09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

başın sağolsun canım Allah sabır versin.
Çocuklarına uzun ömürler versin İnşallah

iştemiisn sen

canım pazartesı zaten ben erken cıktım dıs agrımdan slaı ıse geldım ama hıc ıs yapamadım dısım cok agrıyordu
carsamba gelmedım dunde geldım bugunde ısteyım
o neden yetısmeıd burayı neden gormedın bıle dıyorlar
ozel sektor kadar beterı yok ya
ıslere saldırdım bende bugun

neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.

aynen bende limonu görmem bıle bulantımın geçmesine yetiyordu nasıda mıs gıbı kokuyordu hamıleyken burnunam

limon kanı sulandırıyor.
ilk aylarda düşük riski yaratır
benim gibi pıhtılaşması olanlarda ise candır çantada taşınır cok cok suyu içilir :))

bilmiyordum ben biraz kedi canlıyım. iş yerim evimden 60 km uzakta git gel 120 km yapıyor. kışın iç anadolu ve şehirler arası yolları da hesaba kat nütfeeen ben naptım 10 mayıs ptesi doğuma giricem 7 mayıs cuma akşamına kadar iş yerindeydim. ctsi de gezmeye çıktım eksikler vardı. iş yerinden herkes alarmdaydı doğum olursa diye. dr tellerini biliyorlardı. ben çok rahattım... son güne kadar da evde iş yaptım falan. bünye işi düşük olayları falan biraz da. düşeceği varsa ayakları dikip yatsan engel olamıyorsun. bizim gelin rapor aldı evde 10 gün kaldı yattığı yerde düşmesine engel olamadı. ama öyle bir şey varsa tabi yemesin hamileler de genelde ilk aylar herkes yemiştir.

Kuzular, bir şey soracağım az önce özel hattımdan bir numara aramış ben toplantıda olunca duymadım sonra geri aradım telefona çıkan kişi kim olduğumu sordu gıcıklık ya ben de sizin çağrınız var siz kimsiniz dedim böylee konuştuk durduk derken google'a bir sorayım kim bu numara dedim kadınlar kulubu sayfası çıkıyor kazen'in birine verdiği numara var google aramasında... nedir ne değildir bilen gören duyan var mı? bu site beni nie arar ? :)

2 tane 150 ml mustela 133 tl fiyatı nasıl sizce

mustela hep pahalı zaten. çatlamasına engel olacaksan değer ama annende varsa 1 milyarlık krem kullan nemiş yine engel olmazsın canım. gerçek bu maalesef. ama annende 1 tane varmış sanırım. o yüzden sende de olmayacağından son derec emin olabilirsin.

inşaattan düşmüş küçük amcam kafamı bır cevırdım yok dıyor
sok olmuslar tabı
en uzuldugumde cok fakırlerdı ya oturdukları evlerıde babamlar vermıslerdı ben kucukken hatılıyorum evdekı esyaları olsun hanı hep ıcler acısı daha 1 sene once beton olan zemınlerını oglu lamınat yaptırdı
o kadar calsıtı tam rahat edecekken öldü o kadar üzülüyorumki oyle bombos gecırıyorum bugunlerı

mustelamı lireacmı dersenız eczacı kuzenıme sordum ben bunu lireac dıyorum kesinlikle

Off boş yere yasıyoruz değil mi? Hep birşeyler istiyoruz, koşturuyoruz tam rahata erecekken ya hastalanıyoruz ya ölüyoruz

neden ki ben ilk 3 ay limonla uyudum. mantığı ne ki?
dr de bir şey dememişti o zamn. bir de her hamilenin bir limon macerası vardır be isyan.

canım kanı sulandırıyor ya...benim kuzenimin düşük tehlikesini ortaya çıkarmış kanı sulandırarak..habire ekşi yiyordu..doktor kızmış limon turşu bunlar ilk dönemlerde tehlikeli diye

evet bünye meselesi
ben çok tırt oldum hamilelikte
hep mızıldandım ..yani naz değil hep bi sorunum oldu..
bide karnım çook aşağıda o yüzden ne yürüyebiliyorum ne iş yapabiliyorum
çok isterdim böyle senin gibi sağlam bi hamilelik geçirmeyi
çünkü en sevmediğim şey birilerine muhtaç olmak..Allah başka türlü muhtaç etmesin tabide bu ya kadar eşim annem olmasa gelemezdim..
ayy ne dertliymişim :)))

Allah ölümün de hayırlısını versin diyorlar ya çok doğru..denecek bir şey yok cute. Allah kalanlara ömür versin inşallah

de kuzucummmm...

saraçoğlunun kürlerini okuyodum da sonra kkda da bakayım dedim , yıllarca çocuğu olmayıp bu kürlerle çocuk sahibi olanlar var

mesela soğan kürü denedin mi hiç hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş kistleri falan söküyomuş

mesela 3 gündür ben incir kürüne başladım yumurtaları çoğaltıp çatlamasını kolaylaştırıyomuşş

denedinmi hiç bu kürlerden, neden olmasın ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…