hoş geldin cute benim moralim bozuk takılıyorum öyle. işim de var ama yapasım yok hiç. üstelik yarına yetişmesi gereken
öyle hissediyorum bazen çekirge ve bunun önüne geçemiyorum. okula hevesliydi ne acaba beklentilerini karşılamayan hayal kırıklığına uğratan düşünmeden edemiyorum..şimdi annem yanında anne diye ağlamıyor dedeme gidelim diye ağlıyor. kreşten önce annem babam birlikte bakıyorlardı ya. canım yanıyor gerçekten..
okula karşı ön yargılı olacak okul fobisi olacak diye korkuyorum..
napıyonuz ya
dosyalar arasında kayboldum :S
benim çocuğum yok bilmiyorum ama çocuğu olan arkadaşlar da hep senin karşılaştığn sorunla karşılaşıyorlar çocuklar ilk zaman kreşi istemiyorlar sürekli ağlıyorlar filan ama aradan belli bir zaman geçince alışıyorlar hatta bazıları annelerini gördüklerinde ağlıyolrlamış sonra sonra da kreşten gitmek istemiyoruz diye ağlıyorlarmış filan daha çok yeni bir durum bu umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
tesadüfe bak görümcemin k validesi de beni çok severkadın çok iyi biri; zaten iyi olmasa görümcemi idare edemez.
Sen gelinleri olarak elbette abiye giysen sorun mu yapacak kompleks yumağı
benim de okul kayıtları var daha uzatmalara girmedim ama sistem 130 lira borç çıkarıyor öğrenci işlerini aıyorum açmıyorlar ofisten de ayrılamıyorum bıdıbıdı işte. Kına ne zaman?
bende okulla ılgılenıyorum bugun ben krese veremıyorum ipek durumumuz zaten ıcerde bıran once + gecmemız lazım kresler cok pahalı
sen kaca yolladın?
devlete olursa gondereyımn dıyorumda bakarlarmı ya doverlermı acaba :S
olmazda seneye olacak bende onun okul donemıne ucretsız ızın alarak yıllık ıznımı eylulde kullanıp 2 hafta egeyle okula gıderım dıye dusunuyorum
ısten nereye hergun ızın versınler :44:
Bi de kaynanası daha ilk tanışma da demişti ki kaynanama
Ben senin gelinini çok sevdim, hem güzel hem hanım hanımcık
Teşekkür ettim
Sonra ki görüşmelerde de tekrarladı, görümcem ve eltisi de tip tip baktı
Bende dedim teşekkür ederim senin gelinlerin de güzel X abla
Biri bişey diyo
Görümcem bana cephe alıyo
moralim yerin dibinde kızlar off yaa
Benle Ousa da borç çıkmıştı sorduk anlamadık bile ama ödedik paşa paşa , kendi kendine kayıt mı yeniliyolar ne
Bu ay sonu kına
Aman insanlar bi tuhaf benimkinde de abiye giyildi, giyenlerden biri de oydu hiç oralı olmadım
Bu da olmuyo da bi bana karşı takıntısı var sanki
Kendisi bilir en mutlu günlerini saçma sapan şeyleri düşünmekle geçirmek istiyosa
Benle Ousa da borç çıkmıştı sorduk anlamadık bile ama ödedik paşa paşa , kendi kendine kayıt mı yeniliyolar ne
Bu ay sonu kına
kıskanç kenafir gözlü işte :)
ipek sen evde olsanda çocuğu kreşe anaokula vereceksin
ev hanımı annelerde gönderiyorlar çünkü sürekli yanında olman zaten mümkün değilki
ilk defa girdiği ortama hemen alışamaması normal aslında canım daha minnak kuzu o
ne borcu çıktı çek çek
ne borcu çıktı çek çek
Anlamadık ki
Ben ilk dönemi yatırmıştım galiba, hadi benim ki ikinci dönem borcu olsun
Ous ikisini de yatırmış ona da aynı borç çıktı
Yeni evliydik bi de saydıra saydıra yatırdık sisteme
gofret bazı çocuklar var hiç sorun yaşamıyor. yani ptesi gördüm direk ortama girip sanki kreşin 3. ayı gibi davranan çocuklar da var. gerçi sınıf 2008-2009-2010 karışıkmış ama yine de üzülüyor insan emin ol. ve abartmadığımdan da emin olun annelik iç güdüleri engel olamıyorsun.
siz de mi aöf okuyorsunuz?
hangi bölüm çek?
kızımı yarım gün kreşe yazdırdım. ama gitmek istemiyor. bugün 3. gün daha iyi olur umuduyla bekliyorum bugün çok ağlamış. ilk gün yarım saat gittim. çok acı verici bir durum gidemiyorum.
yani herkes bir bedel ödüyorsa çalışan anne çok feci bir bedel ödüyor çocuğundan ayrı kalarak. para için değip değmediğini sorguluyorum şu an kendi içimde. bırakıp gidesim var her şeyi.
yapma ipek, o kreşe bir şekilde alışır ama sen kendine eziyet etme. O daha iyi sartlar altında yasasın, okusun, büyüsün diye calısıyosun sen. Kendini üzmekten vazgec. Bizi de ailemiz bunun icin büyüttü, evde oturup napıcaksın? O cocuk 7 yasından sonra senden cıkacak... Sana bağımlılığı kalmayacak. Bunu kendine yapma.
ben 2 sene ücretsiz izin alıcam elmiş, burda çalışmak istemiyorum hemde kime bırakayım
Canım hic bilmediğin bir şehirde kime emanet edeceksin el kadar cocuğu, ankarada olsan annen bakar sen de calısırsın. Seninki en mantıklı sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?