09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş gördüm canım

KESinlikle gittiği yere kadar ama zor....

Bence de zor.

İnsanoğlunun yaradılışının gereği iletişim. İnsanlar neden birlikte; gün icinde olanları paylaşır, eşinin cok istediği bir seyi görür surda gördüm der, işyerinde patron bana küfretti canım sıkkın deri Paylaşır yani.

Eşin hicbir sey paylaşmıyor ki. Tamamen ice kapalı. İnsan doğumgününü arkadaşları kutladıysa bunu nasıl paylaşmaz ya. Aklım almıyo.

nasıl edineceksin ben biliyorum canım bekarsın değilmi

he çözüm varken gitmek niye

Sipirmin bankasından

ben kendimi örnek verdim

kadınlar böyledir dedim...

valla ben erkeklerın konusmayındanda korkarım

benım ex cok suskundu şey gibi anla
adamın içinden hızlı çapkın cıktı başka kadınlarla konuşurken bana enerjisi kalmıyormuş kalasın benzetmek gibi olmasın

Bence bunlar temel ihtiyaçlar gibi konuşmalar. Yani olmazsa olmazlar…bu kadar da olmazsa iletişim yoktur ki hiç zaten.

sipirim sipirim sipiriimmm deliloy deliloy destaneee ıııyyykkk,

arabanı satarsın kızzz ne kadarki acaba sipirimlerr

araştırdım bulamadım fiyatını

Hic sorma faiz oranlarını maliyetini falan ben de bulamadım

eve gelirken arar sorar bişi lazımmı diye gün içindede iki kez arar en azından aradığında sorduğu napıyosun işler nasıl oğlan nasılmış? akşama ne yemek var

ne kadarlık evlisin..
ve eşin ne zamandır böyle..

2007 de evlendim ve eşim hep böyleydi yapısı böyle yani ama çatlıyorum ya bazen
bense sohbet etmeyi çok seven biriyimdir bekarken hep derdimki benle sohbet edecek biriyle evlenirim ben derdim nolursa olsun ama sohbet etsin derdim ama tam tersi bi adamla evliyim

canımsn sen biraz kafanda kuruyorsun büyütme bu kadar onun için gezdiği yerler artık rutin önemsenmeyecek şeyler haline gelmiş demekki işinin bir parçası olarak görüyor

hım sanırım canım sen çalışıormusun peki özlüyor olabilir

kız ne kadar şasnlısın seni gün içinde arayan bi kocana var bend eo da yok geleirkende aramaz, ekemeğe oğluşu salarız ite kaka

Son düzenleme:
eşimin gezi fotoların tesadüfen bende kayıtlı olmayan faceinde gördüm herkez yorum yapmış ben alık alıkbaktım sadece

owwwwwwww
buda zor tabi
ne anlıyorlar paylaşmamaktan
yok benimki facei sadece oyun için kullanıyor bi kaç foto var onlarda çok eski

bende önce arkadaş olmam lazım.
Yeri gelip birini çekiştirmek
yeri gelince bi konu üzerinde tartışmak..

Belkide eşin iş yerinde cok yoruluyordur.
Konuşmaya hali kalmıyordur :)

çözdüm de şimdide böyle yoruyorum beynimi sürekli söyle derlerse böyle yaparım böyle yaparsam şunu derim gibilerinden neyse alışıyoz işte

onur ege de güzelmiş, senin oğlanı yerimmm en güzel zamanları bide bizim ailede hep kız çocuğu oldu teyzemlerin falan ondan sanırım oğlan görünce saldırıyoruz teyzem temizlik hastasıdır sudan çıkmaz resmen hastalık boyutu artık oğlun olursa evin her tarafına işeticem o kadar istiyorum diyo

E bunun adı ne yaa. Sıfır iletişim. Olmaz. Alışmışlar. Kesin arkadaşlarının yanında bülbüldür bunlar.
bizimkinin yapısı öyle . az konuşur. evede genelde uyur

owwwwwwww
buda zor tabi
ne anlıyorlar paylaşmamaktan
yok benimki facei sadece oyun için kullanıyor bi kaç foto var onlarda çok eski
kıskanıp benimd egezmek isteyeceğimi düşünüyo olabilir

ortası yok galiba bunalrın benimkide beynimi yiyoo, fişin olsa keşke çeksemden biraz rahatlasam diyom küsüyo susuyo ama 3-5 dk sonra tekrar başaa ayyyyy ölümcül deney 45

yok zaten, bizdeki tek iletiişm, kalk, yemek hazır, tvde şunu aç, ben gidiyom

Erkekler 2 çeşit birinci gurup yaşlandıkça suskunlaşıyor evlilikle. Diğer gurup da azgınlaşıyor. 40 ından sonra tekabül edermiş bunlar genelde. Erkekler 40 ına kadar normalmiş. Senin için kaç yaşında bakimm

EŞİMİN GEZİ FOTOLARINI FACE TEN GÖRMEK

ÇİRKEFLEŞMEMİN NEDENİDİR.
SONRA DERLER NOLDU ŞİMDİ SANA NAPTIM
YARANAMIYORUM.
MİLLETİN KOCASI BÖYLE BÖYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…