09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim hava atmamı kimse görmedi mi önceki sayfada

Daha önce atmıştın havanı

Oldu canım, milletin enayisi siz misiniz? Baktın cok zorluyorlar rapor alırsın.

birisi aöf mi dedii

söylemesi ayıp ben mezun oldumda uzun uğraşlar sonucu havamı da atim bariii

kendimi tebrik ederimm :119::119::118::119:

bak şimdi gördüm mesajını tebrikler canım geç meç bitmiş işte
ben gündüz iş gece okudum ikinci öğretimdi iki yıllık elektrik ikinci sınıfta kızıma hmileydim eşimde istanbuldaydı araba sürmeyide yeni yeni öğrenmiştim inanki karnım direksiyona değerdi ama bitti işte bide bi faydasıda olmadı kadrom işçi olduğu için diplomanın bi önemi yok tu ona rağmen okudum

tişkiridirim

zor olmuştur ama azimliymişsin, olsun bitsin gün gelir işine yarar sürekli bişiler değişip duruyo nasılsa

Daha önce atmıştın havanı

Oldu canım, milletin enayisi siz misiniz? Baktın cok zorluyorlar rapor alırsın.

öyle yapıcam, canım insan aşağılamak istemiyorum ama cidden çok görgüsüz kaba ve seviyesizler, e senide bulmuşlar ağzın az laf yapıyo lisans mezunu çok adamda yok kendimi övmüş gibi oldum ama kalifiye elemansın burdakilere göre, burda kafadan memur yapılıyo millet özürlü gösteriliyo yetim gösteriliyo bi bakmışsın memur

nems doğumu batmanda yapçan demii

yok kız 32.haftada Ankaraya gelicem Allahın izniyle

hahahah aldatmalı filan action da yok anlaşılan :))

şöyle vurmalı kırmalı konu olaydı eyiydi
o kadar aizli okudum ya herseneyi tekrar ederek, o sürede tıp okunurdu da okucak adam nerdee

Yerim seni

Bu kadar insanın ahını alıyorlar, hesabını kime verecekler acaba?

Noliii burada biri özet geçse ya :26:

özetlik pek bişi yok aslında,

asyalı kocasına hakettiği gibi çektiriyo

çekin görümcesi çeki kıskanıyomuş gördüğünde yada biri çeki övdüğünde kenafir kenafir bakıyomuş

ipeğin kızı kreşe alışamamaış 3 gündür çektiriyomuşş ona sııkılıyo şu an alıştırmaya çalışıyoo

elm bön bön pc ye bakıyomuş, klavyeye bakınca midesi bulanıyomuşş,

gofretin içinde sebebsiz sıkıntı varmışş

bende aynıyım işteee dizi izliyom bi taraftan bi taraftan burdan yazışıyom

o haftaya yola çıkabilcen mi, bide mecburen seni takip eden doktorla doğuma giren farklı olcak yanii

sen ayrıntıları düşünmüşsündür, ailen yanında tabisi daha rahat edersin

o haftaya yola çıkabilcen mi, bide mecburen seni takip eden doktorla doğuma giren farklı olcak yanii

sen ayrıntıları düşünmüşsündür, ailen yanında tabisi daha rahat edersin

zaten uçakla gidicem hepi topu 1 saat 15 dk, doktordan rapor alıcam 8 hafta erken gidiyorum ki Ankaradada doktor baksın iyice bana,şimdilik planlar böyle bakalım dahada Sivastan öteye geçmicem burdan kurtulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…