benim hava atmamı kimse görmedi mi önceki sayfada
burda inanılmaz baskı var, benimle birlikte 6 aylık hamile bi arkadaşım var şubenin tüm işini bize yıkmaya çalışıyolar, diğerleri ticaretle uğraşıyo ek iş yapıyolar devlettende yata yata pardon dizi izleye izleye maaş alıyolar onlar niye yapmıyo diyincede onlar yaşlı kafaları almıyo diye cevaplar geliyo deli olucam, arkadaşım 7.ayda gidecek ben napıcam bilmiyorum, biz gençmişiz biz yaparmışız
Daha önce atmıştın havanı
Oldu canım, milletin enayisi siz misiniz? Baktın cok zorluyorlar rapor alırsın.
birisi aöf mi dedii
söylemesi ayıp ben mezun oldumda uzun uğraşlar sonucu havamı da atim bariii
kendimi tebrik ederimm :119::119::118::119:
hımmm olabilir o kadar çok kişiye attım ki unutmuşum demek sory
Noliii burada biri özet geçse ya :26:
bak şimdi gördüm mesajını tebrikler canım geç meç bitmiş işte
ben gündüz iş gece okudum ikinci öğretimdi iki yıllık elektrik ikinci sınıfta kızıma hmileydim eşimde istanbuldaydı araba sürmeyide yeni yeni öğrenmiştim inanki karnım direksiyona değerdi ama bitti işte bide bi faydasıda olmadı kadrom işçi olduğu için diplomanın bi önemi yok tu ona rağmen okudum
Bugün topikte bir mallık hakimKimsenin yazası yok
ahahahahha yıllarca uğraşığ aöf tıp bitirmiştin
Daha önce atmıştın havanı
Oldu canım, milletin enayisi siz misiniz? Baktın cok zorluyorlar rapor alırsın.
nems doğumu batmanda yapçan demii
hahahah aldatmalı filan action da yok anlaşılan :))
o kadar aizli okudum ya herseneyi tekrar ederek, o sürede tıp okunurdu da okucak adam nerdee
öyle yapıcam, canım insan aşağılamak istemiyorum ama cidden çok görgüsüz kaba ve seviyesizler, e senide bulmuşlar ağzın az laf yapıyo lisans mezunu çok adamda yok kendimi övmüş gibi oldum ama kalifiye elemansın burdakilere göre, burda kafadan memur yapılıyo millet özürlü gösteriliyo yetim gösteriliyo bi bakmışsın memur
Noliii burada biri özet geçse ya :26:
öyle yapıcam, canım insan aşağılamak istemiyorum ama cidden çok görgüsüz kaba ve seviyesizler, e senide bulmuşlar ağzın az laf yapıyo lisans mezunu çok adamda yok kendimi övmüş gibi oldum ama kalifiye elemansın burdakilere göre, burda kafadan memur yapılıyo millet özürlü gösteriliyo yetim gösteriliyo bi bakmışsın memur
yok kız 32.haftada Ankaraya gelicem Allahın izniyle
Islak odunla dövmek istiyorum seni
Ama yazık bu çocuğaBirazcık tatil yaptı
o haftaya yola çıkabilcen mi, bide mecburen seni takip eden doktorla doğuma giren farklı olcak yanii
sen ayrıntıları düşünmüşsündür, ailen yanında tabisi daha rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?