bizimkinin yapısı öyle . az konuşur.evede genelde uyur
kıskanıp benimd egezmek isteyeceğimi düşünüyo olabilir
bak bu iyiydiErkekler 2 çeşit birinci gurup yaşlandıkça suskunlaşıyor evlilikle. Diğer gurup da azgınlaşıyor. 40 ından sonra tekabül edermiş bunlar genelde. Erkekler 40 ına kadar normalmiş. Senin için kaç yaşında bakimm
lanet girsin diyesim geldi nedense
Erkekler 2 çeşit birinci gurup yaşlandıkça suskunlaşıyor evlilikle. Diğer gurup da azgınlaşıyor. 40 ından sonra tekabül edermiş bunlar genelde. Erkekler 40 ına kadar normalmiş. Senin için kaç yaşında bakimm
sipirim sipirim sipiriimmm deliloy deliloy destaneee ıııyyykkk,
arabanı satarsın kızzz ne kadarki acaba sipirimlerr
araştırdım bulamadım fiyatını
iş yerinde çok konuştuğunu biliyorum işle ilgili çok konuşmak zorunda izne ayrıldığında bile telefonlar hiç durmaz sürekli çalar o hastaneden ararlar öbüründen ararlarbende önce arkadaş olmam lazım.
Yeri gelip birini çekiştirmek
yeri gelince bi konu üzerinde tartışmak..
Belkide eşin iş yerinde cok yoruluyordur.
Konuşmaya hali kalmıyordur :)
Olmaz ya. Mümkün değil. Onun uykusuna baslarım simdi :)
Ben konuşmazsam catlarım. Paylaşmayacaksam ne diye evlendim.
Ben evliyken ex le mac da izlerdik, dedikodu da yapardık, kavga da ederdik. Ben olmadan asla bişi yapmaz hakkını yemim simdi.
Cok yakın iki arkadaştık. Hatta hep derim, ben sadece kocamı kaybetmedim, en yakın arkadaşımı da kaybettim.
15 bın tl kızlar spiermen fiyatı hem daha ıyısı ya
erkegı basına belamı edıcen
tebrıkler elmayra :)
aysalı ben calısıyorum aksam eve geldıgımde o uyuyana kadar nefes almak zor tuvalete bıle benımle gelıp arkasını donuyor son 2 hafatdır bu sekılde bebek olsa anlıcam hep boyle olsa anlıcamda delıkanlı olcak neredeyse
hem arkadaş hem eş kaybetmek daha acı olsa gerek...Olmaz ya. Mümkün değil. Onun uykusuna baslarım simdi :)
Ben konuşmazsam catlarım. Paylaşmayacaksam ne diye evlendim.
Ben evliyken ex le mac da izlerdik, dedikodu da yapardık, kavga da ederdik. Ben olmadan asla bişi yapmaz hakkını yemim simdi.
Cok yakın iki arkadaştık. Hatta hep derim, ben sadece kocamı kaybetmedim, en yakın arkadaşımı da kaybettim.
patlat bi yanık bi türkü elmayra , oyyyy oy, bir evlilikte ne beklediysem heç bir olmadı olmadı olmadııııııııııı
Bugün kocaları mı çekiştiriyoruz
Merhabalar kızlar
dün kimi çekiştiriyoduk ya :44: kafam karıştı:111:
hem arkadaş hem eş kaybetmek daha acı olsa gerek...
suan hayatımda olan insanla öyleyim. kız arkdaşlarımı bile çekiştiririz onunla o yüzden belki başka insanlara ihtiyac duymuyorum ben..
ama ex le boşandığımda hiç koymamıştı sadece hayatımda ki fuzuli insanı cıkarmıştım..
Neyse sadakat var en azındanKendini kandıran türk garısı smiley
oysh carlos martini gibim miBasarım parayı alırım italyan sipirminini
45hangi gurba giriyo hocam 12 yıllık evliyiz
45hangi gurba giriyo hocam 12 yıllık evliyiz
canımsın benimkide vi ara öyleydi namaz kılarken bağırıyordu zamnla alıştı sen bi bakan kişiye sor bakem bişilerden mi korkmuş yada ilgi istiyo belli işte15 bın tl kızlar spiermen fiyatı hem daha ıyısı ya
erkegı basına belamı edıcen
tebrıkler elmayra :)
aysalı ben calısıyorum aksam eve geldıgımde o uyuyana kadar nefes almak zor tuvalete bıle benımle gelıp arkasını donuyor son 2 hafatdır bu sekılde bebek olsa anlıcam hep boyle olsa anlıcamda delıkanlı olcak neredeyse
açık açık konuşmazsan kendini yer bitirirsin senle ilgilenmek konuşup gönlünü almakta göreviiş yerinde çok konuştuğunu biliyorum işle ilgili çok konuşmak zorunda izne ayrıldığında bile telefonlar hiç durmaz sürekli çalar o hastaneden ararlar öbüründen ararlar
ama benimki yogunluktan değilde konuşmak istemediğinden
konuşmak bir külfet ona iştede o külfeti zorunlu yapttığı için evde konuşmuyo
he hatırlaıdmdünkü grupta görümceler ve eltiler vardı
Cok daha acı.
İnsan arkadaşıyla kavga etse de alınmaz, bir süre sonra ortak noktada buluşur ama sadece eşle öyle mi? Konuşamadıkça kinlenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?