09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ikimizde kendi ailelerimize söyledik kuzum biliyo yani akşamları konuşuyolar eşimle nasıl diye soruyolar falan

E yeter işte
Ous sanki senin anneni arayıp Nemesis hamile dicek mi yok
Herkes kendi annesine demiş olmuş bitmiş

Ben kaynanan yerine de söylim hayırlı olsun

E yeter işte

bence de yeterli yaldızlı davetiye ile haber mi bekliyor acep? eşin söyledi de kaynana seni arayıp hayırlı olsun demedi mi öyle anladım da ben?

öyleyse ayıp etmiş valla senin de ayrıca aramana gerek yok bence kendi aramalıydı duyunca

E yeter işte

canım sağol Allah yokluğunu göstermesin güzel arkadaşım benim

hala barışmadımı onlar yaa
yakın oturuyorlar bide

yok be gofretim kaynım dediğini yaptı ramazandan sonra evi taşımışlar bayramda falanda ne aramışlar ne gelmişler, geçen seferde 6 ay küs kalmışlar o zaman kp araya girmiş gitmiş annen çok üzülüyo falan demiş öyle barışmışlar şimdi ne olur bilmiyorum, eşimi falan silmişler hep faceden

aaa ne delilik sana düşman olmuştur anneanne

annem adana'da benim ya yoksa benim de annem bakardı ne güzel

Evet ay parçasıyla evlenerek dünyanın hatasını yapmışım bıdır bıdır bıdır konuşuyodu
Dedim dua edin ay parçanızla başka gelin evlenmemiş, yoksa bu kadar bile konuşamadınız
Sonra da bi daha hiç gitmeidm o binaya
Ous ta gitmiş kızmış

Düzeldi sözde yapmacık ta olsa yavrım gelinim diyo yersen

Ben de dıdımın dıdısını bile ararım telefonla :)

Sen benim ablama benziyosun allah sonunu benzetmesin dostum

evet canım doğru anlamışsın ama bu durumda annemde eşimimi aramalıydı o da eşimi aramadı, aman ne bileyim iyiyiz biz böyle uzakta

Amen :)

Ay nöbeti kitledi gitti müdür bana gerginim zaten

Kızlar muhabbet güzel ama benim çıkmam lazım Ous'un teyzesine gidecez
Bu da hacca gidiyo da , onlardan çok biz helallik derdine düştük
Neyse dönüşte hoş geldine gitmem, yeter bu kadar

Görüşmek üzere inşallah , hoşça kalın

gidenlere uğurlar ola yarın görüşürüz inşallah, bende fırına beşamelli karnıbaharlarımı verdim onlar pişene kadar burdayım eşimde tavuk sote yapıyo tavuktan tiksindim bu ara

iyi cevabını vermişin, benim dilimin ayarı yok ondan altta kalıyorum hep çünkü bi şey dicek oluyorum ama aklıma hep vurucu değil de öldürücü laflar geliyor susuyorum o yüzden :/

evet canım doğru anlamışsın ama bu durumda annemde eşimimi aramalıydı o da eşimi aramadı, aman ne bileyim iyiyiz biz böyle uzakta

hamile olan sensin eşini niye arayacakmış ki annen :)

nasılsın iyi misin bulantın var mı ne bileyim yalandan da olsa arayıp sormalıydı bence.

en iyisi uzakta olmak aslında çok istiyorum eşimin iş imkanı olsa da izmire yerleşsek belki olur bi gün umudu kesmemek lazım

ben de çıkıyorum yavaştan benimki gelmeden şükrüyü yediriym de biz yemek yerken cırlıyor sonra

görüşürüz öpüyorum hepinizi

gidenlere uğurlar ola yarın görüşürüz inşallah, bende fırına beşamelli karnıbaharlarımı verdim onlar pişene kadar burdayım eşimde tavuk sote yapıyo tavuktan tiksindim bu ara

Iyy karnıbahar mı hic sevmem sebzeeeeee

aqua cupcake nasıl yaptın anlat bakalımmmm

beğenildi baya ben de yedim bugün bi tane dayanamadım verim tarifini:

2 su bardağı un
kabartma tozu
vanilya
100 gram tereyağ
1 su bardağı şeker
4 yumurta
yarım paket süt kreması
1 çay bardağı sıvı yağ

tereyağ, şeker ve kremayı mikserle iyice çırpıp teker teker yumurtaları kırıp çırpmaya devam ediyoruz. sonra sıvı yağ un vanilya ve kabartma tozunu ekliyoruz. 160 derece 15 dakika pişiriyoruz. 16 tane çıkıyor bu malzemeden

üstünün kremasını da süt kremasına pasta kreması ekledim iki kaşık. şundan

iyice çırptım kıvamlanana kadar sonra da süsledim işte bu kadar ♥

aqualily bir tarif bulursan ve denediğinde güzel olursa ben de isterim.

yüzüm acıyor benim de; sağ şakağım filan

Iyy karnıbahar mı hic sevmem sebzeeeeee

aqua cupcake nasıl yaptın anlat bakalımmmm

bir evim evim güzel evim bölümünden ban yiyecek olanda ben olabilirim sanırım

bir evim evim güzel evim bölümünden ban yiyecek olanda ben olabilirim sanırım

o evi bende gördüm ya mutfak çok saçma geldi bana..
masa aytı bir tal avize ayrı bir talden çalıyor ve çok kalabalık..
o evi temizleyeme kalksan 1 hafta uğraşırsın

evet okudum az biraz
ev çok güzel bence, ama nasıl diyim ev başkasının olduğu müddetçe, bi akşam oturmasına giderim ve evi beğenirim ama ben öyle evde yaşayamam çok renkli onu geçtim çok ıvır zıvır var gözümü yorar başımı ağrıtır

ha aynen ev güzel eşyalarda güzel belliki özen göstermişler ama yani o banyoya bir ayna asmış sanırsın konuşacak ayna :) bilmem nesiyle takımmıs ben neyle tkaım oldugunu göremedim banyo banyo değil tv unitesi vitrin :) bence bunlar gösterişten başka birşey değil ha banane ben oraya gittim gördüklerimin yarısının yarısını bile yazmadım sonucta kıskanmış oldum

temizlik konusuna gelince yavas yavas ya atar yada hepsı yag baglar :) mumkunatı yok o catı katındakı koltuk kenarlarına kadar hepsını her hafta sılmelı :) ay banane ya zaten kızda bır tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…