gofretto ve sovr canlarım benim sizler üzülmeyin ben o odunun bu sefer hakkından gelecem hiç kuşkunuz olmasın
özetlik pek bişi yok aslında,
asyalı kocasına hakettiği gibi çektiriyo
çekin görümcesi çeki kıskanıyomuş gördüğünde yada biri çeki övdüğünde kenafir kenafir bakıyomuş
ipeğin kızı kreşe alışamamaış 3 gündür çektiriyomuşş ona sııkılıyo şu an alıştırmaya çalışıyoo
elm bön bön pc ye bakıyomuş, klavyeye bakınca midesi bulanıyomuşş,
gofretin içinde sebebsiz sıkıntı varmışş
bende aynıyım işteee dizi izliyom bi taraftan bi taraftan burdan yazışıyom
Birde burada
Dayak yemeden sıvışayım mı
zaten uçakla gidicem hepi topu 1 saat 15 dk, doktordan rapor alıcam 8 hafta erken gidiyorum ki Ankaradada doktor baksın iyice bana,şimdilik planlar böyle bakalım dahada Sivastan öteye geçmicem burdan kurtulunca
zaten uçakla gidicem hepi topu 1 saat 15 dk, doktordan rapor alıcam 8 hafta erken gidiyorum ki Ankaradada doktor baksın iyice bana,şimdilik planlar böyle bakalım dahada Sivastan öteye geçmicem burdan kurtulunca
Hee pek bişi yokmuş iyi bari :))) asyalı sürünsün eşek..
çek :) pek eğlenceli, kötü bakanın gözü çıksın emi.
İpek sana yazdım zaten :) sen sor ben anlatayım..
Elmoşşş bön bön nası bakıon çeksene bi foto:)))
Gofrett kovala sıkıntıları gereksiz yük yapmasın!
sen ne izlion??
Bu ne aaaaaaaaaaa??? töbee töbeeeeeee.....
Ama yazık bu çocuğaBirazcık tatil yaptı
Aylardır tatil yapıyon oluummm
Santorini'nin merkezi, Fira :18:Hee pek bişi yokmuş iyi bari :))) asyalı sürünsün eşek..
çek :) pek eğlenceli, kötü bakanın gözü çıksın emi.
İpek sana yazdım zaten :) sen sor ben anlatayım..
Elmoşşş bön bön nası bakıon çeksene bi foto:)))
Gofrett kovala sıkıntıları gereksiz yük yapmasın!
sen ne izlion??
Bu ne aaaaaaaaaaa??? töbee töbeeeeeee.....
ben deniz yıldızını seyrediyorum her akşam foksta oynuyo pek bilinmiyo dizi de yıllardır sardım bırakamıyoum işte
ben deniz yıldızını seyrediyorum her akşam foksta oynuyo pek bilinmiyo dizi de yıllardır sardım bırakamıyoum işte
Bu yıl biraz öyle oldu, seneye telafi edeceğim söz
Depresyondayız herhalde, yalnız kaldık, ayrıldık
Bir yunanistanı çok gördün bana
Öyle söyleme Allah herseyin hayırlısını versin.
Kaşlarımı yeni aldırdım her yerim kırmızıçekemem
İyiyim canım benim sen nasılsın, tatilden tatile attım bu yıl kendimi, diyebilirimki 3 ay tatil yaptım farklı farklı yerlerde, çulsuz kaldım sonunda kürkçü dükkanına döndümKUZUMMMMM hoşgeldin naber nasılsın meleğim aramıyorsun hiçç....
Öyle söyleme Allah herseyin hayırlısını versin.
Kaşlarımı yeni aldırdım her yerim kırmızıçekemem
bende bugün saçlarımı boyattım ateş kızılı, makyaj full ayakkabılar full topuk bide güzel elbise giydim tiril tiril oldum :)) Pek elbise giymeme alışık olunmadığından herkes şaşırdı hehehe
ağzım açık kaldı
bende ekrem düzgünoğlunu açtımmmm geçtim kendimden...evrak işliyorum oyle sessiz sessiz....
taaa yüreğime işliyor sesi adamın yaaaaa
E sen kendini bize gösterme serefinde bulunursun haralda :)
İyiyim canım benim sen nasılsın, tatilden tatile attım bu yıl kendimi, diyebilirimki 3 ay tatil yaptım farklı farklı yerlerde, çulsuz kaldım sonunda kürkçü dükkanına döndümArayamıyorum çünkü keyifsizken sesim bile zor çıkar benim, toparlanamadım henüz pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?