- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
fallen nası beğenmiş benii
Günaydın.
Benim de 2 gündür omuzlarım tutulmuş vaziyette ve başımı ağrıtıyor özellikle sağ tarafım. Ağrı kesici yasak olduğu için kendi kendine geçsin diye bekliyorum, sabah kas kevşetici falan sürdüm artık.
Bugün de hepimiz pertiz belli :)
ben de beğenirim bebişim :d
havluyu ısıt, tutulan omzuna koy. Inanılmaz rahatlatır.
kollar sürekli masada evrak işlerken biraz zor geçer benimkisi...
arzelya hanım müdür olmak nasıl bişey ?
üstesinden gelebiliyormusun fabrikamı sektörün ?
plastik imalat felan diyordun ?
aaa bivar bi yok beğen tuşuuu neysee
hepiniizn bi yerimi tutulmuş bee altı üstü mevsim değişiyoo
izmirde de bi salgın var kimi görsem grip , benim ous ta grip olmuş işyerindekilerde
bende yakında niyetlenirim
La kronik bu ağrı bende, ben bilirim ne zaman gececeğiniAblaya cevap verme!
Güzel bişey canım çalışmıyorsun çalıştırıyorsun perfecttama sorumluluğu fazla tabi olsun o kadarlıkta olacak artık
fabrika canım imalat yapılıyor
Bebişim o sağ tarafa mouse getirdiğinde cıkıyor, yani kayboluyor geri geliyor
Güzel bişey canım çalışmıyorsun çalıştırıyorsun perfecttama sorumluluğu fazla tabi olsun o kadarlıkta olacak artık
fabrika canım imalat yapılıyor
Tamam aplaBende de kronik, doktora gitsem diyorum çünkü hep sağ omzum ve başımın sağ tarafı ağrıyor. Solumda baş ağrısı hissettiğim çok azdır, hep sağım ağrır. Halbukim de solağım ben
hımmm tişkiridirim bilgilendirme içinnn , aydınlandımm
Ben chromedan giriyorum beğen butonum gayet sabit duruyor. Sizinki sizle dalga geçiyor
ne mudurusun?
İskele müdürü
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgeee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Diyerekten bir parça seslendirerek giriyorum
Günaydın
Benim herif faceme falan bakmaz hiç girip kurcalamaz, geçen gün evde yan yana otururken facemi bi açayım dedim. Normalde atraksiyon yoktur facemde, bir açtım arkadaşlık istekleri mesajlar bildirimler falanHemen çekti laptopı önüne ver bakiim diye, mesajlara girdi arkadaşlardan gelmiş. Bir de diğer mesajlar diye bölüm var ya hani arkadaş listende olmayanların mesajları oraya geliyor, bi mesaj da oraya düşmüş ama farketmedi ben de sesimi çıkarmadım. Allahım o yokken bir açtım mesajı, sapığın teki ayak fetişiyim falan diye upuzun bir mesaj atmış ayaklarımdan tiksindim yemin ediyorum Adam ayakla kafayı bozmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?