye kadar bişey olmadı
ne zaman dersen kendin ayarla ..iç karnın darsa göbeğin erken çıkar 4.ayda başla
yok göbeğin yavaş yavaş çıkıyo iç karnın genişse 6da başla..

elmıoş sen düşükmü yaptın ben bilmiyordum ya

Aldırdım abla 2010 da

manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))))))))))
senin kafa çok değişik çalışıoo bebişim :d

tabi kızım eller gider mersine ben tersine ahahahah

saç kremini sür saçına durulanmayan saç kremleri varya onlardan kremi sürdükten sonra düzleştir yıpranmıyor tecrübeyle sabit

onu denedim yapış yapış oldu kafam
çok pahalı bu mac bıda kapısından geçmiyorum

gec gec ama uzun süre kullanıyosun

ee iimiş senin o zaman. Mos'ta 30 TL fön.
O nee dedim

Ama ben bekarım dulum

Elmi açamadım ya Google reklamları çıkıyo kızım.

canım google a besinlerin alkali değeri yaz, cıkan liste aynı zaten

Elmoş izle

[video=facebook;10201766221418340]https://www.facebook.com/photo.php?v=10201766221418340&set=vb.111611942220204&type=2&theater[/video]

acamam ki ben bunu ne bu hayatı tesbih yaptım mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…