Ben de istiyorum nasıl edineceğimi biliyorsun değil mi
hoş gördüm canım
KESinlikle gittiği yere kadar ama zor....
ya yapısı böyle aslında
ama yinede çatlıyorum bazen inan
bak en son ney ağrıma gitti,
foto makinasında fotolar gördüm bunlar geçen aylarda oldu burda bir müze var büyük hep ona gidelim diyorduk biz zeugma müzesi; ama gidemedik bir türlü bu ona işyeriyle gitmiş şöyleki şehir dışında misafirleri gelir onları götürmüş 5-6 kişilik bir grup gitmişler ama benim haberim yok ben bunu foto makinasından 2-3 hafta sonra görüyorum sorduğumda sana söylemeyi unutmuşum diyor bana neyse o geçti, martta doğum gününü kutlamış arkadaşları halı saha maçından sonra onuda foto makinasından görüyorum,
geçende telefonun fotolrına bakıyorduk oğlumla oğlumu çektim daha doğrusu ona bakarken diğer fotolarıda gördüm yine bir misafiri antik bi yere götürmüş fotolarını çekmiş ama bana söylenmiyo
ben soruncada herşeyi sana söylemek zorundamıyım dior
aklımda kalmıyor işte diyor
benimse kızdığım nokta gördüğü güzel bişiyi bile benle paylaşmaması insan sevdiğiyle eşiyle paylaşma gördüğü güzellikleri demezmiki ya gittim be kadar güzeldi diye
beni onları paylaşmaya bile değer görmüyor
kendimi kötü hissediyorum hani konu yok dicem konuşmak için ama geldiğinde canım ben bugün şuraya gittim şöyle oldu diye anlatsa bir günlük konumuz olur en azından ama hiç bişi yok
yok yok yok
nasıl edineceksin ben biliyorum canım bekarsın değilmi
he çözüm varken gitmek niye
ben kendimi örnek verdim
kadınlar böyledir dedim...
bilim benle aynı fikirdemi bilemeyecem ama insan, bir diziyi eleştirmek istiyo bazen, bir tanıdık hakkında yorum yapıp gülüşmek, gün içerinde haberleşip plan yapmak, tartışıyorsanda dinlenmek, çocuk yerine konup sen ne anlan muamelei yapılmamamk, o iş yerini anlatıyorken sen anlattığında fazladan konuşuyormuş muamelesi görmemek, bu gün neler yaptın diye solrulmak, eve gelriken arayıp ne lazım dmeek. aman vesair vesaire
sipirim sipirim sipiriimmm deliloy deliloy destaneee ıııyyykkk,
arabanı satarsın kızzz ne kadarki acaba sipirimlerr
araştırdım bulamadım fiyatını
eve gelirken arar sorar bişi lazımmı diye gün içindede iki kez arar en azından aradığında sorduğu napıyosun işler nasıl oğlan nasılmış? akşama ne yemek varbilim benle aynı fikirdemi bilemeyecem ama insan, bir diziyi eleştirmek istiyo bazen, bir tanıdık hakkında yorum yapıp gülüşmek, gün içerinde haberleşip plan yapmak, tartışıyorsanda dinlenmek, çocuk yerine konup sen ne anlan muamelei yapılmamamk, o iş yerini anlatıyorken sen anlattığında fazladan konuşuyormuş muamelesi görmemek, bu gün neler yaptın diye solrulmak, eve gelriken arayıp ne lazım dmeek. aman vesair vesaire
ne kadarlık evlisin..
ve eşin ne zamandır böyle..
canımsn sen biraz kafanda kuruyorsun büyütme bu kadar onun için gezdiği yerler artık rutin önemsenmeyecek şeyler haline gelmiş demekki işinin bir parçası olarak görüyorya yapısı böyle aslında
ama yinede çatlıyorum bazen inan
bak en son ney ağrıma gitti,
foto makinasında fotolar gördüm bunlar geçen aylarda oldu burda bir müze var büyük hep ona gidelim diyorduk biz zeugma müzesi; ama gidemedik bir türlü bu ona işyeriyle gitmiş şöyleki şehir dışında misafirleri gelir onları götürmüş 5-6 kişilik bir grup gitmişler ama benim haberim yok ben bunu foto makinasından 2-3 hafta sonra görüyorum sorduğumda sana söylemeyi unutmuşum diyor bana neyse o geçti, martta doğum gününü kutlamış arkadaşları halı saha maçından sonra onuda foto makinasından görüyorum,
geçende telefonun fotolrına bakıyorduk oğlumla oğlumu çektim daha doğrusu ona bakarken diğer fotolarıda gördüm yine bir misafiri antik bi yere götürmüş fotolarını çekmiş ama bana söylenmiyo
ben soruncada herşeyi sana söylemek zorundamıyım dior
aklımda kalmıyor işte diyor
benimse kızdığım nokta gördüğü güzel bişiyi bile benle paylaşmaması insan sevdiğiyle eşiyle paylaşma gördüğü güzellikleri demezmiki ya gittim be kadar güzeldi diye
beni onları paylaşmaya bile değer görmüyor
kendimi kötü hissediyorum hani konu yok dicem konuşmak için ama geldiğinde canım ben bugün şuraya gittim şöyle oldu diye anlatsa bir günlük konumuz olur en azından ama hiç bişi yok
yok yok yok
ha bak oda olabılır ya
benım kocamın adı onur
ıkıncının onurlu bısey olursa
egenın denızı cıkarıp ege onur onur ege :) hehe karıstı
yanı ılk cocugumu ayıramam baba ısmı koyamam
soyadını degıstırecegız ex babalıktan men davası acıcaz cocugun adınıda degıstırırsem olmaz yanı cocuk bılıyor adını fılan ama kızım olursa kendı adımı verırım artık :)
buarada sen aıleyı cozmussun her sekıdle planlı hareket edeyım dıyosun
asyalı benım oglan benım bacaklarımda yuruyor ya korkuyor sanırım tek kalmaya
Bence bunlar temel ihtiyaçlar gibi konuşmalar. Yani olmazsa olmazlar bu kadar da olmazsa iletişim yoktur ki hiç zaten.
eve gelirken arar sorar bişi lazımmı diye gün içindede iki kez arar en azından aradığında sorduğu napıyosun işler nasıl oğlan nasılmış? akşama ne yemek var
2007 de evlendim ve eşim hep böyleydi yapısı böyle yani ama çatlıyorum ya bazen
bense sohbet etmeyi çok seven biriyimdir bekarken hep derdimki benle sohbet edecek biriyle evlenirim ben derdim nolursa olsun ama sohbet etsin derdim ama tam tersi bi adamla evliyim
yok zaten, bizdeki tek iletiişm, kalk, yemek hazır, tvde şunu aç, ben gidiyom
eşimin gezi fotoların tesadüfen bende kayıtlı olmayan faceinde gördümherkez yorum yapmış ben alık alıkbaktım sadece
2007 de evlendim ve eşim hep böyleydi yapısı böyle yani ama çatlıyorum ya bazen
bense sohbet etmeyi çok seven biriyimdir bekarken hep derdimki benle sohbet edecek biriyle evlenirim ben derdim nolursa olsun ama sohbet etsin derdim ama tam tersi bi adamla evliyim :d
ha bak oda olabılır ya
benım kocamın adı onur
ıkıncının onurlu bısey olursa
egenın denızı cıkarıp ege onur onur ege :) hehe karıstı
yanı ılk cocugumu ayıramam baba ısmı koyamam
soyadını degıstırecegız ex babalıktan men davası acıcaz cocugun adınıda degıstırırsem olmaz yanı cocuk bılıyor adını fılan ama kızım olursa kendı adımı verırım artık :)
buarada sen aıleyı cozmussun her sekıdle planlı hareket edeyım dıyosun
asyalı benım oglan benım bacaklarımda yuruyor ya korkuyor sanırım tek kalmaya
bizimkinin yapısı öyle . az konuşur.E bunun adı ne yaa. Sıfır iletişim. Olmaz. Alışmışlar. Kesin arkadaşlarının yanında bülbüldür bunlar.
kıskanıp benimd egezmek isteyeceğimi düşünüyo olabilirowwwwwwww
buda zor tabi
ne anlıyorlar paylaşmamaktan
yok benimki facei sadece oyun için kullanıyor bi kaç foto var onlarda çok eski
yok zaten, bizdeki tek iletiişm, kalk, yemek hazır, tvde şunu aç, ben gidiyom
bence bulama ya ıyk oldum nedense kız şakası bilem kötüHic sorma faiz oranlarını maliyetini falan ben de bulamadım
E bunun adı ne yaa. Sıfır iletişim. Olmaz. Alışmışlar. Kesin arkadaşlarının yanında bülbüldür bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?