benim fondotenim este lauder ın ben memnunum cildim kolay kabulleniyor. ama her zaman kullanmıyorum missha daha pratik
limon yersen hasta olmazsın ben kış boyu limonla gezdim hamileyken. ve üstümde sadece tayt vardı penye olandan acaip yanıyordum. hiç hasta olmadım. çok dikkat etmen lazım bebek direk etkileniyor canım.
PH ın o kadar önem taşıyacağını sanmıyorum. bende bakılmamıştı diye hatırlıyorum. mide yanması ne ki şimdi son aylar gör sen yanma nasıl olur. olipsin mavisini şiddetle tavsiye ederim.. tek dostumdu hamileyken.. dr mide yanması için ilaç verdi ve kullananlar da vardı tehlikesi yok demesine rağmen ben almadım. olips beni doğurana kadar götürdü.
hasta olacagımdan degıl ama sankı hastayım yuzum fılan renk atıyor sabahları acık acık mıdem bıle bulanmıyor ama ınanılmaz halsızım yaprak gıbı sallanıyorum carsamba sabahı erkenden uyandım zaten salı aksamı hıc yemek yememısıtk carsamba cenaze ıcın hazırlık yapılacak ay ben bır kalktım aman allahım hıc kendımı kaldıracak halım yok zorla zorla kalkındım ve ılk defa o gun ıstıfra ettım bılmıyorum bı agırlık var gıbı ustumde bır an ocne gecse ıyı olur zıra 30'dan sonra agırlık baslayacak en azından sımdı rahat olsam barı
benımde kanım cok yuksek yanı tavan erkek kanı gıbı kan var dedı doktor ona ragmen benım elım ayagım tıtrıyor
benım mıdede yanma yok ama ıste tıksınme var aklıma b ıseyler gelıyor yerken hemen kesıyorum yemeyı yersem kotu olacakmısım gıbı gelıyor
lıreac baslayana kadar yag kullansam ıyı olur uygun yollu o lıreac 90 tl eczanelerde
Mustela diyince benim aklıma galatasaraylı kaleci Muslera geliyo, cok yakısıklı :)
Eki Görüntüle 795620
1 kamyon para döküyorsun memnun ol tabi kuzum :)
cilt bakım ürünlerini alıyorum ama çok pahalı, mecburen alıyorum cildim en değerli elbisem
hasta olacagımdan degıl ama sankı hastayım yuzum fılan renk atıyor sabahları acık acık mıdem bıle bulanmıyor ama ınanılmaz halsızım yaprak gıbı sallanıyorum carsamba sabahı erkenden uyandım zaten salı aksamı hıc yemek yememısıtk carsamba cenaze ıcın hazırlık yapılacak ay ben bır kalktım aman allahım hıc kendımı kaldıracak halım yok zorla zorla kalkındım ve ılk defa o gun ıstıfra ettım bılmıyorum bı agırlık var gıbı ustumde bır an ocne gecse ıyı olur zıra 30'dan sonra agırlık baslayacak en azından sımdı rahat olsam barı
benımde kanım cok yuksek yanı tavan erkek kanı gıbı kan var dedı doktor ona ragmen benım elım ayagım tıtrıyor
benım mıdede yanma yok ama ıste tıksınme var aklıma b ıseyler gelıyor yerken hemen kesıyorum yemeyı yersem kotu olacakmısım gıbı gelıyor
lıreac baslayana kadar yag kullansam ıyı olur uygun yollu o lıreac 90 tl eczanelerde
Mustela diyince benim aklıma galatasaraylı kaleci Muslera geliyo, cok yakısıklı :)
Eki Görüntüle 795620
ben de açık tenliyim ben 21 numarasını almıştım eğer özgü kadar açık tenliysen ne alman gerkir bilemedim biraz araştırmak lazım.canım sen esmermisin açık tenlimi ben aynı özgü namalın saç rengi ve cilt rengindeyim ben alsam hangi nosunu istiyeyım
evet iyi oluyor este nin ürünleri bütçe sarsılıyor biraz ama olsun 6 ay gidiyor1 kamyon para döküyorsun memnun ol tabi kuzum :)
cilt bakım ürünlerini alıyorum ama çok pahalı, mecburen alıyorum cildim en değerli elbisem
badezuzum onundekı haftalar rısklı yanı bır anda buyumeyle alakalı o yuzden ınsallah genede hıc olmaz ama mutlak olmustur gormuyorsundur gıbı dusunuyorum :) catlamamak mumkun deıgl o esnemeye benım ıc karnım cok dar buarada ben acılınden baslamam lazım
hamile iken limon yemek iyi değildir kuzum...Allah korusunnn
murat boza benzıyor goz altımı ustumu ne sıs model erkek
ben geldim ki napıyosunuzzz
Eki Görüntüle 795620
a desek bi yağuşuhlu canlanıyor zaten gözünde
badezuzum onundekı haftalar rısklı yanı bır anda buyumeyle alakalı o yuzden ınsallah genede hıc olmaz ama mutlak olmustur gormuyorsundur gıbı dusunuyorum :) catlamamak mumkun deıgl o esnemeye benım ıc karnım cok dar buarada ben acılınden baslamam lazım
başın sağolsun..Allah kalanlara ömür versin cute. kimi kaybettiniz?
neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?