09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Mustela diyince benim aklıma galatasaraylı kaleci Muslera geliyo, cok yakısıklı :)

benim fondotenim este lauder ın ben memnunum cildim kolay kabulleniyor. ama her zaman kullanmıyorum missha daha pratik

1 kamyon para döküyorsun memnun ol tabi kuzum :)
cilt bakım ürünlerini alıyorum ama çok pahalı, mecburen alıyorum cildim en değerli elbisem

limon yersen hasta olmazsın ben kış boyu limonla gezdim hamileyken. ve üstümde sadece tayt vardı penye olandan acaip yanıyordum. hiç hasta olmadım. çok dikkat etmen lazım bebek direk etkileniyor canım.

hamile iken limon yemek iyi değildir kuzum... Allah korusunnn

şimdiden yiyorum avuç avuç evde de işyerindede zulam var

yavaştan bi eczaneleri yoklıyım bari burda adım başı lireac var malum gebe kadın çok

Mustela diyince benim aklıma galatasaraylı kaleci Muslera geliyo, cok yakısıklı :)

Eki Görüntüle 795620

amaaaan sipsi

badezuzum onundekı haftalar rısklı yanı bır anda buyumeyle alakalı o yuzden ınsallah genede hıc olmaz ama mutlak olmustur gormuyorsundur gıbı dusunuyorum :) catlamamak mumkun deıgl o esnemeye benım ıc karnım cok dar buarada ben acılınden baslamam lazım

cilt bakım ürünlerini alıyorum ama çok pahalı, mecburen alıyorum cildim en değerli elbisem

este lauder ın bendede temızleyıcısı var yag gıbı bsıey ne oldugunuda cozemedım cok degerlı arada yapıyorum :)

başın sağolsun..Allah kalanlara ömür versin cute. kimi kaybettiniz?

canım sen esmermisin açık tenlimi ben aynı özgü namalın saç rengi ve cilt rengindeyim ben alsam hangi nosunu istiyeyım
ben de açık tenliyim ben 21 numarasını almıştım eğer özgü kadar açık tenliysen ne alman gerkir bilemedim biraz araştırmak lazım.
evet iyi oluyor este nin ürünleri bütçe sarsılıyor biraz ama olsun 6 ay gidiyor

benim iç karnım çok geniş
geniş insanın tekiyim :))
dr.ilk gittiğimde leğen kemiklerime bakıp senin karnın çıkmaz demişti
hakkaten hiç çıkmadı..millt foto ekliyo opicte benim onların 5 aylık hali gibi karnım var:)
kendimde çok yavaş kilo aldım ondan görünürde bişey yok..
ama son iki ay olur heralde..

bu tamamen genetik bir şey. benim annemde tek çatlak dahi yok. bende de 1 tane bile ince çizgi oluşmadı. ilk aylar sadece bebek yağı kullandım. sonrasında onu da bıraktım. her şey genetik miras kızlar. aç annenin karnına bak. çatladıysa ne kullanırsan kullan çatlarsın

başın sağolsun..Allah kalanlara ömür versin cute. kimi kaybettiniz?

amcam canım
salı aksam ustu 5.kattan havalandırma tuvalet boslukları oluyor ya
oradan düşmüş aşağıya tbai maaf olmuş daha oracıkta

neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.

limon kanı sulandırıyor.
ilk aylarda düşük riski yaratır
benim gibi pıhtılaşması olanlarda ise candır çantada taşınır cok cok suyu içilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…