09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sabah birazcık poğaça yidim Simdi de alkali suya yükleniyorum

Ben de evde kahvaltı yapmıyorum, ofiste çayımız oluyor sürekli. Gelirken simit falan alıyorum.

Normalde 1 tane simitle doyarım, artık 2 kesmez oldu bu sabah 1 tane aldım, şimdi midem kazınıyor yemek gelse diye bakıyorum

sana diorum ama bende hayal edemiyorum yeter geçen bayram 9 gün geçirdik işte

kp sağlam olması iyi be ipek karısını bakıversin işte.
emekli maaşları varmı

anam kayınpeder bir şeyinin derdine düşmüş bu yaşında ne diyim sana. kpederin bir de anası var maşalllaah deyim dağlara taşara bir görsen 80-90 yaşında demezsin. anasının emekli maaşı var kendi emekli maaşı var.fırını var. tarlası var.. var yani ama para o kadar mı tatlı olur anlamıyorum ve geriliyorum aklıma geldikçe

Ben senin gibi olsam beş tane simit yerim

köy yerine göre gelirleri baya iyimiş maşallah
sizden de ne pararı istiyorlaki
resmen aç gözlülük heee.

kızlar size bişi sorcam bilginiz varmı bilmem

erkek antibiyotik kullanırken çocuk yapılır mı

kadın antibiyotik kullanılıyosa kimyasal gebeliğe falan sebeb oluyomuş erkekte peki

bende geceleri acıkır oldum, hiç sekmiyo gece 3-4 arası midem kazınıyo uykumdan uyanıyorum açlıktan midem bulanıyo baş ucuma eti form çubuklardan koydum onlardan yiyorum 2-3 tane, halbuki ben hamilelikten öncede akşam 7 oldumu yeme işini bitirirdim şimdi vücut istiyo demek ki

kadın antibiyotik kullanılıyosa kimyasal gebeliğe falan sebeb oluyomuş erkekte peki

Sperme etki etmez ya

Ay o tahtalar bastırıyo mu aclıgını

çok etkili olucanı sanmıyorum belki spremlerin kalitesini düşürür ama sana 1 tane kaliteli sperm yeter zaten, ama sen içki falan içme artık hatta çayı kahveyi bırak bebişim, süte dayan

Sperme etki etmez ya

Ay o tahtalar bastırıyo mu aclıgını

bastırmıyo ama doktor ilk 3 ay kilo almamaya çalış dedi sana doğum sonrası yük dedi, dikkat etmeye çalışıyorum, bide gece kalkıp başka bişey yiyim desemde ne yicemi bilemiyorum ki herşeyi yiyemiyorum, dün biraz tavuk yedim bugün tavuk yazarken bile tiksiniyorum ben bi tuhafım

:) zaten ne yicene karar verene kadar uykun kacar

çok etkili olucanı sanmıyorum belki spremlerin kalitesini düşürür ama sana 1 tane kaliteli sperm yeter zaten, ama sen içki falan içme artık hatta çayı kahveyi bırak bebişim, süte dayan

çayı kahveyi günde bir bardağa düşürdüm süte de dayandım, içkiyi bırakmıştım geçen dayanamadım regliyim nasıl olsa diye bikaç bardak içiverdim artık içmiycem söz verdim kendime bakalım hayırlısı, bu arada senin acıkmanın sebebi bebek haricinde folik asitte olabir mi, bende son zamanlarda acayip acıkıyorum folik asite bağladım 7 de akşam yemeği yiyip 10 da yine midem kazınıyo da meyveyle geçiştiriyorum ,

folik asitin öyle bi etkisi olduğunu söyleyenler oldu, ama bende olmadı canım çünkü ben foliği mayısın ortasından beri kullanıyorum hamilelikten 3 ay önce başladım

aqualily bir tarif bulursan ve denediğinde güzel olursa ben de isterim.

yüzüm acıyor benim de; sağ şakağım filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…