09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

gofretto ve sovr canlarım benim sizler üzülmeyin ben o odunun bu sefer hakkından gelecem hiç kuşkunuz olmasın

canım sen sadece gücünün farkında ol, asla gaza getirmek için değil söylediklerimiz
herşeyden önce yavruların var onlar için mantıklı olmak zorundasın
ekran başında da olsa dayanımıyorum ousların öküzlüğüne :)

Hee pek bişi yokmuş iyi bari :))) asyalı sürünsün eşek..
çek :) pek eğlenceli, kötü bakanın gözü çıksın emi.
İpek sana yazdım zaten :) sen sor ben anlatayım..
Elmoşşş bön bön nası bakıon çeksene bi foto :)))
Gofrett kovala sıkıntıları gereksiz yük yapmasın!
sen ne izlion??

Birde burada

Dayak yemeden sıvışayım mı

Bu ne aaaaaaaaaaa??? töbee töbeeeeeee.....

zaten uçakla gidicem hepi topu 1 saat 15 dk, doktordan rapor alıcam 8 hafta erken gidiyorum ki Ankaradada doktor baksın iyice bana,şimdilik planlar böyle bakalım dahada Sivastan öteye geçmicem burdan kurtulunca

hayırlısı olsun cnm ,5-6 ay daha dayan sonrası kolay zaten , Bebğini hayırlısıyla kucağına al da o sayede ordan da kurtulmuş oluyosun , hemde ikinizde şark görevinizi tamamlamış oluyosunuz

zaten uçakla gidicem hepi topu 1 saat 15 dk, doktordan rapor alıcam 8 hafta erken gidiyorum ki Ankaradada doktor baksın iyice bana,şimdilik planlar böyle bakalım dahada Sivastan öteye geçmicem burdan kurtulunca

Öyle söyleme Allah herseyin hayırlısını versin.

Kaşlarımı yeni aldırdım her yerim kırmızı çekemem

ben deniz yıldızını seyrediyorum her akşam foksta oynuyo pek bilinmiyo dizi de yıllardır sardım bırakamıyoum işte

Santorini'nin merkezi, Fira :18:

ben deniz yıldızını seyrediyorum her akşam foksta oynuyo pek bilinmiyo dizi de yıllardır sardım bırakamıyoum işte

Ne bilmmemesi ben onun yıllardır sıkı takipcisiyim Bizim evin dibinde cekiyolardı hey gidi heyyy
Bu yıl biraz öyle oldu, seneye telafi edeceğim söz
Depresyondayız herhalde, yalnız kaldık, ayrıldık
Bir yunanistanı çok gördün bana

Neyse bu yıl affedildin Seneye en fazla bir hafta gidebilirsin. Mikanos mu orası

bende bugün saçlarımı boyattım ateş kızılı, makyaj full ayakkabılar full topuk bide güzel elbise giydim tiril tiril oldum :)) Pek elbise giymeme alışık olunmadığından herkes şaşırdı hehehe

KUZUMMMMM hoşgeldin naber nasılsın meleğim aramıyorsun hiçç....
İyiyim canım benim sen nasılsın, tatilden tatile attım bu yıl kendimi, diyebilirimki 3 ay tatil yaptım farklı farklı yerlerde, çulsuz kaldım sonunda kürkçü dükkanına döndüm Arayamıyorum çünkü keyifsizken sesim bile zor çıkar benim, toparlanamadım henüz pek

bende ekrem düzgünoğlunu açtımmmm geçtim kendimden...evrak işliyorum oyle sessiz sessiz....

taaa yüreğime işliyor sesi adamın yaaaaa

E sen kendini bize gösterme serefinde bulunursun haralda :)

ağzım açık kaldı

Fırsatınız olursa mutlaka görün Santorini'yi, yeryüzü cenneti o kadar diyeyim, 1 yıl kadar önceden rezervasyon yaptırırsanız hem biletler hemde konaklama yurtiçi tatili kadar orta bütçede olabiliyor, düşünün derim

ohhhhhh yarasın kuzumaaaaa Allahın izni ile toparlanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…