09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence de

Yok sigara bile içen yok

Bence de, söyleme. Tabi ki insan evlatlarına yardımcı olmalı ama birine yapıyosan ötekine de aynısını yapmalısın.

Anlamazlıktan geliyor :) Annesine söylüyor ki o kaana carlasın

ya ben şunu anlıyorum gelin insanın kendi kızı gibi olmaz eyvallah sonuçta kaynana da benim kendi annem gibi olamaz da oğulları acaba evlat değil mi?

kıza gelince kendini parala hizmetçiliğini yap -kendi kaynanam için konuşuyorum- oğlan sanki kovuktan çıkma. sonra aqua oğlanı bizden soğutuyor, ben ne soğutacam sen elinle yapıyosun ne yaparsan adam kör mü?

işte ya kafa çalışsa dermi
bizimkilerde böyle
kendim çalışırım çatır çatırda hesapsız harcarım
bide kaynımla görümcemden bizim durumumuz iimiş
kp böyle diyoooo
ulen biz 2 kişi çalışıyoruz bi bizimö eve bak bide kaynımı yok yok yani evlerinde
bende lüks yaşamasınlar ayaklarını yorganlarına göre uzatsınlar dedim sustu
hs nolarını ver de aylık paramı göndereyim dicektim.

Bi dahakine telde de konuşmam yüzüne kapatırım deseydin
Töbe ya

Bence de, söyleme. Tabi ki insan evlatlarına yardımcı olmalı ama birine yapıyosan ötekine de aynısını yapmalısın.

Anlamazlıktan geliyor :) Annesine söylüyor ki o kaana carlasın

hiç de carlayamaz kaan paralar hepsini de doluyor kadın evet. kızı gelip gittikten sonra bi şeyler oluyor düşman oluyor sanki bize. amaan valla hayret ediyorum bu insanların hayatında sadece nasıl kötü şeyler olabilir diye. çoluğum yok çocuğum yok evime kendime kocama zor yetiyorum bi de benim görümcede boy boy çocuk. pislik yapacağına otur da çocuklarınla ilgilensene.

bu nasıl bir hayat tarzı bu nasıl bir sosyalleşme anlayışı anlayan beri gelsin

Zaten herkes adil olsa bu kadar sorun olmazdı dimi

Bi de bunlar densiz , kuzeni evlilik çağında diyolar ki sevdiği kız için 'ama o çalışmıyo'

Yani ben çalışan gelinim ya ondan almışlar

Yewrum bbazı insanlar huzursuzluktan beslenirler, isterse bir düzine cocuğu da olsa o yapacağından geri kalmaz yani. Dönüp bir kendini sorgulasa olay çözülecek de, sucu sana yıkmak varken neden uğrassın

Bi de bunlar densiz , kuzeni evlilik çağında diyolar ki sevdiği kız için 'ama o çalışmıyo'

:) hey allahım sen sabır ver

hiç şaşırmadım
yakın bir kız arkadşaım var
senden iyi olmasın çok iyidir
kocası olacak öküz çalışmasaydın senle evlenmezdim demiş

ben de çocuk yapacam ocak şubat gibi kaynana bakarım diyor ama eşim konuşsun öyle yarın yokum ablana gidecem vs olmaz. ben napıcam çocuğu o kızına gidince ki kızı ev hanımı ona rağmen haftanın en az 3 günü kendi bakıyor torunlarına. hık mık ederse o zaman alırım ücretsiz izinimi verirsiniz maaşımı dicem hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman çalışan kız öğretmen kız diye bayıla bayıla aldılar madem

hiç şaşırmadım

işkurdan bulsaymış gelini

Daha neler neler
He bi de yabancı gelin muhabbeti vardı mesela
Onu anlattım mı
Yabancı derken İngiliz filan sanmayın, onların köyünden değilsen yabancısın demek oluyo

Maalsef anadoluluların böyle bir huyu var, yabancı gelin ahahahahaha

evet hep kendi suçsuz her zaman bu böyledir ne hikmetse anası da kendini tasdikler bu konuda

görümcemi hiç sevmedim hiç ısınamadım ama kaynanayı severdim gerçekten severdim düşünüyorum da şimdi ikisinin de birbirinden bir farkı yok gözümde. kaynanam kötü biri değil bile isteye kötülük yapmaz ama adil de değil evlat ayırıyor o yüzden kızından farkı yok.

bunlara böylesi yapılırr zaten aquacım

eşin ne iş yapıyor memur mu oda

hiç şaşırmadım

Ous bana bunu dese onu boşarım
Ciddiyim

Bende eğer birgün bi evladım olursa galiba anneme bırakabilirim
İkinci ay parçası vak'ası yaşamak istemiyorum

kendi kızlarıyla gelini bir tutmuyorlar ki zaten
aksini beklemek hayal kırıklığı
tecrübeyle sabit ne yazık ki

Adil insan sevilir, sevgi yoksa bile saygı duyulur, hatalı olmasına rağmen sırf kendi kızı diye canak tutulmaz. Sen de bir annenin evladısın, bir yere kadar tahammül edersin.

bunlara böylesi yapılırr zaten aquacım

eşin ne iş yapıyor memur mu oda

yok canım özel bi şirketin muhasebe bölümünde mali müşavir.

evet böyle bir çirkefliği yapanı duysam ayıplardım bi kaç ay önce ama madem öyle ben de kendimi de çocuğumu da eşimi de ezdirmem kimseye. onlar torunsa benimki de torun, onlara bakmasa anlarım eyvallah ama madem evde oturan kıznın çocuklarına bakıyor bneimkine de bakacak yoksa hazırlasın paracıklarımı ki derdim para değil evde oturmak istemiyorum 2 sene 3 sene ama olsun en zayıf noktadan vurmak gerekiyorsa parayla tehdit etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…