keşke keşkeee çekirgem geç tanıştık :)
aynı dili konuştuğum görümcem gelinim olsun çok isterdim
inşallah gelin iyi çıkar dualarım bu yönde
çekirge bunlar bence kızının ev almasına yardım etti
eğer kumar alkol alışkanlıkları yoksa 4 maaşla dünyanın çeyizi düzülürdü yani
Evet
Düğün takılarıyla peşinat verdik taksitleri de ödüyoruz işte her ay
Görümcem bi ev beğenmişti 10 bin fazla geliyodu düşündükleri rakamın
Kaynanam bizim yanımızda dedi ki 10 ne ki ya buluruz bi yerden
Eee bizim zamanımızda niye bulunmadı
Neyse zaten sorgulamıyorum bunları da bari benim yanımda deme dimi
Herkes ektiğini biçer birgün nasılsa, bana değil kendine eder haksızlık eden
selam dün çok geç geldim eve siz çıkmıştınız, dün akşam tabii ki de görümcemler aşağıdaydı ve ben tesadüfen konuşmalarını duydum. görümceyle kaynana konuşuyorlar; beni aradı madem de niye burda yüzüme bakmıyor gibi bi şey söylüyor eşim için anasına. arayı duymadım , sonra kaynanam da "kendi söyledi kaan aradı" gib bi şeyler söylüyor.
ben de şunu çıkardım "beni aradı -hani aratmıştım ya yeğeninin okuldaki ilk günü için- ama burda konuşmuyor acaba aqua'dan habersiz mi aradı?" kaynanama da demiştim "akşam zeyneple konuştuk okulu sevmiş iyiymiş." diye, o da galiba diyor ki kendiyle konuştum haberi var dedi kızına.
anlayamıyor galiba eşimin yeğenleriyle muhatap olduğunu ne kendinin ne kocasının yüzünü görmek istemediğini
Evet
Evet
selam dün çok geç geldim eve siz çıkmıştınız, dün akşam tabii ki de görümcemler aşağıdaydı ve ben tesadüfen konuşmalarını duydum. görümceyle kaynana konuşuyorlar; beni aradı madem de niye burda yüzüme bakmıyor gibi bi şey söylüyor eşim için anasına. arayı duymadım , sonra kaynanam da "kendi söyledi kaan aradı" gib bi şeyler söylüyor.
ben de şunu çıkardım "beni aradı -hani aratmıştım ya yeğeninin okuldaki ilk günü için- ama burda konuşmuyor acaba aqua'dan habersiz mi aradı?" kaynanama da demiştim "akşam zeyneple konuştuk okulu sevmiş iyiymiş." diye, o da galiba diyor ki kendiyle konuştum haberi var dedi kızına.
anlayamıyor galiba eşimin yeğenleriyle muhatap olduğunu ne kendinin ne kocasının yüzünü görmek istemediğini
Bence de, söyleme. Tabi ki insan evlatlarına yardımcı olmalı ama birine yapıyosan ötekine de aynısını yapmalısın.
Anlamazlıktan geliyor :) Annesine söylüyor ki o kaana carlasın
hiç de carlayamaz kaan paralar hepsini de doluyor kadın evet. kızı gelip gittikten sonra bi şeyler oluyor düşman oluyor sanki bize. amaan valla hayret ediyorum bu insanların hayatında sadece nasıl kötü şeyler olabilir diye. çoluğum yok çocuğum yok evime kendime kocama zor yetiyorum bi de benim görümcede boy boy çocuk. pislik yapacağına otur da çocuklarınla ilgilensene.
bu nasıl bir hayat tarzı bu nasıl bir sosyalleşme anlayışı anlayan beri gelsin
Zaten herkes adil olsa bu kadar sorun olmazdı dimi
Bi de bunlar densiz , kuzeni evlilik çağında diyolar ki sevdiği kız için 'ama o çalışmıyo'
Yani ben çalışan gelinim ya ondan almışlar
Bi de bunlar densiz , kuzeni evlilik çağında diyolar ki sevdiği kız için 'ama o çalışmıyo'
:) hey allahım sen sabır ver
hiç şaşırmadım
yakın bir kız arkadşaım var
senden iyi olmasın çok iyidir
kocası olacak öküz çalışmasaydın senle evlenmezdim demiş
Daha neler neler
He bi de yabancı gelin muhabbeti vardı mesela
Onu anlattım mı
Yabancı derken İngiliz filan sanmayın, onların köyünden değilsen yabancısın demek oluyo
Yewrum bbazı insanlar huzursuzluktan beslenirler, isterse bir düzine cocuğu da olsa o yapacağından geri kalmaz yani. Dönüp bir kendini sorgulasa olay çözülecek de, sucu sana yıkmak varken neden uğrassın
:) hey allahım sen sabır ver
ben de çocuk yapacam ocak şubat gibi kaynana bakarım diyor ama eşim konuşsun öyle yarın yokum ablana gidecem vs olmaz. ben napıcam çocuğu o kızına gidince ki kızı ev hanımı ona rağmen haftanın en az 3 günü kendi bakıyor torunlarına. hık mık ederse o zaman alırım ücretsiz izinimi verirsiniz maaşımı dicemhadi bakalım el mi yaman bey mi yaman çalışan kız öğretmen kız diye bayıla bayıla aldılar madem
hiç şaşırmadım
yakın bir kız arkadşaım var
senden iyi olmasın çok iyidir
kocası olacak öküz çalışmasaydın senle evlenmezdim demiş
ben de çocuk yapacam ocak şubat gibi kaynana bakarım diyor ama eşim konuşsun öyle yarın yokum ablana gidecem vs olmaz. ben napıcam çocuğu o kızına gidince ki kızı ev hanımı ona rağmen haftanın en az 3 günü kendi bakıyor torunlarına. hık mık ederse o zaman alırım ücretsiz izinimi verirsiniz maaşımı dicemhadi bakalım el mi yaman bey mi yaman çalışan kız öğretmen kız diye bayıla bayıla aldılar madem
evet hep kendi suçsuz her zaman bu böyledir ne hikmetse anası da kendini tasdikler bu konuda
görümcemi hiç sevmedim hiç ısınamadım ama kaynanayı severdim gerçekten severdim düşünüyorum da şimdi ikisinin de birbirinden bir farkı yok gözümde. kaynanam kötü biri değil bile isteye kötülük yapmaz ama adil de değil evlat ayırıyor o yüzden kızından farkı yok.
evet hep kendi suçsuz her zaman bu böyledir ne hikmetse anası da kendini tasdikler bu konuda
görümcemi hiç sevmedim hiç ısınamadım ama kaynanayı severdim gerçekten severdim düşünüyorum da şimdi ikisinin de birbirinden bir farkı yok gözümde. kaynanam kötü biri değil bile isteye kötülük yapmaz ama adil de değil evlat ayırıyor o yüzden kızından farkı yok.
Ous bana bunu dese onu boşarım
Ciddiyim
Bende eğer birgün bi evladım olursa galiba anneme bırakabilirim
İkinci ay parçası vak'ası yaşamak istemiyorum
bunlara böylesi yapılırr zaten aquacım
eşin ne iş yapıyor memur mu oda
senın kaynanan senın ona haber vermenı beklıyor hala ahanda buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?