09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne içiyosunuz bilmiyorum da
Bazı şeyler önce reklam yapılıyo millet gaza gelip içiyo
Sonra aaa zararlıymış diyolar
Dikkatli olun pampalar

Ne içiyosunuz bilmiyorum da
Bazı şeyler önce reklam yapılıyo millet gaza gelip içiyo
Sonra aaa zararlıymış diyolar
Dikkatli olun pampalar

haklısın, yüksek tansiyonu olanlar icmemeli mesela. Bunu söylemeyi unuttum

allalal siz hava limanına gidip geldiğinize göre uzak bir yere mi gittiniz. neredeydin kız venedik roma ucun çıkmadı demi

izmirden aydına geçtik ne roması ne venediği.

4 kişi gidip dönüş 559 tl ye gelmişti.

araba çok uzun ve yorucu zaten 1 hafta tatil.kacanın izni yok

ne carbonatı bu nerden alınır

ben netten baktım bikarbonat yazıyordu ama bazı yerler de ingiliz karbonatı diyordu onun da içeriği bikarbonat. sonra markete gittim içeriği sadece bikarbonat yazıyordu. aha bu dedim aldım bir tane. sonra elm ingiliz karbonatı dedi. boş yere içmeyim şu mereti dedim ingiliz karbonatı aldım. 3,5 tl eczanede. tadına baktım market karbonatının daha seyrek hali. marketteki daha yoğun gibi düşün. anlamadım valla sanki diğeri daha iyiydi ama başladım bakalım.

ben cıkıyorummmm sizi de kokulu kokulu öpüyorummm

izmirden aydına geçtik ne roması ne venediği.

4 kişi gidip dönüş 559 tl ye gelmişti.

araba çok uzun ve yorucu zaten 1 hafta tatil.kacanın izni yok

hee anladım... uçak işi de bana tatillerde hep angarya gelir. yani havalimanından sonra aktar indir bindir işi hep nedense iş hayatında olunca tatilde psikolojimi bozuyor. ben tatile giderken kızıma arabanın arkasına bir yer yaparım. sonra termosa bir çay....
sabahın ilk ışıklarında yola çıkıp bir taraftan kocişi beslerken bir taraftan çayımı yudumlarım... bana daha bir zevk veriyor böyle

12 saat sürüyor.çok yorucu ve tehlikeli

Ben uykumu aldım ama feci basım ağrıyor. Gözlüğümü takmıyordum epeydir ondan olabilir kanımca

Ben uykumu aldım ama feci basım ağrıyor. Gözlüğümü takmıyordum epeydir ondan olabilir kanımca

baş ağrısını gel bana sor geberiyorum dün gece resmen kafamın yarısı zonkladı evde agrı kesicide yokdu vardıda apranax vardı onu korkuyorum içmeye

baş ağrısını gel bana sor geberiyorum dün gece resmen kafamın yarısı zonkladı evde agrı kesicide yokdu vardıda apranax vardı onu korkuyorum içmeye

Apranaxı ben de cok zor durumda kaldığımda iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…