09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoş geldin cute benim moralim bozuk takılıyorum öyle. işim de var ama yapasım yok hiç. üstelik yarına yetişmesi gereken

bende okulla ılgılenıyorum bugun ben krese veremıyorum ipek durumumuz zaten ıcerde bıran once + gecmemız lazım kresler cok pahalı
sen kaca yolladın?
devlete olursa gondereyımn dıyorumda bakarlarmı ya doverlermı acaba :S
olmazda seneye olacak bende onun okul donemıne ucretsız ızın alarak yıllık ıznımı eylulde kullanıp 2 hafta egeyle okula gıderım dıye dusunuyorum
ısten nereye hergun ızın versınler :44:

Genel olarak böyle hissetmen normal ama okulu sevmemesinin senin çalışmanla bi ilgisi yok
Diğer yandan haklısın çünkü ben bile daha doğmamış çocuğuma annem mi baksa ben mi baksam şöyle mi olsa diye düşünmüyor değilim
Allah kolaylık versin

napıyonuz ya
dosyalar arasında kayboldum :S

Hoş geldin

Aman insanlar bi tuhaf benimkinde de abiye giyildi, giyenlerden biri de oydu hiç oralı olmadım
Bu da olmuyo da bi bana karşı takıntısı var sanki
Kendisi bilir en mutlu günlerini saçma sapan şeyleri düşünmekle geçirmek istiyosa

Benle Ousa da borç çıkmıştı sorduk anlamadık bile ama ödedik paşa paşa , kendi kendine kayıt mı yeniliyolar ne
Bu ay sonu kına

canım biz eşimin işinden dolayı ilçede yaşıyoruz zaten özel kreş yok. devlet kreşi ama çok güzel. devlet baya geliştirdi kendini bu konuda için rahat olsun. öyle olmasa ben de vermezdim zaten. mesela kamera sistemi zaten var çocuklar teslim edilirken her aileden 3 kişiye optik okuyuculu kart bastırmışlar bu kartı okutmadan vermiyorlar çocuğu. aerobik salonundan tut, tiyatroya kadar var. benim için çok rahat bu konuda da gel gör ki benim cadı gitmek istemiyor.

kıskanç kenafir gözlü işte :)

moralim yerin dibinde kızlar off yaa

ipek sen evde olsanda çocuğu kreşe anaokula vereceksin
ev hanımı annelerde gönderiyorlar çünkü sürekli yanında olman zaten mümkün değilki
ilk defa girdiği ortama hemen alışamaması normal aslında canım daha minnak kuzu o

Benle Ousa da borç çıkmıştı sorduk anlamadık bile ama ödedik paşa paşa , kendi kendine kayıt mı yeniliyolar ne
Bu ay sonu kına

ne borcu çıktı çek çek

valla daha uzatmalara başlamadım normalde çıkmaması gerekiyor bakalım sorup öyle yatıracam parayı. Kayıt yenilemede sistemden girip kendim yapmam lazım ama şu an borç oldugu için yapamıyorum.

Kınada yakınların gençleri elbette abiye giyer ki; bence de şu en mutlu günlerini garip şeylere takarak geçirsin işte

gofret bazı çocuklar var hiç sorun yaşamıyor. yani ptesi gördüm direk ortama girip sanki kreşin 3. ayı gibi davranan çocuklar da var. gerçi sınıf 2008-2009-2010 karışıkmış ama yine de üzülüyor insan emin ol. ve abartmadığımdan da emin olun annelik iç güdüleri engel olamıyorsun.

ne borcu çıktı çek çek

Anlamadık ki
Ben ilk dönemi yatırmıştım galiba, hadi benim ki ikinci dönem borcu olsun
Ous ikisini de yatırmış ona da aynı borç çıktı
Yeni evliydik bi de saydıra saydıra yatırdık sisteme

Anlamadık ki
Ben ilk dönemi yatırmıştım galiba, hadi benim ki ikinci dönem borcu olsun
Ous ikisini de yatırmış ona da aynı borç çıktı
Yeni evliydik bi de saydıra saydıra yatırdık sisteme

siz de mi aöf okuyorsunuz?
hangi bölüm çek?

ya eminim canım annelik çok başka şey
anne değiliz tam duygularını bilemeyiz elbette ama hissettiklerin yoğun şeyler buna eminim

demem o ki çalışmasanda çocuğunu kreşe anaokula vereceksin
artık devir değişti biz direk okula giden çocuklardı.
zamanla alışacaktır inşallah

birisi aöf mi dedii

söylemesi ayıp ben mezun oldumda uzun uğraşlar sonucu havamı da atim bariii

kendimi tebrik ederimm :119::119::118::119:

siz de mi aöf okuyorsunuz?
hangi bölüm çek?

Ous sınıfta kalmıştı bıraktı
Bi süre sonra İstanbul'a gelince açıktan okurum dedi, kayıt oldu askere gitti
Hakkari dağ başı sınava izin vermediler

Bende zaten oldum olası formalitelerle uğraşamam ve çok iyi durumda da değildim bu sebeplerden dolayı moral olarak
Bende girmedim

Onun işletme benim bankacılıktı
Sonr ageldi söz nişan düğün derken hiç bi sınava katılmadık
Gerçi o birine gitmiş ben uyuyodum, gitmiş te sınav kağıdını unutmuş akıllı boşa gitmiş dönmüş
Öyle işte sınavlara girmedik harcını ödedik

yapma ipek, o kreşe bir şekilde alışır ama sen kendine eziyet etme. O daha iyi sartlar altında yasasın, okusun, büyüsün diye calısıyosun sen. Kendini üzmekten vazgec. Bizi de ailemiz bunun icin büyüttü, evde oturup napıcaksın? O cocuk 7 yasından sonra senden cıkacak... Sana bağımlılığı kalmayacak. Bunu kendine yapma.

ben 2 sene ücretsiz izin alıcam elmiş, burda çalışmak istemiyorum hemde kime bırakayım

ben 2 sene ücretsiz izin alıcam elmiş, burda çalışmak istemiyorum hemde kime bırakayım

Canım hic bilmediğin bir şehirde kime emanet edeceksin el kadar cocuğu, ankarada olsan annen bakar sen de calısırsın. Seninki en mantıklı sey.

Canım hic bilmediğin bir şehirde kime emanet edeceksin el kadar cocuğu, ankarada olsan annen bakar sen de calısırsın. Seninki en mantıklı sey.

burda inanılmaz baskı var, benimle birlikte 6 aylık hamile bi arkadaşım var şubenin tüm işini bize yıkmaya çalışıyolar, diğerleri ticaretle uğraşıyo ek iş yapıyolar devlettende yata yata pardon dizi izleye izleye maaş alıyolar onlar niye yapmıyo diyincede onlar yaşlı kafaları almıyo diye cevaplar geliyo deli olucam, arkadaşım 7.ayda gidecek ben napıcam bilmiyorum, biz gençmişiz biz yaparmışız

gofretto ve sovr canlarım benim sizler üzülmeyin ben o odunun bu sefer hakkından gelecem hiç kuşkunuz olmasın

Herkese selamlar sabahın köründe başlayan toplantıdan ancak çıkabildim... Önceki sayfaları okumadım açıkçası ama İpek senin mesajını gördüm, sakın pes etme! Kreş konusunda son derece tecrübeli bir anne olarak ve iki çocuğunu kreşe alıştırmış bir anne olarak sana bir çok tavsiye verebilirim. Ancak esas nokta senin tedirginliğin, kararsızlığın olmamalı. Emin olmalısın... bu bir süreç 15 gün sürecek ve bitecek. #direnipek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…