amcam canım
salı aksam ustu 5.kattan havalandırma tuvalet boslukları oluyor ya
oradan düşmüş aşağıya tbai maaf olmuş daha oracıkta
libidom mu yükseldi neahahahha
başın sağolsun canım Allah sabır versin.
Çocuklarına uzun ömürler versin İnşallah
iştemiisn sen
neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.
amcam canım
limon kanı sulandırıyor.
ilk aylarda düşük riski yaratır
benim gibi pıhtılaşması olanlarda ise candır çantada taşınır cok cok suyu içilir :))
amcam canım
hiiç düşmedi ki senin şu libin
2 tane 150 ml mustela 133 tl fiyatı nasıl sizce
isyan sana bişi diyimmi
inşaattan düşmüş küçük amcam kafamı bır cevırdım yok dıyor
sok olmuslar tabı
en uzuldugumde cok fakırlerdı ya oturdukları evlerıde babamlar vermıslerdı ben kucukken hatılıyorum evdekı esyaları olsun hanı hep ıcler acısı daha 1 sene once beton olan zemınlerını oglu lamınat yaptırdı
o kadar calsıtı tam rahat edecekken öldü o kadar üzülüyorumki oyle bombos gecırıyorum bugunlerı
neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.
bilmiyordum ben biraz kedi canlıyım. iş yerim evimden 60 km uzakta git gel 120 km yapıyor. kışın iç anadolu ve şehirler arası yolları da hesaba kat nütfeeen ben naptım 10 mayıs ptesi doğuma giricem 7 mayıs cuma akşamına kadar iş yerindeydim. ctsi de gezmeye çıktım eksikler vardı. iş yerinden herkes alarmdaydı doğum olursa diye. dr tellerini biliyorlardı. ben çok rahattım... son güne kadar da evde iş yaptım falan. bünye işi düşük olayları falan biraz da. düşeceği varsa ayakları dikip yatsan engel olamıyorsun. bizim gelin rapor aldı evde 10 gün kaldı yattığı yerde düşmesine engel olamadı. ama öyle bir şey varsa tabi yemesin hamileler de genelde ilk aylar herkes yemiştir.
inşaattan düşmüş küçük amcam kafamı bır cevırdım yok dıyor
sok olmuslar tabı
en uzuldugumde cok fakırlerdı ya oturdukları evlerıde babamlar vermıslerdı ben kucukken hatılıyorum evdekı esyaları olsun hanı hep ıcler acısı daha 1 sene once beton olan zemınlerını oglu lamınat yaptırdı
o kadar calsıtı tam rahat edecekken öldü o kadar üzülüyorumki oyle bombos gecırıyorum bugunlerı
de kuzucummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?