09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu konuu o kadar çok duyuyorum ki blim eşin her zman mı böyle,

şimdi ben daha yeni evliyim ama yıllandıkça her evlilik aynı moda giriyor gibime geliyor

eğerki eşinin huyuysa,yapısıysa bu şekilde kabullenmekten başka çare yok gibi ama hani ara sıra arkadaş ziyaretleri ile kendini tatmine adebilirsin belki biraz

günaydın misafir kabul ediyormusunuz
yan topikten geldim de :44:

Hoşgeldin cnm

evet hiç bişi konuşmamak
paylaşmamak
çok bunalıyorum bazen çok

İnsan catlar yaa. Haklısın valla. Babam da öyledir, canı istemeyince konuşmaz.

Konuşmak paylaşmak insan doğasının gereği. Ama eşin böyleyse ve katlanabiliyorsan gittiği yere kadar.

sov batın ısmını sevemedım ben canım ya
bende ısımler hazır :)
bebek yok ortada sen once bebegı yap ısım bulunur kzuum

cok tuhaf ama var yani oluyor
ben ex le 1 sene aynı evde cok gerekemdikçe konuşmuyordum
anneni diyorsam anneni ... diye algılayan biri olduğu icin susuyordum
ve biliyorum ki
kadın sessizce gider
konusan kadından korkmucaksın

valla ben istiyorum cute , adamda istiyoda işte düğün borçları belimizi büküyo 9 ay var daha borçların bitmesine 6 ay sonra falan çalışmalara başlayalım diyoruz İnşallh istediğimiz zaman olur da sıpa

aslında sakin kuzumda bana naz yapıyor eşimde yanımda yok ilgiyi hep benden bekliyor ağlıyor hep bugünlerde biraz azaldı

Asıl derdin monotonluk mu? Yani nasıl hiçbir şey konuşmamak? Günlük olayları falan yemek esnasında konuşmayacak kadar mı? İş yerinde olanlar falan… yani bu derece de olabilir çünkü örneklerini tanıyorum..

Ben de istiyorum nasıl edineceğimi biliyorsun değil mi

sov batın ısmını sevemedım ben canım ya
bende ısımler hazır :)
bebek yok ortada sen once bebegı yap ısım bulunur kzuum

bend eyeni duydum hoşuma gitti ama daha çocuk olsun derken fikirler değişir elbet,

valla isim konusunu eşimel bilerek gündeme getiriyorum bir anne için isim araştırmak bile çok büyük bi heyecan falan diye laflar atıyorum oratya ki babamın ismi olsun demesin diye , bakalım ,

senin isimler de hoşmuş şimdilerde oğluna kendi eşinin ismini koyan da var çok duyuyorum yani çocuğa kendi babasının ismi koyuluyor mesela arkadaşımın ismi sinan oğlu oldu oğluna sinanefe ismini koydu ilgincime gitmişti

dur kzıım kızın bı yere gıttıgı yok :)
kocası konusmayı unutmus
o yone yonelmek gerek

Ee borç bitene kadar karnında zaten canım. Ne zararı var sana bebeğin. İçerde büyüyedursun bakalım..
Şaka bir yana da hayırlı zamanda gelir inşallah.

Nasıl hic konuşmayan? Dert sıkıntı mı, hic konusmamak mı?

takma kafana canım yapsıysa sorun yok ta herkesle gırgır şamata ise senle konuşmuyorsa ciddi bi sorun

ya yapısı böyle aslında
ama yinede çatlıyorum bazen inan

bak en son ney ağrıma gitti,

foto makinasında fotolar gördüm bunlar geçen aylarda oldu burda bir müze var büyük hep ona gidelim diyorduk biz zeugma müzesi; ama gidemedik bir türlü bu ona işyeriyle gitmiş şöyleki şehir dışında misafirleri gelir onları götürmüş 5-6 kişilik bir grup gitmişler ama benim haberim yok ben bunu foto makinasından 2-3 hafta sonra görüyorum sorduğumda sana söylemeyi unutmuşum diyor bana neyse o geçti, martta doğum gününü kutlamış arkadaşları halı saha maçından sonra onuda foto makinasından görüyorum,

geçende telefonun fotolrına bakıyorduk oğlumla oğlumu çektim daha doğrusu ona bakarken diğer fotolarıda gördüm yine bir misafiri antik bi yere götürmüş fotolarını çekmiş ama bana söylenmiyo

ben soruncada herşeyi sana söylemek zorundamıyım dior
aklımda kalmıyor işte diyor
benimse kızdığım nokta gördüğü güzel bişiyi bile benle paylaşmaması insan sevdiğiyle eşiyle paylaşma gördüğü güzellikleri demezmiki ya gittim be kadar güzeldi diye
beni onları paylaşmaya bile değer görmüyor
kendimi kötü hissediyorum hani konu yok dicem konuşmak için ama geldiğinde canım ben bugün şuraya gittim şöyle oldu diye anlatsa bir günlük konumuz olur en azından ama hiç bişi yok
yok yok yok

bilim benle aynı fikirdemi bilemeyecem ama insan, bir diziyi eleştirmek istiyo bazen, bir tanıdık hakkında yorum yapıp gülüşmek, gün içerinde haberleşip plan yapmak, tartışıyorsanda dinlenmek, çocuk yerine konup sen ne anlan muamelei yapılmamamk, o iş yerini anlatıyorken sen anlattığında fazladan konuşuyormuş muamelesi görmemek, bu gün neler yaptın diye solrulmak, eve gelriken arayıp ne lazım dmeek. aman vesair vesaire

ne kadarlık evlisin..
ve eşin ne zamandır böyle..

aslında sakin kuzumda bana naz yapıyor eşimde yanımda yok ilgiyi hep benden bekliyor ağlıyor hep bugünlerde biraz azaldı

ha bak oda olabılır ya
benım kocamın adı onur
ıkıncının onurlu bısey olursa
egenın denızı cıkarıp ege onur onur ege :) hehe karıstı
yanı ılk cocugumu ayıramam baba ısmı koyamam

soyadını degıstırecegız ex babalıktan men davası acıcaz cocugun adınıda degıstırırsem olmaz yanı cocuk bılıyor adını fılan ama kızım olursa kendı adımı verırım artık :)

buarada sen aıleyı cozmussun her sekıdle planlı hareket edeyım dıyosun

asyalı benım oglan benım bacaklarımda yuruyor ya korkuyor sanırım tek kalmaya

evet aynen o derece
işyerindekileri biraz konuşuruz bununda nedeni aynı sektörde olmamız hatta patronlarımızın bir kısmı aynı tüm iş arkadaşarlı benimde arkadaşlarım sayılır
o yüzden çok az şey konuşuruz ama o bile çok nadir

eşimin gezi fotoların tesadüfen bende kayıtlı olmayan faceinde gördüm herkez yorum yapmış ben alık alıkbaktım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…