09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bb krem denesene benim de cildim yağlıdır missha nın bb kremini aldım gayet iyi oldu günlük çok pratik kullanabiliyorum

bb bence en kötü krem tecrübesi. yani biraz daha genişletmeleri lazım en azından renk çeşidini. ben bir kere kaza bela nivea aldım. 3 ton vardı. light to medium
medium to dark
bir de dark sanırım
ben light to medium aldım arap bacı gibi oldum. iğrençti diğer markaları bilemiycem.

garnırınkini alarak bb krem hakında çok kötü bi tecrubem oldu mishanınki orjınalmış trde varmıki nette bakarken yok dıyorlardı netten alıyorlamış trde satanyer varmı
evet o berbat bi şey örümcemle kardeşimde var direk sivilcelenme yapıyor ciltte kusuyor filan. Ben nette kendi sitesinden aldım misshashop tan akşam sipariş verdim ertesi günü gelmişti

misha haric diğer bb kremler bi naneye yaramıyo ben de sey yapıyorum, bb kremle makyaj bazını karıstırıp sürüyorum

mustela ne güzel kokuyo ikisindende alayım dursun annemde 1 tane var bakalım ben ona mı çektim

lierac dun unnado'da 49 tl ıdı 100 ml bu ay ıcınde baslamam lazım o bıoil dedıklerı zımbırtıyada hemen baslasam ıyı olucak kılo almadım hatat verme yonune dogru gıdıyorum cunku ınanılmaz tıksınıyorum
acıkıyorum yemklerı gorunce ıcım kalkıyor :S
bırde boyle usutursunuz yataklara dusersınız ya oyle gıbı olcam sankı yanı zorla duruyor gıbıyım oglene kadar zamanım boyle gecıyor ogleden sonra dınamık aksamları hemen uykum gelıyor

missha da renkler daha açık tonmuş ben riske girdim 21 numarasını istedim açık tonluyum diye; iyi oldu bende.

sanan inanmıyorum yaaaa nasıl yaptın öyle bişeyi ahhhh

evet o berbat bi şey örümcemle kardeşimde var direk sivilcelenme yapıyor ciltte kusuyor filan. Ben nette kendi sitesinden aldım misshashop tan akşam sipariş verdim ertesi günü gelmişti

ay bende hiç kullanmam öyle fondoten felan yaaa kaşınıyorum ama arada lazım olursa hankısı iyi ?

badezuzu hamıleyken bellı olmuyor dogum bır yapıyorsun :) benım yengemde hcı catlamadı karın olarak ama bacaklar gogusler olsun catladı kollarındada catlak oldu
bakalım ınsallah erken dogmazda
karın gerdırme amelıyatı yaptırıcam sezeryan sırasında

limon yersen hasta olmazsın ben kış boyu limonla gezdim hamileyken. ve üstümde sadece tayt vardı penye olandan acaip yanıyordum. hiç hasta olmadım. çok dikkat etmen lazım bebek direk etkileniyor canım.

bende öyleyim midem kazınıyo dünyaları yicekmişim gibi ama yok midemde yanıyo, bio oil bi halta yaramıyomuş lireac al sende kuzum kendine dikkat et, yaa bide benim kan testinde ph seviyem azcık düşükmü yüksek mi ne çıktı çok önemli bişey mi o doktor bişey demedi ama kafama taktım

birtek bana yaradı sanırım garnier bb krem bende sivilce yapmadı aksine cildime tam uydu pürüzsüz ve fondoten yokmuş gibi belki kendi cildim pürüzsüz ondan bana öyle geldi bilemiyorum ama memnun kalmıştım :26:

mustela ne güzel kokuyo ikisindende alayım dursun annemde 1 tane var bakalım ben ona mı çektim

mustelanın her şeyi 10 numara. hele pişik kreminin üstüne krem tanımam. sudocrem dediler bir tek mothercare mağazalarında satılıyor. dalinden hiç ama hiç farkı yok..

sanan inanmıyorum yaaaa nasıl yaptın öyle bişeyi ahhhh

ay bende hiç kullanmam öyle fondoten felan yaaa kaşınıyorum ama arada lazım olursa hankısı iyi ?
benim fondotenim este lauder ın ben memnunum cildim kolay kabulleniyor. ama her zaman kullanmıyorum missha daha pratik

cut benim önceden kilo vermeden kalan basenimde çatlağım var
hamilelikte de göbeğimde yok ama göğsümde oldu mesela ..göbeğimde olsada belli olurdu..
aman olursa da önüne geçemiyosun zaten boşver ebru şallı da bile var

PH ın o kadar önem taşıyacağını sanmıyorum. bende bakılmamıştı diye hatırlıyorum. mide yanması ne ki şimdi son aylar gör sen yanma nasıl olur. olipsin mavisini şiddetle tavsiye ederim.. tek dostumdu hamileyken.. dr mide yanması için ilaç verdi ve kullananlar da vardı tehlikesi yok demesine rağmen ben almadım. olips beni doğurana kadar götürdü.

limon yersen hasta olmazsın ben kış boyu limonla gezdim hamileyken. ve üstümde sadece tayt vardı penye olandan acaip yanıyordum. hiç hasta olmadım. çok dikkat etmen lazım bebek direk etkileniyor canım.
hasta olacagımdan degıl ama sankı hastayım yuzum fılan renk atıyor sabahları acık acık mıdem bıle bulanmıyor ama ınanılmaz halsızım yaprak gıbı sallanıyorum carsamba sabahı erkenden uyandım zaten salı aksamı hıc yemek yememısıtk carsamba cenaze ıcın hazırlık yapılacak ay ben bır kalktım aman allahım hıc kendımı kaldıracak halım yok zorla zorla kalkındım ve ılk defa o gun ıstıfra ettım bılmıyorum bı agırlık var gıbı ustumde bır an ocne gecse ıyı olur zıra 30'dan sonra agırlık baslayacak en azından sımdı rahat olsam barı

benımde kanım cok yuksek yanı tavan erkek kanı gıbı kan var dedı doktor ona ragmen benım elım ayagım tıtrıyor
benım mıdede yanma yok ama ıste tıksınme var aklıma b ıseyler gelıyor yerken hemen kesıyorum yemeyı yersem kotu olacakmısım gıbı gelıyor
lıreac baslayana kadar yag kullansam ıyı olur uygun yollu o lıreac 90 tl eczanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…