09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın.

Benim de 2 gündür omuzlarım tutulmuş vaziyette ve başımı ağrıtıyor özellikle sağ tarafım. Ağrı kesici yasak olduğu için kendi kendine geçsin diye bekliyorum, sabah kas kevşetici falan sürdüm artık.

Bugün de hepimiz pertiz belli :)

fallen nası beğenmiş benii

Ben de beğenirim bebişim

Havluyu ısıt, tutulan omzuna koy. İnanılmaz rahatlatır.

aaa bivar bi yok beğen tuşuuu neysee

hepiniizn bi yerimi tutulmuş bee altı üstü mevsim değişiyoo

izmirde de bi salgın var kimi görsem grip , benim ous ta grip olmuş işyerindekilerde

bende yakında niyetlenirim

Bebişim o sağ tarafa mouse getirdiğinde cıkıyor, yani kayboluyor geri geliyor

La kronik bu ağrı bende, ben bilirim ne zaman gececeğini Ablaya cevap verme!

Tamam apla Bende de kronik, doktora gitsem diyorum çünkü hep sağ omzum ve başımın sağ tarafı ağrıyor. Solumda baş ağrısı hissettiğim çok azdır, hep sağım ağrır. Halbukim de solağım ben

Doktora gitsen de kas gevsetici verecek yutamazsın
hımmm tişkiridirim bilgilendirme içinnn , aydınlandımm

Ah rica ederim sovereciğim :)

Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgeee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee

Diyerekten bir parça seslendirerek giriyorum
Günaydın

Benim herif faceme falan bakmaz hiç girip kurcalamaz, geçen gün evde yan yana otururken facemi bi açayım dedim. Normalde atraksiyon yoktur facemde, bir açtım arkadaşlık istekleri mesajlar bildirimler falan Hemen çekti laptopı önüne ver bakiim diye, mesajlara girdi arkadaşlardan gelmiş. Bir de diğer mesajlar diye bölüm var ya hani arkadaş listende olmayanların mesajları oraya geliyor, bi mesaj da oraya düşmüş ama farketmedi ben de sesimi çıkarmadım. Allahım o yokken bir açtım mesajı, sapığın teki ayak fetişiyim falan diye upuzun bir mesaj atmış ayaklarımdan tiksindim yemin ediyorum Adam ayakla kafayı bozmuş

Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgeee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee

Diyerekten bir parça seslendirerek giriyorum
Günaydın

ahahahahah deli gobel koptum okurken

kızım sapıktan bol ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…