- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
esra erolculara duyurulur başladı
Geçen hurriyette gördüm sanırım esra erolun proğramında gelin adayı dans etmiş
ahahahaahahhahahahah ay hala gülüyorum koptum
Söylemen yeter abla yemiş kadar oldum teşekkürler
Yalnız değilmişim
oo ben bile neler yaptım abla görsen. çok seviyorum mutfak işini..yaparız daha vakit var nasıl olsa. sadece turşuyu beceremiyorum. geçen sene netten baya bir baktım da yapayım dedim resmen deney yapıyor gibiydim. tuzu suyu çözünecek derecede ısıttım yumurtayı iyice yıkadım yüzüyor yüzmüyor deneyi var ya onu yaptım derken çok yoruldum istediğim tadı da alamadım. bu sene sipariş verdim anneme...
Ben bilmiyorum zaten bildikleirmi de googledan öğrendim sende ordan bak istersen
BDV ye konu açmıştı
Tanışmıyoduk o zamanlar
Bende eleştirdim
Sebatiye abla da beğenmedi yorumu 'Esra Erol'un seyircisi' didi bana
bızım burda patlıcandan turşu karbuzkabuğndan reçel yapıyorlar
valla kimin esra erol'ün izleyicisi olacağı belli olmaz. bir doktor tanıyorum. çok prestijli zengin hani böyle eli yüzü düzgün çevrenin düşüncesine önem veren biri olduğunu anladım bir gün. arabasına bindim. CD leri karıştırıyorum. nazan öncel CD kutusu takayım şunu dedim içinden müslüm baba çıktı
çocuğu hiç bozmadım görmezlikten geldim kapadım ve yerine koydum. başkasını görse müslüm dinlerken banel damgası vurur da tek kalınca takılıyor galiba. esra erol'ü de tanıdığım nice eğitimli insanlar izliyor.
Bugün bi oturamadım tüm lokasyonlarımı gezdim kontrol ettim geldim ama bayaa yoruldum
Samanyolu tv de elooo,yeşil elma programın adı,kendi web siteside var
oktay ustanın kanalı konusunda emin değilim ama kanal 7 olabilir. yani herkes çok beğeniyor da ben o adamdan bir halt anlamıyorum. yaptığı yemekler çok zor
sanki herkes evinde akşama bilmem ne yöresinin bilmem ne zor yemeğini yapacak.
Lösev tarhana satıyodu standları oluyo ben ordan alıyodum anneme bide beypazarı tarhanası çok güzel oluyo, annem kendi yapmıyodu ki ben yapayım o kadar domestik olamadım hiç
sor bakalım canım ince detaylarını bıleyım gerisini googldan hallederım oğlum için yapçam
bızım burda patlıcandan turşu karbuzkabuğndan reçel yapıyorlar
Sizin ora nire kardeş
Karpuz kabuğunu ben küçükken annem sütçüye veriyodu, ineklere versin diye
Şimdi ona bile verilmiyo sütçü kavramı kalmadı , çöpe gidiyo direk
Patlıcan turşusu nefiz olur olsada yesek şimdi,karpuz kabuğu reçelinice kuzenim yapmış çok güzel oluyor dedi..
evet abla patlıcan turşusu harıka oluyor en sevdiğim oda ama karpuz reçeli yemedim hiç
karpuz reçeli çok güzelde patlıcan reçeli daha güzel
turşu mu
Bugün bi oturamadım tüm lokasyonlarımı gezdim kontrol ettim geldim ama bayaa yoruldum
Ben genelde bloglara bakarım yemek yapacaksam, emine beder oktay usta fln pek sevmem
vay vay vayben de asla o kadar domestik olamam zaten, genelde balık tutmayı değil almayı tercih ediyorum
Yap tabi, vitamin deposu
evet abla patlıcan turşusu harıka oluyor en sevdiğim oda ama karpuz reçeli yemedim hiç
turşu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?